quba 06.10.19, 23:54 jak Wam się podoba ten facet, który jest chłopakiem Kasi? Ja podobnie, jak Grażynka, jestem wściekła, oburzona i nieprzebłagana! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3fanta Re: Chłopak Kasi 12.11.19, 15:10 No nie bardzo.Niech Kasia bierze jego syna dopóki się nie ożenił Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Chłopak Kasi 13.11.19, 00:29 Mnie się zdaje, że Kasia boi się tego swego "chłopaka". Odpowiedz Link Zgłoś
latarnik88 Re: Chłopak Kasi 21.11.19, 09:37 Starszy od Kasi pewnie z 30 lat , mikrej postury , Kasia taka dziecinna z wygladu i zachowania .Nie dziwię się Grażynce , że nie może tego przeżyć.Kasia go uważa za swego mentora , w życiu i w łóżku a on ją prowadzi na sznurku . Odpowiedz Link Zgłoś
kanna Re: Chłopak Kasi 21.11.19, 10:25 Biorąc pod uwagę, że Kasia wcześnie straciła ojca, nic dziwnego, ze szuka dojrzałego faceta, który jej go zastąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Chłopak Kasi 22.11.19, 00:43 Masz rację, Kanno. Jednak żałuję, podobnie jak Grażynka, że Kasia nie znalazła sobie tej "namiastki ojca" w jakimś fajniejszym facecie. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś