Dodaj do ulubionych

propozycja

26.10.04, 12:44
proponuję zmienić nazwę tego forum na forum politicum albo forum rozpolitykowanych
politykierów lub coś w tym rodzaju. to już nie jest forum słowiańskie.
Pozdrawiam i miłego dnia! wink
Obserwuj wątek
    • wislok1 Taa 26.10.04, 22:00
      A co ty masz ciekawego do powiedzenia ? Jałowo krytykować każdy głupek potrafi
      • osse Re: 27.10.04, 11:07
        Odpowiadam: guwno, jałowy kretynie.
        Zrozumiano?
        • wislok1 Re: 28.10.04, 09:17
          Gratuluję wysublimowanej kultury osobistej.
          Dobrze, że nie piszesz na tym forum
    • randybvain Re: propozycja 27.10.04, 19:24
      Rzadziej tu zagladam, bo to forum jest bardziej anty-wszyscy poza Slowianami
      niz Slowianskie, z odchylami na strone Proradzieckie:^/
      • osse Re: propozycja 28.10.04, 09:09
        właśnie. czy ktoś także odniósł wrażenie że to forum ma jakiś odchył.
        Jeszcze pare miesięcy temu były tematy o polityce i o czymś innym jeszcze, teraz
        już tylko o polityce. Czy nie można takich tematów poruszać na forum polityka?
        Inaczej i ja i chyba nie tylko ja wogóle przestanę tu zaglądać.
        • randybvain No wlasnie 28.10.04, 20:58
          Kiedys zagladalem tu bardzo czesto, bo byly bardzo ciekawe topiki historyczne,
          o Chrobrym miedzy innymi i Kozakach i w ogole, a teraz to ignorant robi tutaj
          prasowke.
          • kontrkultura Re: No wlasnie 29.10.04, 09:40
            Nie pytaj co forum zrobiło dla Ciebie, pytaj co Ty zrobiłeś dla Forum smile
            • ignorant11 Re: No wlasnie 30.10.04, 01:52
              kontrkultura napisał:

> Nie pytaj co forum zrobiło dla Ciebie, pytaj co Ty zrobiłeś dla Forum smile

Sława!

To dobra parafraza znanego owiedzenia Kennedyego, ale mysle,ze niezwykle na
              czasie.

Ja zgadzam sie, ze nie wszystko jest naj na FS, ale to jakie ono bedzie zalezy
              glownie od osób piszacych tutaj i od ich zaiteresowan.

Oczywiscie, ze polityka powinna zajmowac wazne miejsce, bo przeciez
              Slowiansczyzna nie jest formacja tylko historyczna, ale wlasnie teraz dzieje
              sie bardo wiele, a czymze jest polityka jesli nie historia rozgrywana na
              naszych oczach..?

A czy Chrobry ze swoja Brama Kijowska i walkami z Niemcami jest bardziej
              pasjnujacy niz niz wspolczesna sprawa przyszlosci Ukrainy, przyszlosci
              Polski...?

W sprawie Chrobrego niczego nie mozna zmienic, a dzisiaj?

Jakkolwiek bysmy nie oceniali naszego wplywu, to jednak jest to dla mnie
              polityka Chrobrego rozgrywana na biezaco...

A skad pomysl aby nazwac nasze forum pro-radzieckie?

To juz kompletny nonsens, przeciez ono nawet nie jest pro-rosyjskie, ale juz
              wymagac aby nie bylo pro-slowianskie, to mozna ale chyba nie od tego forum...
              smile)))
              Jeszcze raz upominam za niecenzuralne posty, tym razem daruje, ale nastepne jak
              mam w zwyczaju skasuje i przeniase do watku PO Oslej Lawki.

Pozdrawiam i zapraszam na:
              Forum Słowiańskie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka