Dodaj do ulubionych

Nocleg Zabrze

IP: 10.10.130.* 08.03.06, 12:55
Mam na 16 marca wizyte w Sląskim Centrum Chorób Serca. Ponieważ jestem ze
Szczecina i nie dam rady obrócić w 2 strony jednego dnia, to proszę Was o
pomoc w znalezieniu taniego noclegu gdzieś w okolicy SCCS. Z góry dzięki za
namiary, porady etc.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jo Re: Nocleg Zabrze IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 08.03.06, 15:05
      Hmm
      Ibis w samym centrum ale tam to chyba drogo:(
      • Gość: Zabrzanin Re: Nocleg Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:28
        Jak szukasz taniego noclegu to naprzeciw wejscia do szpitala jest rzad domek i w
        tym rzędzie mieszka jedna kobieta, ktora wynajmuje pokoju. (Sa to domki
        jednorodzinne) Dokladnie naprzeciw wejscia... niestety nie mam ani tel ani
        dokladnego adresu. Gdybym tamtedy przejezdzal to moge to jeszcze sprawdzic i
        dolacze post.
        • Gość: lopi1 Re: Nocleg Zabrze IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 19:32
          Niedaleko sa domy studenckie Akademii Medycznej. Moze maja pokoje goscinne do
          wynajecia.?
          Ja bym zaczal od tego. Znam hotele, gdzie noc kosztuje 50 zl. ale jednak sa
          troche oddalone.
          PZDR
          • Gość: Roberto Re: Nocleg Zabrze IP: 10.10.130.* 09.03.06, 06:17
            Ok bede wdzieczny za jakies namiary, telefony bo nie chciałbym jechać w ciemno.
            Bede autem wiec ta bliskosc noclegu od SCCS jest ważna ale nie najważniejsza.
            Pzdr
            • lopi1 Re: Nocleg Zabrze 09.03.06, 22:04
              Google Twoim przyjacielem

1. Dom Studenta nr 3
              0 32 271 35 37
              41-800 Zabrze, Skłodowskiej-Curie 42
              pow.m. Zabrze, woj.śląskie

2. Dom Studencki Politechniki Śląskiej 41-800 Zabrze, 0 32 278 75 00
              3. www.eholiday.pl/noclegi/Zabrze/Zabrze
              4. www.kwatery24.com/pensjonaty.php

PZDR
              • Gość: kliść Re: Nocleg Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.06, 11:05
                Zabrze Biskupice koło pętli tramwajowej Hotel Etap*** 60zł doba ze śniadaniem w
                pokoju 2/os
                www.hoteletap.pl/
                • Gość: Roberto Re: Nocleg Zabrze IP: 10.10.130.* 11.03.06, 15:40
                  Ok - nocleg mam dzieki Wam załatwiony. Dzieki
                  Jak patrze na pogode, to chyba wybiore jazde pociagiem.
                  Stad jeszcze jedna prośba - jak sprawnie dostać się z dworca PKP
                  na ulice Skłodowskiej ? Komunikacją miejską, taksówką ???

• Gość: Asia Re: Nocleg Zabrze IP: *.one.pl 11.03.06, 17:50
                    Najlepiej taksówką. Są obok dworca.
                    Zapłacisz ok. 12 zł.
                    Pozdrawiam serdecznie.
                    • Gość: Asia Re: Nocleg Zabrze IP: *.one.pl 11.03.06, 17:52
                      Śląskie Centrum jest przy ul. Szpitalnej, nie przy C. Skłodowskiej.
                  • Gość: lopi1 Re: Nocleg Zabrze IP: *.bater.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:01
                    Przejdz sie pieszo, to rzut beretem, przy okazji poznasz troche centrum
                    Zabrza(chociaz to watpliwa przyjemnosc)
              • Gość: xxx Re: Nocleg Zabrze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.14, 22:36
                wynajęłam pokój na ofiar katynia 74 w zabrzu w piwnicy za 22 zł w tej cenie ohydna łazienka druty na wierzchu mogą pokopać gospodarze bardzo nie mili na początku jak się wynajmuje ok ale kobieta wyłącza ogrzewanie .telewizor smród tęchlizną i nie wolno rano odpalać auta, bo zakłóca spokój . Nastawieni tylko na klasę nigdy tam nie wrócę. ostrzegam
      • Gość: Dobspaw Re: Nocleg Zabrze IP: *.static.3s.pl 17.02.16, 19:17
        Fajny Tani Hostel tu link z tel i fotki 5 km od Zabrza około ,
        youtu.be/00zl5djOuCs

• Gość: max Re: Nocleg Zabrze IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 16.03.06, 06:26
      zapewne mając wolne 200 zeta PLN-ów poszedłbym do Ibisa, ale ponieważ jestem
      przy kasie tylko po wypłacie, to gdy trzeba nocuję tylko w akademiku . A tu to
      już wybór.... Politechnika (ul. Jagielońska), Akademia Medyczna (-Skłodowskiej).
      • Gość: Roberto Re: Nocleg Zabrze IP: 10.10.130.* 17.03.06, 07:19
        Witam

Byłem, zobaczyłem.
        Jeszcze raz dzięki za pomoc przy noclegu.
        Miasto niezwykłe. Pierwsze wrażenia:
        Dworzec PKP raczej traumatycznie - na peronie przywitała mnie grupka wesołych
        młodzieńców plująca na ławkę. Kibelek - super traumatycznie. Chociaż nie
        odbiega to od standardów dworców PKP w Polsce. Tyle że np w Szczecinie po
        peronach i hollu spacerują policjanci i SOK-iści, a w Zabrzu raczej należy
        liczyć na siebie:).
        ALe wydostałem sie na postój. Taksówki raczej drogie - w Szczecinie konkurencja
        sieci jest tak duża ze za start biorą 2-3 złote i 1.20-1.50 za km, u Was trochę
        drożej. Z tym że w Szczecinie biorać taksówkę spod dworca można mieć pewność że
        pan taksówkarz widząc przybysza spoza pojedzie najdłuższą możliwą trasą. No ale
        koniec końców pan taxman zawiózł mnie za 9 złociszy do akademika. Rewelacja bo
        to był gośc który "godoł". Niesamowity klimat.
        Akademik określiłbym jako korzystna relacja ceny do jakości :). Rano spacerek
        do SCCS - blokowiska robią smutne wrażenie. Samo SCCS ciekawe - nie wiem
        dlaczego sądziłem że szpital Religi to jakiś kompleks wielkości lotniska.
        Szpital fajny, przychodnia w baraczku - zaskakujące że w takich warunkach
        pracują najlepsi kardiolodzy w Polsce.
        Gdyby ktoś z Was wybierał się do Szczecina, Koszalina służę w ramach rewanżu
        poradami.

Pzdr.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka