Gość: gość IP: *.za.digi.pl 23.01.12, 13:58 Dzień dobry, szukam wspólnika/wspólniczki do otwarcia kawiarni w Centrum Zabrza. Jeżeli ktoś ma doświadczenie,ciekawy pomysł lub finanse a może wszystkiego po trochę czekam na odzew! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dobromir Re: szukam wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 22:23 na ciekawe pomysły możesz liczyć za darmo na forum ;-) gratuluję inicjatywy! jeśli chodzi o kawę to nieskromnie powiem że ociupinkę się na kawie znam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: szukam wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.12, 22:50 podaj meila to porozmawiamy (popiszemy). Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: szukam wspólnika 24.01.12, 00:19 Znam się na wódce i wszelakich zachowaniach podczas opilstwa. Dodatkowo mój azor ma niebywałego nosa do wszelkiej maści naciągaczy. Zdrówko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawiarnia Re: szukam wspólnika IP: *.dip.t-dialin.net 24.01.12, 12:24 Podaje Ci meila odezwij sie ! Pilnie www.czekolada.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam wspólnika IP: *.za.digi.pl 13.02.12, 15:08 odpisałam na maila a raczej zostawiłam wiadomosć pod tym adresem mozna się ze mną skontakotowac i przedstawić swoje zdanie oraz pomysły mój mail powtarzam fikalafo@interia.pl a napisałam pod adres czekolada@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam wspólnika IP: *.za.digi.pl 13.02.12, 15:02 fikalafo@interia.pl proszę się odezwać na meila odnośnie otwarcia kawiarni w Zabrzu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: szukam wspólnika IP: *.stk.vectranet.pl 24.01.12, 13:51 no dobra a co ty potrafisz albo masz? bo to wszystko czego chcesz od wspólnika wystarczy żeby kawiarnię otworzyć samemu. do czego ty jesteś potrzebny człowiekowi , który ma pomysł , doświadczenie i finansowanie takiego interesu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: szukam wspólnika IP: *.stk.vectranet.pl 24.01.12, 18:46 Co ma ? Ma dobre chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: szukam wspólnika 24.01.12, 21:50 Jeżeli wyobraznia zaprowadzi na manowce ? Odpowiedz Link Zgłoś
net.kielonek Re: szukam wspólnika 26.01.12, 22:08 Bywa i tak, ale warto zaryzykować, raz się żyje (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
1-smieszek Re: szukam wspólnika 26.01.12, 22:40 Ech manowce, cudne manowce (rzekomo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: szukam wspólnika IP: *.za.digi.pl 13.02.12, 14:43 po 1 w ogłoszeniu wyraźnie zaznaczyłam, że takowa osoba może posiadać pewne umiejętności lub kapitał aczkolwiek niekoniecznie szukam osoby, która chciałaby tak jak ja stworzyć coś dla siebie, poprowadzić to zaryzykować:) Odpowiedz Link Zgłoś
mamc-ia33 Re: szukam wspólnika 13.02.12, 19:10 mam marzenie i koncepcję własnej kawiarni ale brak kaski niestety;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:) Re: szukam wspólnika IP: *.za.digi.pl 14.02.12, 11:56 a bierzesz pod uwagę środki z unii bądź z pup :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szukam inwestora Re: szukam wspólnika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.13, 13:09 Witam, Szuka Pani wspólnika do dzialajacego interesu czy chce Pani zainwestowac pieniadze w nowy interes? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: szukam wspólnika Tychy IP: *.centertel.pl 18.03.14, 06:03 Witam poszukuje wspólnika z własnym kapitałem najlepiej osobę prowadząca firmę. Zależy mi na człowieku który posiada doświadczenie i chęci do rozwoju firmy, przede wszystkim pomoc w zarządzaniu firmą(personelem),liczę na to że ta osoba wniesie dużo świeżych pomysłów i inaczej spojrzy na dotychczasowe moje działania,działam od roku 2011-ciągle się rozwijam.Interes dobrze się rozwija ale potrzebny jest jeszcze wkład finansowy do dalszego rozwoju i pomoc przy prowadzeniu działalności.Proponuję wkład finansowy 40 000 co daje 20 % miesięcznie zysku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkk Re: szukam wspólnika Tychy IP: *.centertel.pl 18.03.14, 06:04 Witam poszukuje wspólnika z własnym kapitałem najlepiej osobę prowadząca firmę. Zależy mi na człowieku który posiada doświadczenie i chęci do rozwoju firmy, przede wszystkim pomoc w zarządzaniu firmą(personelem),liczę na to że ta osoba wniesie dużo świeżych pomysłów i inaczej spojrzy na dotychczasowe moje działania,działam od roku 2011-ciągle się rozwijam.Interes dobrze się rozwija ale potrzebny jest jeszcze wkład finansowy do dalszego rozwoju i pomoc przy prowadzeniu działalności.Proponuję wkład finansowy 40 000 co daje 20 % miesięcznie zysku.Kontakt kkk14@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: szukam wspólnika IP: 194.11.254.* 17.02.12, 10:23 czesc jestem z Bytomia wiec pomyslec tez planuje wlasnyu biznes..wiec...mozna pogadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona ;) Re: szukam wspólnika IP: 194.11.254.* 17.02.12, 10:24 czesc jestem z Bytomia wiec mozna pomyslec tez planuje wlasnyu biznes..wiec... pogadajmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość:) Re: szukam wspólnika IP: *.za.digi.pl 17.02.12, 11:18 Mój mail fikalafo@interia.pl odezwij się:) Odpowiedz Link Zgłoś