Dodaj do ulubionych

KOLEJNY WYPADEK

04.02.05, 13:02
kicor jest altentycznie slepy wiechal kolo zamku w ogromny kontener wielkosci
przyczepy od traktora wracajac zpracy nadomiar tego zamek byl oswietlony i
tumaczy tym sie ze komurka zadzwonila a co ma komurka z jego oczami
Obserwuj wątek
    • kicior99 Re: KOLEJNY WYPADEK 04.02.05, 13:08
      zamek jest oswietlony tylko czesciowo. Nie sluchajcie go... a kolano mam w
      drzazgach, ale przejdzie =)
      • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 04.02.05, 13:17
        zamek jest na tyle oswietlony zebys ominol kontener spokojnie jusz tak nie
        malpuj
        • pluskat Re: KOLEJNY WYPADEK 04.02.05, 17:23
          michal, troche szacunku dla starszych :))

a sam rusz glowa jak sie poduczyc angielskiego bez pomocy Kiciora, albo przy
          niewielkiej pomocy.
          • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 07.02.05, 13:53
            pluskat nierozumiem cie
            • pluskat Re: KOLEJNY WYPADEK 08.02.05, 00:30
              to nic, ja tez sie sama nie rozumiem :))
              • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 08.02.05, 13:51
                robert po tym wypadku jusz bardzo uwaza na kontenr wracajac z pracy i
                niewirzdza w niego
                • pluskat Re: KOLEJNY WYPADEK 08.02.05, 15:00
                  to byla wina nowej komorki :))
                  • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 09.02.05, 14:04
                    to jest jedna wilka bzdura jak mozna przyrznoc w kontenr wielkosci slonia bo
                    komurka zadzwonila
                    • kicior99 Re: KOLEJNY WYPADEK 09.02.05, 14:21
                      bo zmienia sie obiekt uwagi i to nagle. Proste???
                      • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 09.02.05, 14:23
                        to czeba myslec co sie robi a nie myslec o niebieskich migdalach
                        • mi.ka.n Re: KOLEJNY WYPADEK 09.02.05, 14:42
                          Michał a nie zdarzyło Ci się nigdy idąc chodnikiem zderzyć z drugą osobą?Bo
                          mnie tak,pewnie o czyms myślałam (nie koniecznie o niebieskich migdałkach)co
                          tak zaprzątnęło mi głowę,że nie patrzyłam przed siebie a bujałam w tych myślach.
                          • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 11:51
                            mnie sie nigdy to niezdazylo ale kiciorowi owszem nieraz nie dwa by wpadl pod
                            samochud
                            • kicior99 Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 11:54
                              tak, czasem jestem bardzo zamyslony.
                              • mi.ka.n Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 12:09
                                Bo to Twoja profesja i wcale się nie dziwię tym zamyśleniom.Uwage tez wytęż.
                                • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 15:50
                                  on sie bardzo zamysla w ksiegarniach nieidzie go z nich wygonic
                                  • kicior99 Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 15:51
                                    wlasnie idziemy do nastepnej i Michal jesty chory =))) BTW jestyesmy w Taunton
                                    szukac dla niego pracy
                                    • pluskat Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 16:16
                                      biedny Michal w tych ksiegarniach przy gramatykach!
                                      to dosyc daleko, mialby dojezdzac?
                                      • mi.ka.n Re: KOLEJNY WYPADEK 14.02.05, 17:14
                                        Owocem tych spacerów po księgarniach,mam nadzieje,.jest kupno gramatyki.A jak
                                        poszukiwanie pracy?Wprawdzie to trochę daleko,ale mógłby jak juz by ta praca
                                        była znależć jakis kwaterunek.Chyba,ze dogodny i tani dojazd.
                                        • kicior99 Re: KOLEJNY WYPADEK 15.02.05, 14:10
                                          Z tym jest ciezko. Sa szanse ale na razie tylko szanse, zwlaszcza ze styczen i
                                          luty to martwe miesiace.
                                      • michal-ochlik Re: KOLEJNY WYPADEK 15.02.05, 14:24
                                        no tu na tani dojazd nie mozna liczyc bo w dwie strony autobusem to jusz4f
                                        chyba ze jest tu cos takiego jak bilet miesieczny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka