eliot 12.07.18, 08:39 sport.tvp.pl/38045218/mundial-2018-chorwacja-anglia-21-gol-mandzukicia?source_id=38045218 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignorant11 Re: Brawo Chorwaci!!! 12.07.18, 09:34 Właśnie miałem to wkleić ale mnie ubiegłeś)) Niestety nie jest wymarzony finał POlska-Chorwacja ale też cieszę sie bardzo. Od poczatku kibicowałem Chorwacji, a szczególnie po odpadnięciu Polski. Słyszałem, że zkłady dawały 300 do 1 za wskazanie Chorwacji. Szkoda, że nie postawiłem(( Odpowiedz Link
eliot Re: Brawo Chorwaci!!! 12.07.18, 10:28 ignorant11 napisał: > Właśnie miałem to wkleić ale mnie ubiegłeś)) > > Niestety nie jest wymarzony finał POlska-Chorwacja ale też cieszę sie bardzo. > > Od poczatku kibicowałem Chorwacji, a szczególnie po odpadnięciu Polski. > > Słyszałem, że zkłady dawały 300 do 1 za wskazanie Chorwacji. > > Szkoda, że nie postawiłem(( > Aż tyle? Cholera, jakiś tysiąc, może i dwa mógłbym postawić... Tak czy siak Chorwatom wielki szacun się należy! W najgorszym (oby nie) przypadku będą wicemistrzami świata! Co nam nie grozi nawet w marzeniach... Ale taki słowiański finał Polska-Chorwacja to by było coś!!! Może kiedyś doczekamy... Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Brawo Chorwaci!!! 12.07.18, 16:37 eliot napisał: > ignorant11 napisał: > > > Właśnie miałem to wkleić ale mnie ubiegłeś)) > > > > Niestety nie jest wymarzony finał POlska-Chorwacja ale też cieszę sie bar > dzo. > > > > Od poczatku kibicowałem Chorwacji, a szczególnie po odpadnięciu Polski. > > > > Słyszałem, że zkłady dawały 300 do 1 za wskazanie Chorwacji. > > > > Szkoda, że nie postawiłem(( > > > Aż tyle? Cholera, jakiś tysiąc, może i dwa mógłbym postawić... > > Tak czy siak Chorwatom wielki szacun się należy! > W najgorszym (oby nie) przypadku będą wicemistrzami świata! Co nam nie grozi na > wet w marzeniach... > Ale taki słowiański finał Polska-Chorwacja to by było coś!!! Może kiedyś > doczekamy... > Nawet głupie 5 stówek dałoby sporą satysfakcje)) Odpowiedz Link
eliot Re: Brawo Chorwaci!!! 13.07.18, 13:36 A może Juncker jest po prostu kibicem Chorwacji? I ciągle jeszcze świętuje....!!! Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Brawo Chorwaci!!! 15.07.18, 10:02 eliot napisał: > A może Juncker jest po prostu kibicem Chorwacji? I ciągle jeszcze świętuje....! > !! > )) Odpowiedz Link
ignorant11 Re: Brawo Chorwaci!!! 16.07.18, 09:29 Oczywiście BRAWO! Choc jednak mogli wygrac, bo Gilotyniarze włąsciwie tylko na jedna bramke zasłuzyli. 1sza samobój 2.reka nabita 3. pogubili sie A sytuacji mieli co nie mara i w łasciwie już w 1szej połówie mogło być nawet 5/0 dla Chorwacji. Ale i tak to wspaniały sukces! Gdybysmy my mieli ich poziom to mundial byłby zdominowany w fazie pucharowej przez MAzowsze, Sląsk, Pomorze, Wielkopolske... )) Odpowiedz Link
eliot Re: Brawo Chorwaci!!! 16.07.18, 11:15 ignorant11 napisał: > Oczywiście BRAWO! > > Choc jednak mogli wygrac, bo Gilotyniarze włąsciwie tylko na jedna bramke zasłu > zyli. > > 1sza samobój > 2.reka nabita > 3. pogubili sie > > > A sytuacji mieli co nie mara i w łasciwie już w 1szej połówie mogło być nawet 5 > /0 dla Chorwacji. > > Ale i tak to wspaniały sukces! > > Gdybysmy my mieli ich poziom to mundial byłby zdominowany w fazie pucharowej pr > zez MAzowsze, Sląsk, Pomorze, Wielkopolske... > > )) Mogli wygrać i przeważali. Mieli sporo okazji. Niestety deprymująco wpłynął na nich samobój i to na samym początku meczu. Można tylko sobie wyobrazić jak deprymująco wpłynęło to na Mandżukicia, a to jeden z najlepszych w chorwackim zespole i "autor" ich awansu. Szkoda! Chociaż i tak jest to sukces niebywały, wyobrażam sobie co by się działo w Polsce gdybyśmy zostali wicemistrzami świata... To, że i sędziowaniem nie wszystko było ok ani żabojady nie aniołki to inna sprawa...: www.sport.pl/mundial/7,154361,23679003,pilka-nozna-francja-chorwacja-rafal-rostkowski-antoine.html#BoxGDImgM1 Jeszcze raz: WIELKI SZACUN DLA CHORWATÓW!!! Odpowiedz Link