Dodaj do ulubionych

Tereny wokół Platana

IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 18:07
Proszę o odpowiedź dotyczącą terenów wokół Platana a konkretnie kto odpowiada za czystość tych terenów. Gmina czy Platan?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewka Re: Tereny wokół Platana IP: *.zabrze.net.pl 23.07.06, 22:56
      a co sie nie podoba???
    • Gość: Meggi Re: Tereny wokół Platana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 22:48
      Za czystość przede wszystkim odpowiadają sami mieszkańcy. A tutaj kultura się
      kłania.... oj kłania się. Próbowałam w mojej administracji kupić woreczki na
      kupki dla piesków. Pani Krysia z Administracji /która ma również pieska/
      zrobiła WIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIE oczy !!!! Ugryzłam się w język bo już miałam
      się spytać w której piaskownicy dla dzieci jej piesek sra! Czy Straż Miejska
      nakłada wogóle jakieś mandaty na właścicieli piesków lub administratorów
      którzy nie mają u siebie woreczków na psie odchody??????!!!
      • Gość: aqa Re: Tereny wokół Platana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 07:54
        Jeżeli właściciel pieska rano czy wieczoerem wychodzi ze swoim pupilem pod dom
        sąsiada, aby załatwił swoje potrzeby, to jest to samo jakby sam wychodził i
        zrobił swoje. Właściciele psów (w 99 %) sami powinni nauczyć sie kultury
        sr...nia. Ciekawe co by było gdyby każdy wychodził i narobił sąsiadowi pod
        oknem ? A przecież tego oni uczą swoich pupili !!!!
    • Gość: Jadźka Re: Tereny wokół Platana IP: *.debacom.pl 25.07.06, 09:29
      Właściciele psów to społeczność nie licząca się z otoczeniem zupełnie jak dajmy
      na to palacze tytoniu.
      Zawsze uważałam, że moje hobby lub ułomność nie powinny być uciążliwe dla
      innych - należy po sobie sprzątać gówna psie i niedopałki, nie śmierdzieć potem
      lub petem w tramwaju lub w biurze (zwłaszcza w upały!) i nie powodować
      bezsilnej złości sąsiada na bogu ducha winne zwierzę...
      Tylko właściwe podejście do problemu przez służby porządkowe miasta jest w
      stanie wprowadzić poszanowanie praw niepalących i nie posiadających psów.
      ... a jest ich większość...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka