Dodaj do ulubionych

EUROBANK Zabrze

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:43
Co myślicie o pracownicach dwóch oddziałów Eurobanku w naszym banku?
Bo ja mam dość tej obsługi. Aroganckie, wymądrzające się Panie, które siedzą
tam chyba za karę. a pamioetam że były tam kiedyś fajnie, zawsze słuzace
pomocą pracownice.
Obserwuj wątek
    • Gość: Kubico Re: EUROBANK Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 14:45
      * ... w naszym mieście :)
    • Gość: LEON Re: EUROBANK Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 19:27
      JEST TAK JAK W KAŻDYM BANKU,JAK CHCESZ POZYCZKĘ, TO Z UŚMIECHEM DADZĄ, A JAK
      INNY PROBLEM - TO SIĘ ZACZYNAJĄ JUŻ SCHODZY. NIE LUBIĘ EUROBANKU ZA ICH PRZERWY
      W DZIALANIU SYSTEMU, I ZA ZE NIE MAJĄ INTERNETU.
      a PROPO KIEDY BĘDZIE OBSŁUGA INETERNETOWA?
    • Gość: client Re: EUROBANK Zabrze IP: *.Zabrze.Net.pl 14.10.05, 20:21
      Wiesz za taka kase co dostaja i musza (to nie regula oczywiscie) obslugiwac
      klientow ktorzy mysla ze sa Gudzowatym....
      A pozatym to zapewne od tego czerwonego koloru.
    • Gość: Galeria Platan Re: EUROBANK Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:28
      Chwalą się że podwyzki dostali i sa nawet zadowoleni :)
      • Gość: Zadowolony Zadowolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 10:49
        A ja mam odmienne zdanie do Eurobanku.
        Lubie ten bank, korzystam z jego usług, i nie zdarzyło mi sie, zebym był
        niezadowolony z obsługi. Rezczywiście interne by sie przydał, rozładowałoby to
        kolejki, bo np. przelewy mozaby wykonywać w domu, zakładać lokate równiez. Tak
        jak w Lukasie.
        • Gość: kimbi Re:NIE-Zadowolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 12:17
          troche z innej beczki ale w temacie obslugi, takie powolne bucowadlo siedi w
          "geancie" w obsludze gsm!
          • Gość: *** Re:NIE-Zadowolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:13
            Obsługa do bani, śmieszne są te laski. No i widać że ciągle tam jest personalna
            rotacja, bo ciągle nowe twarze. Ciekawe dlaczego, nie? he he he
            • Gość: Client Re:NIE-Zadowolony IP: *.Zabrze.Net.pl 16.10.05, 18:18
              Jak bys zarabial tyle ile one, mial taka odpowiedzielnosc (maja troszke kasy w
              multisejfie :-)), mial menagerow ktorzy wymyslaja chore targety i na dodatek
              pracowal CLIENTEM (ktory czesto nie rozumie co sie do niego mowi, nie wspomne
              juz o roznicy miedzy karta platnicza a kredytowa i innych "trudnych slowach")
              to bys sie nie dziwil.
              No i ten kolor.....
              • Gość: *** Re:NIE-Zadowolony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 18:24
                A co pracujesz tam, żetak ich bronisz? Takie mam wrażenie...
                A jak mało płacą, to niech poszukają sobie czegoś innego, nie rozumiem tego.
                • Gość: Client Re:NIE-Zadowolony IP: *.Zabrze.Net.pl 16.10.05, 22:53
                  rozumiem ze nie czytales postu na ktory odpowiedzialem???

• Gość: wrrrr Re: EUROBANK Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:13
      A ja chciałam napisac o dziewczynie z eurobanku z Bytomia, co za wredne babsko!
      Chciałam wypłacić pieniadze w Carrfurze z bankomatu, ale awaria. Powiedziano mi
      żebym pojechala do centrum Bytomia i tam wypłaciła. Tak tez zrobiłam. Ale co
      sie okazało? Ze... awaria. W środku dowiedziałąm sie, ze sie pieniądze
      skończyły. Pani zaproponowała mi, żebym wypłacila w kasie, ale musze stac w
      kolejce min. 1 godz.
      To ta z carrfura mogła mi powiedzieć, że tam też uszkodzony bankomat.
      Zaproponowano mi wypłate w obcym bankomacie, ale tam jest prozwizja!!!! A ja
      potrzebowałam większą sume wypłacic.
      Ale sie wkurzyłam!!! Co za profesjonalizm.!!!
    • Gość: lllll Re: EUROBANK Zabrze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.05, 15:09
      Poopieram, ostatnio Pani była zmierzła i nie chciało jej się wytłumaczyć mi
      pewnej kwestii dot. konta. Albo miała okres, zwolnić ją - taka brunetka.
    • Gość: mk Re: EUROBANK Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 11:43
      I co w tym temacie ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka