kicior99 15.03.06, 11:17 Co sie zToba dzieje? Zaczynam sie powaznie niepokoic!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 11:32 Nie martw się niepotrzebnie.Odezwie się na pewnojak obchodzi wszystkie kąty. Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 11:33 aleobiecal ze odezwie sie we wtorek. Nijak sie do niego nie moge dodzwonic.Nie wiem, czy mam juz uruchomic znajomych aby sprawdzili cosie z nim dzieje... Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 11:34 pamietaj jeszcze jedno - nienawidze nieslownosci, zwlaszcza zemam podstawy aby sie bac. On to oczywiscie zlekcewazy... Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 11:52 myślę,że te obawy masz na wyrost.On da sobie radę ze swoimi kłopotami.Zerknij na gazetowa pocztę. Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 15.03.06, 13:14 czesciowo sie odnalazl=))) Bylu naszych wspolnych znajomych wczoraj. Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 11:24 w tym sek, ze on nie pije Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 11:31 No i całe szczęście ,bo nie wyobrazam sobie jego pijackich widów. Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 11:32 ale i tak wkurzam sie, ze tu jeszcze nie trafil. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 11:38 To nie powód do wkurzania.A Michał po tak długim czasie nie zdążył pozałatwiac jeszcze wszystkich pilskich zaległości.Trafi i tu jak zacznie sie nudzic. Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 12:39 to nieuniknione =))) Jednak spragniony jestem jakichkolwiek informacji i on to powinien wiedziec. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 12:54 Pewnie,ze powinien przynajmniej zdawkowo zdac Ci jakieś relacje.Ale On mysli swoimi młodzieńczymi kategoriami i hierarchia ważności spraw inacaej u niego wygląda. Odpowiedz Link
kicior99 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 16.03.06, 15:15 Latwo ci mowic "mlodziencze kategorie". On do tego podchodzi z dezynwoltura, zwana niekiedy "wdziekiem i bezpretensjonalnoscia" i nie wie, ze ten drugi ktos cierpi. To sie teraz nazywa modnie brak empatii. Odpowiedz Link
mi.ka.n Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 20.03.06, 15:35 A Michała na forum jak nie było tak nie ma.Może myśli o jego likwidacji skoro nie interesuje sie co dzieje się na jego forum. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: MICHAL ODEZWIJ SIE!!!!!!!!!!!!!!! 27.03.06, 20:37 a z kad takie pomysly nigdy w zyciu niemyslalem zeby zlikwidowac to foru niechodzilem na inernet bo wszystkie kafejki polikwidowali na oklolo musz jechac altobusem na gurne zeby isc do kafei Odpowiedz Link