Dodaj do ulubionych

Po burzy zawsze wychodzi słońce.....

24.09.10, 11:25
https://nk.pl/#profile/35963961/gallery/album/2/2
Obserwuj wątek
    • sofi75 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 13:21
      nie zawsze
      • grochalcia sofi:) 24.09.10, 13:24
        K. kochana, co u Ciebie? ja wogóle kontaktu z toba nie mamsad
    • kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 13:41
      Anetko, gratuluję smile czekam teraz na słońce po mojej burzy wink trzymaj się, powodzenia smile
    • makarona1 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 14:37
      Czasem po jednej burzy przychodzi druga- jeszcze gorsza...
      • kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 14:42
        dziewczyny, Aneta napisała z pewnością po to, żeby nam dodać nadziei, nie możecie podchodzić tak do tego - ona ma dziś swój dzień i wielką radość, może byśmy ją w tym wsparły zamiast niepotrzebnie dołować???
        • aneta79_1979 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 14:59
          KahasmileDzięki
    • nunia01 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 17:06
      Gdzieś już rozmawiałyśmy, że nasze uczucia też są ważne i nie musimy ich ukrywać.

Nie każda z nas powód do radości ma.

Słońce przychodzi nie zawsze, czasem przychodzi jeszcze większa burza.

Niemniej i tak gratuluję!
      • kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 18:03
        nunia, zgadzam się, ale każda ma prawo założyć własny wątek, nawet tylko po to by ponarzekać...Moim zdaniem wątki, w których któraś mówi, że jej sie udało powinny być raczej optymistyczne, bo dziewczynę trzeba wesprzeć, a nie dołować - co ma sobie pomyśleć? Tak jestem w ciąży, ale pewnie zaraz poronię?? (tfu tfu)
        • aneta79_1979 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 18:48
          Dziewczyny ciesze się bardzo-co nie znaczy że się nie boję.....ciekawe czego Wy będziecie oczekiwać-i nawet jeśli przyjdzie nawałnica to teraz ciesze się blaskiem słońca, bo w żaden sposób na ewentualnej nawałnicy nie zapobiegnęsad dzięki za słowa otuchy....
          • kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 19:11
            Anetko, też się zdziwiłam, że tak dziewczyny napisały, może miały gorszy dzień, wybacz im wink Na pewno wszystkie Ci mocno kibicują! Ja wierzę, że będzie dobrze i Ty też musisz - bez wiary ani rusz! smile
            • aga_agula82 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 19:53
              Trzymam kciuki i mocno ściskam "Was".pisz do nas dużo i tylko optymistyczne słowa,słonce zawsze sie pojawia tylko my jeszcze o tym nie wiemysmile))ściskam
          • 098qwerty Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 26.09.10, 09:52
            Anetko gratuluję i życzę Ci spokojnej, książkowej wręcz ciąży smile
            Strach zawsze będzie nam towarzyszył, tego nie unikniemy. Ja odliczam każdy miniony tydzień i modlę się o spokojny kolejny, byleby dotrwać do porodu i urodzić zdrowego synka.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka