Dodaj do ulubionych

poszukuje prawnika

IP: 93.95.95.* 16.07.10, 20:30
Witam

poszukuje dobrego prawnika d/s rodzinnych (rozwód, alimenty)
zalezy mi na czasie
czy możecie mi kogoś polecić?
w miare taniego.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.10, 20:59
      Ja (z zadowoleniem) skorzystałam z usług Pani mecenas Tomanek.
      Miałam podobną sprawę i wszystko poszło tak jak miało pójść.
      Życzę powodzenia - Ala
    • chilli-and-vanilla Re: poszukuje prawnika 18.07.10, 07:46
      ile kosztuje przeprowadzenie rozwodu przez adwokata?
      • kielonek-online Re: poszukuje prawnika 18.07.10, 12:53
        Tanich prawników nie ma, tani są amatorzy udający prawników.
        • chilli-and-vanilla Re: poszukuje prawnika 18.07.10, 22:51
          ale ja pytam poważnie. na usługach tego typu nie warto oszczędzać. chociaż
          wynagrodzenie nie zawsze idzie w parze z jakością usług w tym biznesie
          • kielonek-online Re: poszukuje prawnika 18.07.10, 23:42
            Chcesz się rozwieść i zostać moją żoną?
            • z_rokitnicy Re: poszukuje prawnika 26.07.10, 19:59
              Kto się z was już rozwodził?
              • chilli-and-vanilla Re: poszukuje prawnika 26.07.10, 23:22
                nie jestem i nigdy nie byłam mężatką :) koleżanka mnie się pytała ile to kosztuje
                • Gość: G-7 Re: poszukuje prawnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.10, 12:40
                  Średnio biorą 16.000 złotych ale można się targowac i urwac parę
                  złotych.Poza tym to też zależy przez ile instancji sprawa przejdzie
                  bo można się odwoływac aż do Sądu Najwyższego nie mając gwarancji
                  wygranej.
                  • marekpiec.zabrze Re: poszukuje prawnika 07.08.10, 23:57
                    Za 16 tys. zł to dogadałbym się z żoną, żeby się rozstać za 5 tys. zł, a 11 tys.
                    zł można z koleżanką pojechać na wakacje :-)
                    • Gość: prawnik Re: poszukuje prawnika IP: *.broker.com.pl 08.08.10, 15:58
                      16.000 za rozwód to chyba w Warszawie! Normalna stawka 2.000 - 3.000
                      zł,i od każdej rozprawy nie mniej niż 200 zł. Więcej to u starych wyg,
                      ale niektórzy z nich są naprawdę dobrzy i warci swojej ceny. Z tych
                      korzystają ci, którzy mają do podziału duży majątek i wiedzą o co
                      walczą.
                      • marekpiec.zabrze Re: poszukuje prawnika 17.08.10, 19:53
                        To musiał napisać ktoś z Gliwic :-)
                        • chilli-and-vanilla Re: poszukuje prawnika 17.08.10, 21:15
                          why akurat z Gliwic?
                          • z_rokitnicy Re: poszukuje prawnika 24.08.10, 21:23
                            Pewnie chodziło mu o sieć brokera, która jest m.in. w Gliwicach, ale też we
                            wielu innych miastach. W Zabrzu jednak - o ile wiem - to ich nie ma!
                            • Gość: abs Re: poszukuje prawnika IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.09.10, 22:29
                              Z tymi nickami to nigdy nic nie wiadomo
                              • marekpiec.zabrze Re: poszukuje prawnika 11.09.10, 20:50
                                Szczególnie tymi z Gliwic, prawda?
                                • z_rokitnicy Re: poszukuje prawnika 16.09.10, 21:16
                                  Nudni jesteście z tymi Gliwicami
                                  • marcin_mikulczyce Re: poszukuje prawnika 24.09.10, 22:12
                                    Bo może są to jakieś konkretne osoby z Gliwic mające swoje sprawy do załatwienia w Zabrzu?
                                    • marekpiec.zabrze Re: poszukuje prawnika 07.10.10, 20:06
                                      Są, są... sami wiecie, że są. Ci gliwiczanie to jak zaraza jakaś...
                                      • Gość: muchozol Re: poszukuje prawnika IP: *.adsl.inetia.pl 16.10.10, 21:57
                                        Oj, Oj... Sekuła to nie goj... Nie idżcie za niegojami...
                                        • marekpiec.zabrze Re: poszukuje prawnika 17.10.10, 20:23
                                          Co ma Sekuła do Gliwic?
                                          • z_rokitnicy Re: poszukuje prawnika 21.10.10, 23:31
                                            Nudni jesteście z tym nudnym Sekułą
                                            • marekpiec.zabrze Sekuła się narzuca 28.10.10, 20:59
                                              Ja od lat jestem na tym forum. W politykę nigdy się nie mieszałem, ale internetowi aktywiści od posła Sekuły zaczęli mnie straszyć, gdy nie dołączałem do peanów na cześć ich mocodawcy. No to się nie dam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka