Dodaj do ulubionych

Dzisiejszy KLAN

22.10.15, 18:23
Tyle idiotyzmów w jednym odcinku to chyba dawno nie było.

1. Leopold chce sobie sam uprasować koszulę. Grażynka jest zbulwersowana bo "w tym domu mężczyźni nigdy sami sobie nie prasowali ubrań" i "żona ma pewne zobowiązania wobec męża". Przepraszam, co?

2. Klient szuka taksówki bo chce sobie zrobić botoks (poważnie?). Akurat trafia na Leszka który proponuje mu najlepszą (bo jedyną) klinikę w Warszawie czyli Elmed. Klient wprawdzie chciał iść do jakiegoś kompletnie nieznanego salonu ale skoro Leszek tak chwali Elmed, to klient tam pójdzie!

3. Michał jest na spotkaniu z zagranicznym kontrahentem. Najpierw mówi po polsku i korzysta z tłumacza, potem nagle sam przechodzi na angielski a potem znów korzysta z tłumacza. Czy angielski w dzisiejszych firmach to nie jest absolutna podstawa? Zwłaszcza w firmach które mają zagranicznych kontrahentów?

Pomińmy wątek Małgosi i tajemniczej grupy do której nie każdy jest przyjmowany ale dla Małgosi zrobią wyjątek tylko musi przeczytać specjalistyczną literaturę. To na kilometr czuć sektą, ciekawe tylko czy to jest ta sama sekta w której jest Daniel?
Obserwuj wątek
    • kemot97 Re: Dzisiejszy KLAN 22.10.15, 21:35
      Załoze sie ze przywodca duchowym tej sekty jest Daniel
      • kanna Re: Dzisiejszy KLAN 22.10.15, 23:53
        Jasna sprawa, ze Daniel - w tym serialu każdy specjalista (przywódca sekty to wąski specjalista) występuje pojedynczo,
        Najbardziej mnie rozradowało, jak się okazało, ze w całym mieści jest jedna prostytutka i przypadkiem do niej ze 3 osoby trafiły.
    • latarnik88 Re: Dzisiejszy KLAN 23.10.15, 06:10
      W sprawie koszuli to było takie droczenie się niedawno poślubionych.
      Leszek postarzał się i wygląda okropnie , a poza tym jest jak kleszcz , który nie odpuści nigdy.
      • latarnik88 Re: Dzisiejszy KLAN 09.06.16, 09:00
        Borkowski zmienił kolor włosów.
        • tay2 Re: Dzisiejszy KLAN 13.06.16, 15:00
          fajnie wygląda
          • latarnik88 Re: Dzisiejszy KLAN 12.10.16, 12:49
            Co za sredniowiecze w Klanie.Trzeć kartofle na pyzy na tarce.Jakby malaksera w sklepach zabrakło.
            Grażynka też chyba przyniosła maszynkę do mięsa , taką na korbkę.Do sklepu trzeba iść i kupić
            porządny zestaw i sprezentować Bożence.
            • bmsien Re: Dzisiejszy KLAN 12.10.16, 19:48
              Na moje oko maszynka była z tych elektrycznych, gdzie można użyć przystawki do mielenia mięs, lub przystawkę do warzyw, ja z takiej korzystam właśnie do tarcia ziemniaków. Moją uwagę zwróciło raczej to, Heniutka tarła i tarła i tarła, a jak trzymała w ręku pół ziemniaka tak i zostało, na oko ilość obranych ziemniaków w misce też się nie zmieniła. do kartaczy powinna mieć też wcześniej ugotowane ziemniaki, już ostudzone, które też trzeba skręcić...
              • mmk9 Re: Dzisiejszy KLAN 13.10.16, 08:05
                Tak jak myślałam, Heniutka jest siostrą Struzikowej, stąd to wschodnie danie. W okolicach Turku na ogół nie slyszano o kartaczach.
                • latarnik88 Sandra i ciąża 20.10.16, 13:11

Coś czuję , że szczęsliwego finału ciąży Sandry nie będzie.
                  Chyba z Ukraińcem jakimś zaciążyła.
                  W rezultacie Michał i Zyta przejmą całkowitą opiekę na Marysią.
                  I już teściowa nie powie , że ma on trzy rodziny.Będą dwie.Czyli bardziej przyzwoicie.
                  • oolijull Re: Sandra i ciąża 20.10.16, 17:07
                    z Norbim zaciazyla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka