Dodaj do ulubionych

Stanislaw Sidor

IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.02, 11:02
"NAJWAŻNIEJSZE ZADANIA:
SŁUCHAĆ SPOŁECZEŃSTWA

INTEGROWAĆ ŚRODOWISKA GOSPODARCZE

DOPROWADZIĆ DO ROZWOJU GOSPODARCZEGO

OCZYŚCIĆ ZABRZE Z KORUPCJI

REAGOWAĆ NA KRZYWDĘ LUDZKĄ ."

Wszystkie hasla popieram, sa troche ogolnikowe, ale kampania rzadzi sie
swoimi prawami ;) Mam tylko 2 pytania - co sklonilo Pana do kandydowania z
listy Samoobrony i co mysli Pan o ostatniej akcji Panskiej partii w Sejmie
(czy w R.M. bedzie podobnie?)
Zycze Powodzenia i serdecznie pozdrawiam (rowniez Anie)
Obserwuj wątek
    • Gość: Stanisław Sidor [...] IP: 157.25.152.* 26.10.02, 11:51
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Stanisław Sidor Re: Stanislaw Sidor IP: 157.25.152.* 27.10.02, 00:17
      Nie wiem, czemu moją odpowiedź usunięto.
      Treść jej brzmiała tak: Nie mogę odpowiedzieć na pytania, bo już obowiązuje
      cisza wyborcza. Pozdrawiamy razem z Anią i życzymy sukcesu w wyborach.
      Stanisław Sidor.
      PS Te przyjazne gesty nie świadczą o tym, że kandydujemy z tej samej listy
      wyborczej. Czasami ludzie potrafią okazać sobie szacunek, mimo różnic w
      poglądach.
      • gazeta_katowice Re: Stanislaw Sidor 27.10.02, 08:48
        W czasie ciszy wyborczej usuwamy głosy pochodzące od komiteów wyborczych,
        kandydatów. Jak zwykle usuwamy też te, które naruszają regulamin
        ek
        • sidor.zabrze Re: Stanislaw Sidor 27.10.02, 14:48
          Dziękuję Szanowna Gazeto za wyjaśnienie. Forum jest Wasze i macie prawo
          niektórych (niechcianych) gości z niego powyrzucać. Myślałem, że jest ono dla
          wszystkich. Przepraszam za pomyłkę - więcej tu nie wejdę.
          Pozostaję z wyrazami szacunku
          Stanisław Sidor
          • Gość: roczniok Re: Stanislaw Sidor IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.02, 23:51
            Panie Stanisławie niech się Pan nie obrażą, przecież porżądny z Pana chłop
            • ma.ta Re: Stanislaw Sidor 28.10.02, 00:28
              to jak to tak, zaprasza a potem wyrzuca? Co to za Forum. Powieccie czy komus
              można przy...dzwonić.
              • Gość: Stanisław Sidor Re: Stanislaw Sidor IP: 157.25.152.* 31.10.02, 22:43
                Miałem tu nie wchodzić, bo zostałem parę razy wyrzucony w ramach czystki. Niech
                wielebny administrator nie trzęsie galotami na widok mojego nazwiska. Już nie
                zagrażam jego mocodawcom - nie wybrano mnie na radnego. Zajrzałem tu wiedziony
                nadzieją na uzyskanie odpowiedzi na może niezbyt mądre ale intrygujące pytania:
                Czemu Romana Urbańczyka nazywają PIROMAN? Czemu Roman Urbańczyk nie wygrał
                procesów sądowych, które wytoczył bezrobotnym i radnemu opozycji za
                kolportowanie ulotek? Czy genealogia zasłyszanego przeze mnie przezwiska mogła
                mieć wpływ na rezultat rozpraw sądowych?
                • Gość: pukel Re: Stanislaw Sidor IP: *.visp.energis.pl 01.11.02, 11:18
                  otóż prezydent wygral proces i te wszystkie parszywe oszczerstwa rozdawane w
                  formie ulotek muszą być przez nich sprostowane
                  • Gość: mario2 Re: Stanislaw Sidor IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 12:37
                    Ciekawe co tu jest takiego oszczerczego. No moze tylko to niezbyt fartowne
                    okreslenie "matactwa", ktore nie zostalo udowodnione, a co nie znaczy, ze
                    udowodnic sie go nie da.
                    Zawsze gospodarz odpowiada za swoje obejscie. Urbanczyk nie uczynil NIC
                    znaczacego, co zmieniloby sytuacje mieszkancow. Nie jest dobrym gospodarzem,
                    nie jest managerem, a los mieszkancow miasta obchodzi go bardzo malo. A moze
                    trzeba czekac na taka sama tragedie, jak w Walbrzychu, gdzie na beidaszybach
                    zginal czlowiek?

Oto jeszcze raz tekst z ulotki bezrobotnych:
                    11- lat rządów Pana Prezydenta Romana Urbańczyka to kłamstwa i matactwa.
                    Dobro mieszkańca Zabrza nie jest celem sprawowania urzędu Pana Prezydenta
                    Urbańczyka. Jedynym celem Prezydenta jest oszukanie bezrobotnego ,bezdomnego,
                    biednego człowieka . Nie zważając na nędzę „ swoich poddanych”
                    niegospodarnie trwoni majątek miasta. Oto przykłady:
                    · Przeznaczenie na budowę dwóch zieleńców w mieście 3,5 mln zł.
                    · Sprzedaż ziemi o wartości 4,4 mln zł tylko za 100 zł
                    · Przyznanie swojemu Ugrupowaniu z budżetu miasta kwoty 91 tysięcy zł.

Panie Prezydencie WSTYD I HAŃBA !!!!

Dla BEZROBOTNYCH brakuje na zasiłki, dla UBOGICH zabrakło na dotacje na
                    zakup podręczników . NIE chcemy Prezydenta, który od 11 lat nie zrobił NIC
                    dla NAS ,
                    tylko przyczynił się do większej biedy.

Nieudolna władza musi odejść. Nie możemy tolerować programu wyborczego
                    Prezydenta Urbańczyka, który głosi niezrealizowane hasła wyborcze od 11 lat

Jesteśmy stowarzyszeniem apolitycznym, które nigdzie nie kandyduje, natomiast
                    walczy o godne życie
                    25000 bezrobotnych z Zabrza
                    • Gość: Stanisław Sidor Re: Stanislaw Sidor IP: 157.25.152.* 01.11.02, 20:04
                      Fragment ulotki
                      > · Przeznaczenie na budowę dwóch zieleńców w mieście 3,5 mln zł.
                      > · Sprzedaż ziemi o wartości 4,4 mln zł tylko za 100 zł
                      > · Przyznanie swojemu Ugrupowaniu z budżetu miasta kwoty 91 tysięcy zł.
                      jest zaczerpnięty z NIE. Czemu bezrobotni tłumaczą się z tego przed sądem a nie
                      J.Urban? Może powinien wytłumaczyć to Roman Urbańczyk swoim wyborcom?
                      Panie Prezydencie, ojcze naszego miasta,
                      problemy i dramaty ludzkie przerastają Pana osiągnięcia. Te wszystkie gniewne
                      okrzyki pod Pana adresem są zwyczajnym wołaniem o pomoc. Stawianie desperatów
                      przed majestat prawa nie jest najlepszą formą dialogu ze społeczeństwem.
                      Bezrobotni w ulotce wołają:
                      > Panie Prezydencie WSTYD I HAŃBA !!!!
                      No właśnie - bardziej wstyd czy zadowolenie z siebie?
                      • Gość: bezrobotny Re: Stanislaw Sidor IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 01.11.02, 20:26
                        dziekuje panie Stanislawie.jeszcze w tym miescie sa porzadni ludzia , dla
                        ktorych nie tylko kasa jest najwazniejsza ale dobro ludzi. wlasnie takie osoby
                        winne byc radnymi naszego miasta a nie totalitarni wladzcy
                        • Gość: Feniks Re: Stanislaw Sidor IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.02, 00:07
                          Gość portalu: bezrobotny napisał(a):

> dziekuje panie Stanislawie.jeszcze w tym miescie sa porzadni ludzia , dla
                          > ktorych nie tylko kasa jest najwazniejsza ale dobro ludzi. wlasnie takie
                          osoby
                          > winne byc radnymi naszego miasta a nie totalitarni wladzcy

Tylko że wszystkim żądzi kasa wystarczy spojrzec ile Urbańczyk wywalił na
                          reklamę aby rozpaczliwie utrzymać sie przu stołku i zebrać te 700 głosów jako
                          radny.Adachowa nie musiała nic wydawać by uzyskać tyle samo.
                          Solidaryzuje sie z bezrobotnymi w każdej chwili sam mogę stracic pracę i
                          zasilić wasze szeregi.
                          A władza w Zabrzu jest arogańcka i nie ma nic wspolnego z naukami Kościola do
                          ktorego sie ciągle odwołuje.Taki Urbańczyk to powinien bezrobotnych i ich
                          rodziny przepraszać że jako gospodarz miasta nie jest w stanie nic dla nich
                          zrobić a nie po sadach latać.
    • Gość: bezrobotny Re: Stanislaw Sidor IP: *.bnet.pl / 10.10.25.* 02.11.02, 07:39
      dziekuje za zrozumienie i poparcie
    • samoobron Re: Stanislaw Sidor 04.11.02, 15:37
      Dziwię się tylko, że p. E. Adach nie startowała na stanowisko prezydenta.
      R.U. i J.G. wysiedli by przy niej w pierwszej turze. I to bez kampanii z jej
      strony.
      Widać są jeszcze ludzie którzy chcą coś zrobić dla innych za darmo.
      • Gość: Stanisław Sidor Re: Stanislaw Sidor IP: 157.25.152.* 05.11.02, 11:14
        Źle nie jest, ale bezinteresownych ludzi dobrej woli jest stanowczo za mało.
        Cierpimy też na chroniczny brak autorytetów takich, jak Elżbieta Adach.
        Powinniśmy takich ludzi wspierać i pomagać im wytrwać. Przydałby się też
        Prezydent autentycznie wspierający takich ludzi (nie mylić z przekupywaniem).
        J.Gołubowicz będzie tak czynił - ma zwyczaj korzystać z konsulacji społecznych
        i z opinii autorytetów. Ale co na to wyborcy? Niedługo się dowiemy. Na werdykt
        wyborczy mamy wpływ wszyscy. Walczmy na argumenty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka