nauma 26.08.04, 11:23 miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,2250594.html To tak a'propos bezpieczeństwa... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ines137 Re: Demolka pociągu na stacji Brwinów 06.09.04, 18:26 Coś nikt jakoś tego wątku nie komentuje. A ręce opadają, jak się takie scenki widzi. Moje okna wychodzą na stację więc miałam taras widokowy. Nota bene tak mnie przywitał Brwinów, bo dokładnie tego dnia się przeprowadziłam. Przestroga jaka, czy co? Jednak nie zraziło mnie to do tego miejsca, bo niestety wszędzie takie rzeczy się dzieją. Nigdy nie będę w stanie zrozumieć takich bezmyślnych gnojków i takiej bezpodstawnej agresji. Pozdrawiam, A Odpowiedz Link Zgłoś
woogie Re: Demolka pociągu na stacji Brwinów 07.09.04, 22:51 nio... to to co wspominałem w innym wątku.w warszawie czulem sie o wiele bezpieczniej. czy przestroga? z pewnoscia. tu kochanie w nocy spokojnie juz nie pochodzisz po ulicy. Pozdrawiam J Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Demolka pociągu na stacji Brwinów 08.09.04, 11:46 na www.brwinow.com jest więcej dyskusji na tematy brwinowskie, m.in. dużo o bezpieczeństwie i włoadarzach naszego miasteczka Odpowiedz Link Zgłoś