kruwsko66 25.05.09, 16:28 jak macie dzialki to przyjemnie jest sobie posiedziec a ja niemam i musze siedzic w 4 scianach ubolewam nad tym Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mi.ka.n Re: macie dzialki 26.05.09, 10:32 Tak mamy działkę.Tylko,ze ostatnio bardzo rzadko na nią jezdżę.Mąż własnie pojechał. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: macie dzialki 27.05.09, 12:13 ale powinas jechac tam jest swiee powietrze a w miescie niezdrowe ibys sie zrelaksowala Odpowiedz Link
pluskat Re: macie dzialki 07.06.09, 15:13 mam ogrod. a jak jestem w Polsce to lubie sobie pospacerowac po ogrodkach dzialkowych, bo siostra ma dzialke, wiec zawsze cos tam trzeba zrobic, sliwki pozbierac albo cos w tym stylu. A Ty Michal, w domu nie siedz, tylko na rower i za miasto. Kiedys byles mistrzem kierownicy w przeciwienstwie do Kiciora. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: macie dzialki 09.06.09, 22:48 oj bylem bylem mistrzem kierownicy ale czeba bylo smochud sprzeda bo niebylo mnie stac na utrzymanie go a dzialeczke to bym chial miec taka rekreacyjna pare dzewek i trawka i moje ulubine poletko truskawek te owoce to ja uwielbiam ale nadzialke czeba miec pieniadze a ja gdyby nie robert to bym umar z glodu bo tyle co ja mam swiadczenia rechabilatycyjnego to starcza na oplaty i to wszystko Odpowiedz Link
pluskat Re: macie dzialki 10.06.09, 11:42 wiem, ze Ci trudno, ale uszy do gory. jestes przedsiebiorczy facet. Odpowiedz Link
kruwsko66 Re: macie dzialki 10.06.09, 21:39 ale jak jak wruce z angli to bede prubował coś założyć moze jaki biznes moze mi w tym wtedy pomożecie Odpowiedz Link