grochalcia sofi:) 24.09.10, 13:24 K. kochana, co u Ciebie? ja wogóle kontaktu z toba nie mam Odpowiedz Link
kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 13:41 Anetko, gratuluję czekam teraz na słońce po mojej burzy trzymaj się, powodzenia Odpowiedz Link
makarona1 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 14:37 Czasem po jednej burzy przychodzi druga- jeszcze gorsza... Odpowiedz Link
kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 14:42 dziewczyny, Aneta napisała z pewnością po to, żeby nam dodać nadziei, nie możecie podchodzić tak do tego - ona ma dziś swój dzień i wielką radość, może byśmy ją w tym wsparły zamiast niepotrzebnie dołować??? Odpowiedz Link
nunia01 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 17:06 Gdzieś już rozmawiałyśmy, że nasze uczucia też są ważne i nie musimy ich ukrywać. Nie każda z nas powód do radości ma. Słońce przychodzi nie zawsze, czasem przychodzi jeszcze większa burza. Niemniej i tak gratuluję! Odpowiedz Link
kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 18:03 nunia, zgadzam się, ale każda ma prawo założyć własny wątek, nawet tylko po to by ponarzekać...Moim zdaniem wątki, w których któraś mówi, że jej sie udało powinny być raczej optymistyczne, bo dziewczynę trzeba wesprzeć, a nie dołować - co ma sobie pomyśleć? Tak jestem w ciąży, ale pewnie zaraz poronię?? (tfu tfu) Odpowiedz Link
aneta79_1979 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 18:48 Dziewczyny ciesze się bardzo-co nie znaczy że się nie boję.....ciekawe czego Wy będziecie oczekiwać-i nawet jeśli przyjdzie nawałnica to teraz ciesze się blaskiem słońca, bo w żaden sposób na ewentualnej nawałnicy nie zapobiegnę dzięki za słowa otuchy.... Odpowiedz Link
kahakasurdo Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 19:11 Anetko, też się zdziwiłam, że tak dziewczyny napisały, może miały gorszy dzień, wybacz im Na pewno wszystkie Ci mocno kibicują! Ja wierzę, że będzie dobrze i Ty też musisz - bez wiary ani rusz! Odpowiedz Link
aga_agula82 Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 24.09.10, 19:53 Trzymam kciuki i mocno ściskam "Was".pisz do nas dużo i tylko optymistyczne słowa,słonce zawsze sie pojawia tylko my jeszcze o tym nie wiemy))ściskam Odpowiedz Link
098qwerty Re: Po burzy zawsze wychodzi słońce..... 26.09.10, 09:52 Anetko gratuluję i życzę Ci spokojnej, książkowej wręcz ciąży Strach zawsze będzie nam towarzyszył, tego nie unikniemy. Ja odliczam każdy miniony tydzień i modlę się o spokojny kolejny, byleby dotrwać do porodu i urodzić zdrowego synka. Odpowiedz Link