osnowarka Re: Osnowarka 26.02.04, 09:13 thks :)) te fuje to nie takie straszne fuuje jak te od Misi, ale o ileż ciekawsze ;)) a pozostałe to się nie chciały otworzyć :(( bo to w ogóle linki nie były - wszystko musiałam wklejać do paska adresów... Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Osnowarka 26.02.04, 09:22 przeslalabys fuje od misi? na pla sie nie doprosze Odpowiedz Link Zgłoś
osnowarka Re: Osnowarka 26.02.04, 09:33 zarumieniona ze sstydu po cebulki włosów posłałam... a z oczami zamkniętym to robiłam, bo inaczej to ręka by mi się zbuntowała, i by nie poszło... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Osnowarka 26.02.04, 10:47 Znaczy co doszlo a co nie? Frufrunia, ty dostalas wszystko o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Osnowarka 26.02.04, 11:40 dostalam, dostalam, fu-uj! osni tylko zauwaza, ze liniki nie byly linkami ino zwyczajnym tekstem, ale pokonala to. no i fuuj! misiowe - dzieki, doszly Odpowiedz Link Zgłoś
osnowarka Re: Osnowarka 26.02.04, 11:55 no, nie zupełnie... fuje się bardzo ładnie otworzyły, choć przy czecim program poinformował mnie że wykonał nieprawodłową operację i się zamknął, ale jak go otwarłam, to i czeciego fuja dało się obejrzeć, ale to co było pod fujami to się nijak nie chciało otworzyć, nawet po wklejeniu Odpowiedz Link Zgłoś