Gość: edyta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 00:13 Jak zobaczyłam tego człowieka na plakacie strach mnie ogarnął TO cwaniaczek,,, ,,,żle mu z oczu patrzy To nie on wolała bym już werete choć nie koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: racja Re: tylko nie wójtowicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 10:59 popieram tylko nie on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ta Re: tylko nie wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 13:05 Masz rację.Tani cwaniak z krwi i kości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glutek Re: tylko nie wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 14:37 Misiaczek - cwaniaczek, malutki robaczek, posprząta psie kupy i będzie wypluty...Nie chcę znów werety - lecz nowej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiechnięta Re: tylko nie wójtowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 15:35 temu panu on tej ciekawej pracy z widokami---Poplątało się w głowie - wąska specjalizacja ,widoki ciekawe ale mało wpływające na jakość jego obietnic Ginekolok niech patrzy odbierania porodów, Odpowiedz Link Zgłoś