Dodaj do ulubionych

zabrzańska sztolnia

27.02.08, 10:07
miasta.gazeta.pl/katowice/1,35019,4967039.html
na szczęście kobieta, która to przez 3 lata sabotowała już nie ma na
to wpływu! :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: stanisław.ż Re: zabrzańska sztolnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.08, 20:33
      Oby jej postawa nie okazała się zaraźliwa.
      • Gość: miłośnik sztolni Re: zabrzańska sztolnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.08, 22:14
        witam,
        strasznie się cieszę, że sprawa nabrała takiego tempa, jeśli faktycznie G.K.
        szkodziła przedsięwzięciu to niech poniesie karę.
        przejeżdżałem tamtędy chyba wczoraj i widziałem autobus ratowników górniczych
        zaparkowany obok.
        trzymam kciuki za pomyślność ! pozdrawiam Artura W.
        • Gość: iw.rutra Re: zabrzańska sztolnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.08, 00:32
          A ja nie.
          • marekpiec.zabrze Re: zabrzańska sztolnia 29.02.08, 21:04
            Kto to jest ta G.K.?
            • Gość: :-) Re: zabrzańska sztolnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.08, 23:19
              miasta.gazeta.pl/katowice/1,35063,2710137.html
              • Gość: Turystka Re: zabrzańska sztolnia IP: *.gprs.plus.pl 02.03.08, 19:29
                Szczęśliwie dla Zabrza ci urzędnicy nie pełnią już swoich funkcji.
                Dlaczego tylko nie nagłaśnia się rewitalizacji!? Przecież trochę
                promocji mogłoby przyciągnąć uwage
                • Gość: odon Re: zabrzańska sztolnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 22:38
                  Szkoda na to wszystko pieniędzy.W okolicy są już takie atrakcje.
                  • Gość: aart32 Re: zabrzańska sztolnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.08, 23:08
                    ciekawe, gdzie ignorancie???
                    jakoś w okolicy nie spotkałem sztolni, którą można by przepłynąć pod
                    całym miastem a potem przesiąść się do podziemnej kolejki górniczej
                    i na końcu zobaczyć czynną parową maszynę wyciągową...
                    zjazd turystyczny górniczą windą na - 170m też jest w każdym
                    mieście??
                    • Gość: ignorant Re: zabrzańska sztolnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 18:28
                      Jedź do Tarnowskich Gór,tam masz i kopalnię zabytkową ze zjazdem
                      szolą i odcinkiem sztolni,który przepływasz łodzią.Do tego to stara
                      kopalnia rudy srebra bardziej atrakcyjnego kruszca od węgla.
                      Do tego obok park wodny i piękne lasy.
                      Nasze Zabrze się chowa.
                      Niestety.
                      • Gość: gram Re: zabrzańska sztolnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.08, 09:56
                        Takiej sztoli nie ma nigdzie w okolicy wiec do roboty
                        • Gość: gość Re: zabrzańska sztolnia IP: *.31-98-Zapolskiej.e-zabrze.pl 15.04.08, 21:11
                          Osobiście tam byłem i mysle że na prawde warto ją przywrócić do
                          stanu umożliwiającego jej zwiedzenie
                          • Gość: PR Re: zabrzańska sztolnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 22:31
                            a ja dzisiaj widzialem, jak w okolicy miarki przygotowywala sie ekipa do wejscia.
                            gdzie mozna jakies fotki z eksploracji obejrzec? byloby cool.
                            • Gość: mirq Re: zabrzańska sztolnia IP: *.crowley.pl 16.04.08, 08:25
                              a ja poszedłbym dalej - odnowić całą sztolnię, żeby można było dostać się aż do
                              Chorzowa, wreszcie temat korków miałbym z głowy;)hehe
    • Gość: . Re: zabrzańska sztolnia IP: *.scom.za.digi.pl 13.07.08, 13:50
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka