Gość: dorota IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 30.10.05, 11:11 Kto wie kiedy otwierają H&M w M1 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fred listopad , chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 11:22 najlepiej przedzwonić do czeladzi i tam się dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: H&M IP: *.tolek.pl / 212.106.128.* 30.10.05, 12:42 A co to za sieć? Wiem, ze otwierają takowy sklep w M1...ale nic n/t tej sieci nie wiem. Można prosić coś więcej...Domyślam się, że to moda młodzieżowa-czy tak? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: H&M IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 30.10.05, 12:48 Jeden z najwiekszych na swiecie sprzedawcow odziezy:) Globalizacja:) Firma Szwedzka maja placowki na calym swiecie,ceny tak jak w Ikei takie same na calym swiecie dosc tanie;) tu strona internetowa: www.hm.com/corporate/language/language.jsp?aliasPath=null&popup=null Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boy Re: H&M IP: *.tolek.pl / 212.106.128.* 30.10.05, 13:03 Dziękuję...ale zerknąłem na ceny. Hmmm...nie naleza do najniższych. :( Domyślam sie, że to raczej moda damska. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Re: H&M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 15:14 otóż męska też. Ciuchy są tansze niz w reserved, gorzej jeśli chodzi o jakość polowy rzeczy, raczej jednosezonówki. Całe szczęście że H&M rozpoczął ekspansje w Polsce, w przeciwnym razie nigdy byśmy się nie doczekali że np taki reserved już teraz robi wyprzedaż posezonową ( HM już zrobił) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: H&M IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 30.10.05, 19:46 Jest moda męska i damska, ale dla mnie najważniejsza to moda dziecięca. H&M ma najładniejsze i najlepsze gatunkowo ciuszki dla dzieci od noworodka do nastolatków. Jakość rewelacyjna, na wiele pokoleń dzieci. A kroje nie spotykane nigdzie indziej. Ceny takie jak w Smyku, 5-10-15 itp. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela74 Re: H&M 31.10.05, 07:40 Zgadzam się ciuszki dziecięce mają śliczne, już nie mogę doczekać sią otwarcia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś