Dodaj do ulubionych

Roman Urbańczyk - come back

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.12, 13:27
Roman Urbańczyk może powinnien wrócić jako Prezydent Zabrza? Jestem ZA!
www.youtube.com/watch?v=iksD_gDWByM
Obserwuj wątek
    • Gość: Merry101 Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.12, 13:59
      Nigdy Więcej !!!

Niech się wozi w KZK GOP.
      Trzeba alternatywe dla MMS mieć a nie wybierać mniejsze zło !!!
    • Gość: pytacz Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.play-internet.pl 08.01.12, 15:20
      Czy mało ma roboty CBA?
      • 1-smeiszek Re: Roman Urbańczyk - come back 08.01.12, 20:49
        Ja za Mańką nie przepadam. Pominęła mnie kilka razy przy awansach. Może Urbańczyk nie będzie tak bardzo brał pod uwagę fachowości i kompetencji swoich pracowników, może się na coś załapię, kto wie?
        • 1-smieszek Re: Roman Urbańczyk - come back 08.01.12, 21:36
          Tak, tak juz wiemy z jakiego powodu 1 - s m e i s z e k wypisuje banialuki cały czas na forum.
          Koniec, końców 1 - s m e i s z e k napisał co mu, czy jej na wątrobie leży.
          Awans nie dla każdego, to ja 1 - s m i e s z e k ci powiadam.

• Gość: silvio Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.12, 21:47
            bunga,bunga come back.
            • Gość: Usia Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.wowrack.com 08.01.12, 21:59
              Romek, ja nadal chętna!
              • Gość: waryniol Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.stk.vectranet.pl 08.01.12, 23:26
                Romuś, Anna czeka!
                • Gość: Prawa strona Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.stk.vectranet.pl 09.01.12, 20:30
                  Dobra wystarczy a może to nie jest zły pomysł. Jak myślicie?
                  • Gość: Merry101 Re: Roman Urbańczyk - come back- nigdy IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.12, 21:05
                    że co ,żeby wrócił...ty to mi teraz humor poprawiłeś ...
                • Gość: c.d. Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.stk.vectranet.pl 09.01.12, 21:38
                  ... i Połyka też.
                  • figa-fidze Re: Roman Urbańczyk - come back 09.01.12, 21:41
                    Urbańczyk jeszcze raz ?
                    Polak przed szkodą i po szkodzie głupi.
                    • Gość: jorg Re: Roman Urbańczyk - come back IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.01.12, 12:33
                      nie musi wracać bo jego duch nadal działu przez zauszników i rujnuje misto

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka