przeswietlenie 19.01.05, 14:43 Czy to prawda że w slaskiej kablowce tez usadowili sie byli ubecy?Jezeli tak to juz wiem dlaczego sa ciagle usterki.tacy to w życiu nie zadbają o człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celina01 Re: Lustaracja-byli UBECY 19.01.05, 16:18 masz na myśli ŚTK? są tam tacy? trzeba ich teczki sprawdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witek Re: Lustaracja-byli UBECY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 09:31 tacy to zawsze wylądują na ciepłych posadkach, tylko pracować nie potrafią. ja już tydzień się upominam kablówki o usunięcie usterki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k-7 Re: Lustaracja-byli UBECY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 00:41 podobno zasłużony w służbach SB szczególnie w inwigilacji kościoła, i inteligencji prawicującej obecny szef propagandy Marian Gerlich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: Lustaracja-byli UBECY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 20:33 stary ubek tylko jakby mocodawcy mu się zagubili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyrocznia Re: Lustaracja-byli UBECY IP: 213.17.152.* 08.05.05, 00:38 i zapłacą w końcu za swą przeszłośc Odpowiedz Link Zgłoś
leon32 Re: Lustaracja-byli UBECY 26.01.05, 12:15 ale jaja... nawet w śląskiej kablówce?! a tam nad czym muszą czuwać?nad cenzurą? ha,ha,ha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misirek Re: Lustaracja-byli UBECY IP: *.za.digi.pl / *.jota.digi.pl 23.01.05, 06:47 jasne, to samo dotyczy korników, a islamscy terroryści planują atak na teatr, a wjewoda chce odebrać zabrxu prawa miejskie itp. glupoty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do p Re: Lustaracja-byli UBECY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 01:30 Czego narzekacie i nic z tym nie robicie? WIOSNA 2006 - już czas pakować manatki (7)Tam Ewa już chce podjąć pewne kroki i załatwić nie tylko telewizję ale i inne sprawy. Dołaczcie do niej i nie zrzędcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiara Re: Lustaracja-byli UBECY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:19 oj, przydałoby się sprawdzić,z kim naprawdę mamy do czynienia w tym Zabrzu Puszka Pandory...na samą myśl już przechodzą mnie ciarki..brr... Odpowiedz Link Zgłoś