Dodaj do ulubionych

jade za robota

30.08.06, 10:41
wczoraj wyszukalem polska agencje pracy w internecie która sie miesci w
Bristolu dzisaj bede dzwonil do nich i tam dzis jade czymajcie kciuki zebym
dostal jakas robote bo oszaleje, jednak internet to jest kochana zecz a
oprucz agencji znalazle polski kosciul tam musi byc masa polaków mam nadzieje
ze tam mi bedzie dobze
Obserwuj wątek
    • pluskat Re: jade za robota 30.08.06, 12:51
      Jedz z Bogiem, Michal, niech Ci sie wiedzie.
      Bristol to wielkie miasto, to pewnie i o prace latwiej.
      dasz rade!
      • kruwsko66 Re: jade za robota 31.08.06, 10:39
        posuchajcie tego to jest bezdenie gupie dzwonie do tej polskiej agencji sie
        pytac o prace a oni mi muwia ze praca jestdlatch co znaja agielski przeciesz
        jak bym znal agielski no nie to bym poszdl do agielskiej agencji albo udezyl
        bezposrednio do agielskiego pracodawcy co oni szukaj gupich na lato czy co w
        karzdym bac razie niebylem w tym bristolu ojechalem do taunton zapytac o prace
        narazie nic niema jestem tak zdolowany ta agencja ze szkoda gadac aa jusz
        myslalem ze to bedzie to a tu masz klops jestem zly i wsiekly jak wilk
        • pluskat Re: jade za robota 31.08.06, 15:10
          to szukaj na miejscu na wszystkie sposoby.
          • kicior99 Re: jade za robota 31.08.06, 16:33
            byle to nie kosztowalo mnie za duzo. Michal w ogole nie liczy sie z moimi
            pieniedzmi.
            • mi.ka.n Re: jade za robota 01.09.06, 10:47
              Nie rozumię do końca tego nie liczenia.Przeciez chyba nie ma dostępu do Twojego
              konta.Może Ty go za bardzo rozpuszczasz zaspakajaniem kazdej zachcianki.A ten
              samochód kupił dla zaspokojenia własnej radochy i marzeń a Twoich wydatków.
              • kruwsko66 Re: jade za robota 01.09.06, 12:19
                chcialbym zeby spelnial karzda zachcianke on poprostu nie umie operowac
                wlasnymi pieniedzmi ja mu powiedzialem ze jak ja mialem twoja karte to
                zaoszczedzilem jeszcze a ty wydajesz bez opamietania naco robert sie wsiekl i
                powiedzial ze to nie twuj ineres okej skoro nie muj iteres to spoko i niech
                glupio nie piepszy ze ja sie rozpozadzam jego pieniedzmi bo karte on ma
                • pluskat Re: jade za robota 01.09.06, 12:45
                  Michal, to naprawde nie Twoj interes na co Kicior wydaje wlasnorecznie zarobione
                  pieniadze. Moze kiedys Twoje uwagi byly pozyteczne, ale teraz sytuacja sie
                  zmienila i on Cie nie prosi, zebys zajmowal sie jego finansami. Tak, ze
                  wystrzegaj sie jak ognia tego typu uwag, bo sa nie na miejscu. A ze go
                  kosztujesz, to prawda, wiec nabierz wody w usta.
                  • mi.ka.n Re: jade za robota 01.09.06, 12:48
                    Podpisuje sie pod tym co napisała Pluskat.
                  • kruwsko66 Re: jade za robota 01.09.06, 12:50
                    ja sie jusz niemoge doczekac kiedy dostane prace i sie uwolnie od niego
                    • kicior99 Re: jade za robota 01.09.06, 16:08
                      ja jeszzcze bardziej =)))
                • kicior99 Re: jade za robota 01.09.06, 16:08
                  tyle razy ci mowilem zbys ODPiEPRZYL sie ood moich pienniedzy
    • mi.ka.n Re: jade za robota 01.09.06, 12:54
      Serdecznie Ci tego życzę.Tylko w tym miejscu gdzie szukasz pewnie nie tak łatwo
      o pracę bo to małe miasto.Zrób tak jaj Lol ci napisała .Moze to bedzie szansą.
      • kruwsko66 Re: jade za robota 02.09.06, 13:43
        jutro ide na msze moze znajda sie tam jacys polacy co mi pomogom bo marudzenia
        jusz mam dosac strego kicora wiecznie jest mu zle chocisz by bylo najlepij to
        wiecznie jest zle
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka