IP: *.zabrze.vectranet.pl 15.06.13, 22:39
Czy ktoś korzystał ostatnio z usług tej firmy? Chcę zamówić szafę na wymiar. Siedziba Szafeksu na ul.Niedziałkowskiego nie robi dobrego wrażenia. Ale może robią dobre meble? Jeśli znacie inne solidne firmy, piszcie, proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kinga Re: szafex IP: *.zabrze.vectranet.pl 16.06.13, 11:25
      ja robiłam u nich szafę i w sumie była ok ale drugą zamówiłam na targu na wirku zrobili tak samo dobrą a o niebo tańszą.. w szafexie szafa składająca się z samych półek i drzwi przesuwnych kosztowała tyle co na wirku szafa z bokami tyłem górą i dołem - koszt tysiąc złotych za metr szafy bez względu co chciałam w środku i nie musiałam dopłacać za szuflady a mam ich 8.. szafex sobie życzył za to dodatkowe pieniądze..
      • Gość: nie Re: szafex IP: *.215.203.19-internet.zabrze.debacom.pl 16.06.13, 14:07
        fachofcy z wirka to też osobny temat, trzeba uważac na kogo sie trafi
        • Gość: Kinga Re: szafex IP: 31.133.22.* 16.06.13, 18:19
          ja nie narzekam robiłam i meble kuchenne i szafę u tych samych ludzi i wyszło ok :)
          • Gość: . Re: szafex IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.13, 19:25
            I ja korzystałem z usług firmy Szafex. Należycie zrobiona szafa do zabudowy...szybko i wg mnie cenowo w porządku (w porównaniu z "firmówkami"). Ekipa tzn. jeden gość montował, a i sam szef pomagał. Ja osobiście polecam.
            • Gość: SZAFEX-KamieniecWr Re: szafex - sprostowanie SZAFEX Kamieniec Wrocł. IP: *.adsl.inetia.pl 19.12.13, 12:11
              Witam wszystkich Czytelników forum. Chciałabym dokonać sprostowania dotyczącego nazwy SZAFEX. Jestem przedstawicielem firmy SZAFEX z Kamieńca Wrocławskiego, która istnieje już blisko 20lat na rynku i nazwę SZAFEX ma zarejestrowaną od dłuższego czasu w Urzędzie Patentowym RP. Inne firmy używające tej nazwy robią to bezprawnie i zostały poproszone o jej zmianę. Działania w tej kwestii zostały podjęte ze względu na pojawiające się złe opinie na temat funkcjonowania niektórych z nich. Nie dotyczą one mojej firmy, ale mają wpływ na jej wizerunek. Celem mojego sprostowania jest odcięcie się od opinii nie dotyczących SZAFEXu z Kamieńca Wrocławskiego.
              Pozdrawiam
              Jolanta Miśkowiec
              • Gość: ... Re: szafex - sprostowanie SZAFEX Kamieniec Wrocł. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.15, 15:23
                Witam,

niestety moja opinia na temat firmy SZAFEX z Kamieńca Wrocławskiego też nie jest dobra. Jakościowo szafki są dobre, ale po tym jak zgłosiłam błąd w zamontowanych szafkach, przez trzy miesiące naprawa była przesuwana. Wizyty są odwoływane na pół godziny przed umówionym montażem. Niepoważne i nieprofesjonalne zachowanie. Zdecydowanie nie polecam, chyba, że ktoś ma nieziemską cierpliwość.
                • Gość: Agnieszka O. Re: szafex - sprostowanie SZAFEX Kamieniec Wrocł. IP: *.fox-dekorator.pl 12.08.15, 12:49
                  Witam,
                  Moja przygoda z firmą Szafex z Kamieńca Wrocławskiego niestety nie należy do przyjemnych. Szafa może i wykonana dobrze, ale terminowość, kultura osobista pracowników pozostawia wiele do życzenia. Na domiar złego, przy montażu, zostały uszkodzone świeżo położone panele - za co ani pracownik, ani szef nie przeprosił ani w żaden sposób nie zrekompensował. ODRADZAM!!
              • kibic-kobieta-matka Re: szafex - sprostowanie SZAFEX Kamieniec Wrocł. 23.05.16, 23:21
                Ponownie witamy czytelników forum. Chcemy poinformować, że firma Szafex nie jest już przez nas prowadzona od stycznia 2015roku.
                Pozdrawiamy
                Jolanta i Jacek Miśkowiec
    • Gość: Adi Re: szafex IP: 83.230.95.* 17.06.13, 09:25
      Szafexu nie znam ale robiłem już kuchnie w tym miejscu www.meble-kuchenne-bytom.pl/
      jestem bardzo zadowolony i teraz właśnie zamówiłem dwie duże szafy do zabudowy - koszt około 3500 zł.
    • Gość: Zabrzanin Re: szafex IP: *.zabrze.vectranet.pl 17.06.13, 15:24
      Poszperaj na forum. Już była mowa o szafexie i ich usługach. Generalnie to lepiej nie korzystać z ich "usług".
      • gotti7 Re: szafex 19.12.13, 14:14
        Jak mogę coś polecić to tylko firmę KOMANDOR szczerze ! kuzyn namówił mnie na zakup tańszej o 300 zł szafy podobnej do komadora (firmy nie będę podawał bo gość był miły i grzeczny ale jakość i wykonanie fatalne) i to był największy błąd ! Mam w domu dwie duże , jedna ideał ta z komandora a druga porażka.......... ale decyzja i tak będzie nalezała do ciebie . Zapytaj znajomych którzy już mają i sprawdz osobiscie , zapytaj ile ktoś ją już uzytkuje itp. powodzenia.............
    • Gość: kim Re: szafex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 13:28
      Osobiście nie polecam usług firmy Szafy Pakuły, komador może i droższy ale szafa u nich działa.
    • Gość: aga Re: szafex IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.15, 15:46
      szafę pod zabudowę - do sypialni z przesuwnymi dzrwiami w szafexie z niedziałkowskiego robiłam w 2009r do tej pory się trzyma, a jak się rok temu szyna od drzwi się wyekploatowała to przyjechali i za darmo wymienili, chociaż gwarancję miałam na 2 lata, więc polecam :)
    • kipen1 Re: szafex 12.08.15, 17:18
      Tyle już było o szafex-ie. Poszukaj na forum. Firma dziadostwo, a pozytywne komentarze wystawia tylko właściciel i pracownicy jak im za to zapłaci. Tyle w temacie. Omijaj szerokim łukiem. Chyba, że jesteś szefem, a temat to po prostu kryptoreklama, a to inna sprawa.
    • eashley Re: szafex 21.03.16, 17:54
      Altus Project Marcin Krupiarz - attention cheater! Amateur claiming to be an expert. Not timely. Unfair. Unbelievable. Bungler.
      • Gość: roks Re: szafex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.16, 09:25
        Co do byłych pracowników Szafexu - obecnie na swoim - to przestrzegam przed firmą ALTUS Marcin Krupiarz. Takie samo dziadostwo. Nieterminowo. Mało estetycznie. Ciągłe kombinowanie jak by skroić klienta, dużo obiecując i nic nie dając w zamian. Niestety facet ma dobre gadane i można się naciąć. Ale po wpłacie zaliczki zmienia się nie do poznania. Wieczne wymówki, tłumaczenia, obiecywanie, a rozgrzebana robota jak leżała tak leży......
      • Gość: Olx Re: szafex IP: *.play-internet.pl 17.09.16, 19:53
        Rowniez odradzam Altus Marcin Krupiarz. Niby podwykonawca szafexu, ale partacz i kombinator niewaski. Buzo przechwalek a jakosc wykonania ze tylko zgasic swiatlo i spuscic wode:((
    • eashley Re: szafex 21.03.16, 17:55
      Altus Design Marcin Krupiarz www.altusdesign.no - attention cheater! Amateur claiming to be an expert. Not timely. Unfair. Unbelievable. Bungler.
    • Gość: JohnPole Re: szafex IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.16, 16:55
      Szafex, obecnie z siedzibą we Wrocławiu na Tarnogajskiej 8 to oszuści i partacze. A co do kultury osobistej to typowa dla "Polaczka Cwaniaczka". ZDECYDOWANIE ODRADZAM
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka