Dodaj do ulubionych

jestem wsciekła

10.02.06, 14:36
Czesc dziewczyny byłam wczoraj u gina tak mnie zdenerwowała ze nie wiem
Po kilku minutach tak sie czuje i tak dalej pyta mnie co ja robiłam dzień
przed poroniem pyta mnie czy ja brałam jakies bicze wodne i czy chodziłam na
soloraium?
A ja na to wielkie oczy
Miałam plamienia od 3 dni ryczałam jak bobr w szpitalu
i miałam chodzić na soloraium

W szpitalu powiedziałam tylko ze wziełam prysznic w domu z lekim masażem na
plecy bo bardzo mnie bolały (widocznie miałam juz skurcze)

A ona próbuje obarczac mnie winą co oni robili w tym szpitalu kawę pili i
plotkowali!!!

Zrobilli ze mnie jakąś zaciemniała idjotkę

Dziewczyny z Łodzi znacie jakiekos lekarza który wysłuchuje pacjetki i
próbuje pomóc a nie zdołować
Obserwuj wątek
    • gitka5 Re: jestem wsciekła 10.02.06, 17:37
      jakaś Małpa za przeproszeniem.
      Moja drora śmiej sie z tego ... i zmień lekarza!
      • nowikapl Re: jestem wsciekła 10.02.06, 18:20
        Tez mam problem z lekarzem...trudno jest mi sie zdecydowac na ktoregos...
        Mam wypisanych kilka nazwisk z Łodzi ale nie wiem ktory z lekarzy bedzie tym
        wlasciwym dla mnie...To troche loteria.
        Ale jak juz znajde i zdecyduje sie na jakiegos dobrego to dam znac.
        Ty tez napisz jak znajdziesz.
    • anneczka78 Re: jestem wsciekła 10.02.06, 19:15
      Magnolia, a co z Wilczyńskim? Przecież miałas zamiar do niego chodzić...
      • magnolia1004 Re: jestem wsciekła 10.02.06, 21:51

juz sama nie wiem chyba czego oczekuje od lekarzy

ale chodze do psychologa od razu kobieta przypadła mi do gustu a Wilczynski
        potraktował mnie schematowo nie wysłuchał mnie nie chciał ze mną porozmawiac na
        tema tego co sie stało i dlaczego mam mieszne uczucia po drugie ja mieszkam na
        teofilowie oa on przyjmuje na Chojnach drugi kraniec miasta
    • matylda.fm Re: jestem wsciekła 11.02.06, 10:35
      Polecam doktora Piotra Kaczmarka. Przyjmuje w poradni w Matce Polce i prywatnie
      w "GAmecie" ja byłam przez niego po poronieniu potraktowana w bardzo zyczliwy
      sposób. Teraz prowadzi moją ciązę(już 21.5tc) i nadal jestem bardzo zadowolona.
      Sądząc po tłumku w poczekalni nie tylko ja.
      Trzymaj się ciepło.
      • nowikapl do Matyldy 11.02.06, 12:27
        Matylda ,ja tez czytalam juz duzo pozytywnych opini na temat twojego lekarza.
        Czy mozesz napisac cos wiecej na jego temat.Powiedzialas ,ze bylas u niego po
        poronieniu,czy to bylo pierwsze czy kolejne poronienie ?Jakie badania ci
        zlecil ?Czy te kolejki do niego sa w prywatnym gabinecie,bo przypuszczam,ze
        doporadni w CZMP sa dlugie terminy ?Bardzo dziekuje za odpowiedz
        • matylda.fm Re: do Matyldy 11.02.06, 13:23
          Poszłam do niego na uSG gdy zobaczyłam 2 kreski. Niestety w 12tc okazało się że
          ciąża obumarła. Sam zrobił mi zabieg. Nie zalecał żadnych badań mówiąc że
          wszystko wskazuje że to wada genetyczna dziecka zawiniła. Od początkiuc iażu coś
          było nie tak, a to bólebrzucha za mocne a to zły kształt pęcherzyka, za mały
          zarodek w stosunku do wieku ciązy itd...
          Wiem że na kasę chorych badań po 1 poronieniu nie ma i nie liczyłam że dostanę
          jakies skierowania. Mimo że uważał że nie ma co się teraz badac na moją prośbę
          powiedział mi jakie badania zrobic skoro bardzo chcę. Na kase NFZ wypisał mi
          cytomegalie i toxoplazmozę. Do tego co parę dni badałam bHCG bo miaąłm
          podejrzenie zaśniadu groniastego.
          Z badań płatnych zrobiłam wymaz z szyjki na mykoplazmy, chlamydie i ureaplazmy
          oraz stopien czystości pochwy.
          Miał rację wszystkie badania były ok.

Po 3 cyklach pozwolił nam się starać o dziecko i udało się za pierwszym razem:-.
          ITa ciąza jest od początku zupełnie inna- USG książkowe, bez bólów brzucha.
          Nawet duphastonu ani nospy nie brałam do 16tc( wtedy zaczęły się napinania
          macicy i musiałam się pofaszerować lekami ale juz jest OK)
          Ja chodzę do niego państwowo. Trzeba się zapisac na wizytę na samym początku
          miesiąca. Przyjmuje w środe od 12 do 14. Nie wiem jakie sa ceny w GAMECIE (
          przychodnmia jest na ul. leszczyńskiej na osiedlu za Matką Polką) z tego co
          kojarze to dr Kaczmarek przyjmuje tam w środy i czwartki ale nie jestem pewna.

W każdym razie polecam tego lekarza. Chodziłam w zyciu do kilku ale ten
          odpowiada mi najbardziej
      • anneczka78 Re: jestem wsciekła 11.02.06, 13:00
        Magnolia, byc może Wilczyński potraktowal Cie schematowo, byc może mialas takie
        wrażenie, ale to naprawdę dobry specjalista. Ja wiem, że przyjazny stosunek
        lekarza do pacjentki to połowa sukcesu, ale lepiej chodzić do dobrego gbura niz
        miłego konowała wink

O dr Kaczmarku za duzo nie wiem, ale nazwisko jest mi znane, wiem, że
        dziewczyny go cenią (co widać też w poście Matyldy), jedyna wada, że Gameta tez
        jest w okolicy ICZMP, czyli daleko od Ciebie. Rozumiem ten problem, bo mieszkam
        na Radogoszczu, a leczę się w Gamecie... Ale chyba warto przeboleć te podróże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka