Gość: - IP: *.dip.t-dialin.net 09.12.01, 15:04 www.EchoSlonska.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: - Echo Slonska 09.12.01, 16:19 Gość portalu: - napisał(a): > www.EchoSlonska.com mesco, widza ze chcesz otkupic´ swoje grzychy! Je to piyknie ze twoji stroony ale jak chcesz noom reklamowac´ sloonskoom stoone to roob to pszinajmni do porzoondku! www.echoslonska.com PYRSK! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red DO PANA J.KRZYKA IP: localhost 16.04.02, 09:40 Protokół z 23.11.2001r. z komisyjnego wejścia do lokalu użytkowego przy ul.Gen. de Gaulle'a 72: "... Stan licznika elektrycznego 9898 kwh ..." Panie Redaktorze, lepiej jednak sprawdzać zanim się napisze. Pozdrawiam. red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Mam wiadomość IP: localhost 16.04.02, 09:54 Zabrzański radny SLD R.C. na jednej z komisji rady poświęconej inwestycjom drogowym: - Słyszałem, że prezydent powołał pełnomocnika do spraw DTŚ. Szkoda, że go tu nie ma. Mam do nigo wiele pytań. - Jestem. - A to pan. No to niech pan coś powie. Więcej pytań (ze strony p.R.C.) nie było. Odpowiedz Link Zgłoś