nauma 30.06.03, 13:20 W maju kupiłem w Brwinowie mieszkanie. Pszczelińska. Jeszcze miesiąc remontu i się przeprowadzę. Ciekawe, ile osób w Brwinowie korzysta z forum GW? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soczewica Re: Nowy 01.07.03, 00:53 nauma napisał: > W maju kupiłem w Brwinowie mieszkanie. Pszczelińska. Jeszcze miesiąc remontu > i się przeprowadzę. Ciekawe, ile osób w Brwinowie korzysta z forum GW? mój brat mieszka na Pszczelińskiej. spędziłam u niego wiele świetnych wakacji :) (pozdrawiam i zapraszma na fkobieta. osobiście jestem z Krakowa) Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Nowy 09.07.03, 18:53 nauma napisał: > W maju kupiłem w Brwinowie mieszkanie. Pszczelińska. Jeszcze miesiąc remontu > i się przeprowadzę. Ciekawe, ile osób w Brwinowie korzysta z forum GW? mam zamiar kupić mieszkanie na pszczelińskiej. jak tam jest? jak z dojazdem do warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Mieszkanie na Pszczelińskiej 11.07.03, 00:52 To zależy gdzie chcesz kupić; w blokach spółdzielni przy Kościuszki, czy domek. Jeżdżę różnymi wariantami; samochodem przez Pruszków (Jerozolimskie) można nieźle utknąć w korku, z kolei przez Nadarzyn w miarę szybko można dostać się na Okęcie albo w stronę Piaseczna (jeżdżę do pracy na Ursynów) Najczęściej jeżdżę obskurnym PKP; pięć minut na stację i pół godziny do Śródmieścia. Szybciej dojeżdżam do pracy w ten sposób niż z Jelonek :) Rozkłady na www.pkp.pl Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Mieszkanie na Pszczelińskiej 11.07.03, 00:53 A jest tam w miarę spokojnie, chociaż na pewno nie wiem. Jeszcze się do końca nie przeprowadziłem, bo robię generalny remont. Ale z moich obserwacji oraz z danych od ojca (mieszka w Brwinowie kilkanaście lat) wynika, że jest spokojnie i wręcz... nudno :) Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Mieszkanie na Pszczelińskiej 11.07.03, 17:33 dzięki za odpowiedzi. to mieszkanie jest przy kościuszki, prawie zaraz przy stacji. chyba się zdecyduję. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Mieszkanie na Pszczelińskiej 11.07.03, 18:47 To pewnie kiedyś spotkamy się w realu, pozdr :) Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Mieszkanie na Pszczelińskiej 21.07.03, 09:47 nauma napisał: > To pewnie kiedyś spotkamy się w realu, pozdr :) może tak być. kupuję o ile dostanę kredyt w banku. złożyłem wniosek 3 dni temu i teraz niecierpliwie czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Mieszkanie na Pszczelińskiej 24.07.03, 13:25 co tak tu cicho? chce sie czegos dowiedziec o Brwinowie! Odpowiedz Link Zgłoś
gwojna Re: Mieszkanie na Pszczelińskiej 28.07.03, 21:02 He, he. Ale wieczorem mozna spotkac na ulicy wiecej osob niz w pewnych dzielnicach w-wy lub Pruszkowa. Ogolnie jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 24.07.03, 13:49 hehe, w Brwinowie jest tylko kilka osób wchodzących na Forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: Nowy 24.07.03, 14:38 nauma napisał: > hehe, w Brwinowie jest tylko kilka osób wchodzących na Forum GW Ja też na razie nie z Brwinowa, ale mam nadzieję, że bank da mi kredyt i już 1.09.2003 będę z Brwinowa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 24.07.03, 22:38 ja będę od 15 albo 23 VIII; zależy na kiedy skołuję ekipę do przeprowadzki Odpowiedz Link Zgłoś
wysz Re: Nowy 28.07.03, 14:43 Wbrew pozorom w Brwinowie jest mnostwo osob wchodzacych na fora GW ;) Dostajesz tak mało postów, bo w końcu nie p oto się używa sieci, by dowiedzieć się czegoś o miescie które kazdy zna jak własna kieszeń. Tak sie składa, ze mieszkam na Pszczelińskiej od roku i bardzo sobie to mieszkanko chwalę. I o jednym mogę cie zapewnic - co jak co, ale w Brwinowie na pewno nie jest nudno ;) 3aaa napisał: > nauma napisał: > > > hehe, w Brwinowie jest tylko kilka osób wchodzących na Forum GW > > Ja też na razie nie z Brwinowa, ale mam nadzieję, że bank da mi kredyt i już > 1.09.2003 będę z Brwinowa. > Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 28.07.03, 16:38 Fakt, nie ma co pisac o tym, co się dzieje / jest w Brwinowie. Ale marzą mi się jakieś sympatyczne dyskusyjki na jakieś tematy; nawet jeśli miałyby być powielane z innyh forów. Swoją drogą ciekawe, ile osób z Brwinowa forumuje? Spróbuję zrobić małą sondę (chociaż pewnie nic z niej nie wyjdzie...) Odpowiedz Link Zgłoś
gwojna Re: Nowy 28.07.03, 21:06 No tak, to jako "moderatorowi" i mieszkancowi od urodzenia (nigdzie nie chcialoby mi sie przeprowadzac) wypadaloby umowic sie gdzies "na miescie" z "nowymi na tzw piwo" :) Odpowiedz Link Zgłoś
wysz Re: Nowy 29.07.03, 07:11 gwojna napisał: > No tak, to jako "moderatorowi" i mieszkancowi od urodzenia (nigdzie nie > chcialoby mi sie przeprowadzac) wypadaloby umowic sie gdzies "na miescie" > z "nowymi na tzw piwo" :) bardzo chętnie ;) wyszy Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 29.07.03, 18:37 popieram - aczkolwiek taki nowy to ja nie jestem; mieszkanie mam od kwietnia (ciągle remont), a poza tym w Brwinowie bywam od 10 roku życia, odkąd ojciec tam zamieszkał Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: Nowy 06.08.03, 17:22 Właśnie się zdziwiłam znajdując tu kogoś z Brwinowa. Tylko chyba sami faceci. A to remontowane mieszkanie to chyba widzę od siebie z kuchni. Dopiero niedawno coś się tam zaczyna dziać :). Nie będę podglądać! Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 07.08.03, 01:59 Pszczelińska 12 - tam remontuję. Tzn. od maja do połowy czerwca robiłem sam, a potem weszła ekipa, ktora niedługo kończy. Jeżeli masz widok na moje mieszkanko, to musisz widzieć plac zabaw - jak widzisz, to kiedyś sobie pomachamy łapką :) Odpowiedz Link Zgłoś
wysz Re: Nowy 07.08.03, 02:02 nauma napisał: > Pszczelińska 12 - tam remontuję. Tzn. od maja do połowy czerwca robiłem sam, a > potem weszła ekipa, ktora niedługo kończy. Jeżeli masz widok na moje > mieszkanko, to musisz widzieć plac zabaw - jak widzisz, to kiedyś sobie > pomachamy łapką :) Heh........ja Pszczelińska 10 ;) witam w sąsiedztwie ;) pozdr wysz Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: Nowy 07.08.03, 10:44 Widzę plac zabaw, czasem tam nawet siedzę ze swoim dzieckiem. Śmiało można machać. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 08.08.03, 11:50 Będę w sobotę koło 12.00-13.00 w Brwinowie; przywożę panele podłogowe. Szatyn, 175cm wzrostu, okulary, zielone bojówki - jak ktoś mnie zobaczy to niech pomacha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: Nowy 09.08.03, 11:12 Ja niestety w pracy, ale kto wie, może kiedyś. W końcu mieszkamy o rzut beretem od siebie. Życzę pomyślnego zakończenia remontu. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: Nowy 09.08.03, 16:54 Byłem, przywiozłem panele, wybyłem. W poniedziałek będę znów, wieczorem. I proponuję, jak to już Gwojna zarzucił, spotkać się kiedyś (może w drugiej połowie sierpnia?) na browarze i się zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
wysz Re: Nowy 11.08.03, 10:38 bardzo chętnie ;) wysz nauma napisał: > Byłem, przywiozłem panele, wybyłem. W poniedziałek będę znów, wieczorem. I > proponuję, jak to już Gwojna zarzucił, spotkać się kiedyś (może w drugiej > połowie sierpnia?) na browarze i się zapoznać. Odpowiedz Link Zgłoś
gwojna Re: Nowy 14.08.03, 01:41 hehe gdyby nie nauma to pewnie praca by mnie zzarla !! :) no chlopie masz u mnnie piwo :) w takim razie, skoro szykuje sie dluzszy "weckend" moze przejdziemy sie gdzies na to obgadywane piwo czekam na propozycje terminow ****** panie tez mile widziane ******* Odpowiedz Link Zgłoś
nauma ostateczne zamieszkanie 23.08.03, 00:19 Wczoraj przewiozłem połowę maneli; połowica moja mieszka już od wczoraj, ja z resztą maneli melduję się w sobotę 23 VIII Odpowiedz Link Zgłoś
wysz Re: ostateczne zamieszkanie 23.08.03, 05:01 witamy w mieście ;) zapraszamy z anką na kawę z wkładką. R.S.V.P. na priva jakub.wyszynski@hppoland.pl PS: oczywiście cała reszta forum mile widziana :) pozdr wysz Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ostateczne zamieszkanie 26.08.03, 11:39 jak się ostatecznie urządzę (mam nadzieję, że do końca tygodnia), bardzo chętnie. Priv: nauma@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
elen1 Re: ostateczne zamieszkanie 27.08.03, 11:16 Właśnie zauważyłam, że się urządzacie. Sorry, ale to mój widok z kuchni, chcąc nie chcąc spędzam tam trochę czasu i czasem oko mi poleci. Dobrze, że ja nie śpię od strony placu zabaw i nie słyszę wspominanych ryków. Odpowiedz Link Zgłoś
nauma Re: ostateczne zamieszkanie 27.08.03, 11:33 Mamy przerąbane dopóki nie założymy zasłon :))) wszyscy wszystko widzą, co robimy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kella Re: ostateczne zamieszkanie 30.08.03, 17:58 ja też już mieszkam - od dwóch tygodni. <Zwiedziłam> już trochę miasta- urzędów też, niestety.Pierwszy raz spotkałam się z tym, że urząd nie jest dla petenta dostępny cały czas atylko w wybranych godzinach.Miła pani zameldowała nas jednak przed oficjalnymi godzinami przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: ostateczne zamieszkanie 31.08.03, 17:30 Witam! Ja też już jestem zameldowany! Przeprowadzam się ostatecznie w środę lub czwartek. Nie znam nikogo w Brwinowie, ale mam ndzieję że to się zmieni :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
3aaa Re: ostateczne zamieszkanie 01.09.03, 11:36 jeszcze raz ja... robię tylko setny wpis!!! Odpowiedz Link Zgłoś