marsjanka25 11.10.05, 13:17 Dziewczyny odgapiłam wątek parę tematów dalej i również bym prosiła o namiary do dobrych specjalistów od tych nieszczęsnych spraw.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karina66 Re: Cześć marsjanka25 11.10.05, 14:09 co u Ciebie słychać???Jak wyniki cyto???Ja jestem z W-wy więc nie pomogę.Mam nadzieję,że u Ciebie już lepiej. Karina Odpowiedz Link
marsjanka25 Karina! 11.10.05, 15:16 Witam!U mnie narazie bez zmian.Tydzien temu pobrali mi krew i za 2 tygodnie bede miała wyniki (u nas tak długo to trwa).A w innym laboratorium zrobie w listopadzie.Jak bede miała wyniki to sie odezwe.A co u Ciebie??Ostatnio pisalas ze być może jesteś w ciązy,i jak??A jak wyniki cytomegalii??Pozdrawiam!! Odpowiedz Link
delta77 Bialystok - specjalisci 11.10.05, 16:13 Jestem z Krakowa, wiec nie znam, ale z tego co mi wiadomo z forum, to w Bialymstoku jest sporo dobrych specjalistow.... Zobacz na liste bialych ginow, alebo na forum "nasz-bocian", tam nawet mozna zadac ytanie do specjalisty z Bialegostoku, link: www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=21 pozdrawiam Odpowiedz Link
karina66 Re: Do Marsjanka25 11.10.05, 18:48 U mnie jak narazie bardzo dobrze.Pierwsze wyniki cyto okazały się pomyłką.Mam tylko IgG.Dość wysokie ale nie przeszkadzają w zajściu w ciąże.Co do ciąży to jutro idę na bete bo mam mdłości jak cholera,mega zachcianki,ciągle sikam.Chyba więc się udało ale dopiero jutro będę wiedziała na 100%. czekam na dobre wieści od Ciebie.Napewno wszystko się ułoży. Karina Odpowiedz Link