alan_87 22.03.11, 13:51 Witam, chciałbym kupić mojemu Tacie golarkę elektryczną? Jaką wybrać, co polecacie? tak myślałem o PHILIPS HQ 6970, dobrze będzie golić? czym się konkretnie kierować przy wyborze golarki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darius_n Re: Jaką golarkę wybrać? 29.03.11, 18:44 proponuje BRAUNA pocketGo 575.. jest mała fajna i może być używana w każdą podróż.. Odpowiedz Link Zgłoś
adresnieprawidlowy Re: Jaką golarkę wybrać? 19.05.11, 10:49 Dokładnego modelu Ci nie podam, ale na pewno brauna, philipsa, czy boscha możesz wziąć. Zwróć też uwagę na ostrza i głowice - te z trzema głowicami są podobno bardziej dokładne. Mój znajomy ma philipsa i jest zadowolony na razie. Chociaż używa go od miesiąca na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
furryfriday Re: Jaką golarkę wybrać? 27.05.11, 16:01 Przede wszystkim budżetem :) Najlepsze golarki ma Braun, od 80 do 300 zł za sprzęt - te najdroższe są po najwygodniejsze w obsłudze, większa ilość ostrz, szybsze usuwanie drobnych włosków. Zerknij na Magiczną Planetę, tam chyba będzie najtaniej. Odpowiedz Link Zgłoś