pierans 29.09.04, 11:44 czy ja już pokazywałam wam Żyrafkę? Nawet jeśli, to bez echa www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=78521 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: Żyrafka 29.09.04, 13:55 www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=78521 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Żyrafka 29.09.04, 14:19 ja też kcem takom... żywqom, nie ze zdjencia... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Żyrafka 29.09.04, 14:25 O, Jagutka! Dawno cie nie widzial tu (ani gdzie indziej). Zakuwasz tak ciezko, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Żyrafka 29.09.04, 14:51 brezly napisał: > O, Jagutka! > Dawno cie nie widzial tu (ani gdzie indziej). a, bo nie bywasz tam, dzie ja bywam... > Zakuwasz tak ciezko, czy co? tworzem plagjat Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Żyrafka 29.09.04, 14:54 czarnajagoda napisała: > > Dawno cie nie widzial tu (ani gdzie indziej). > a, bo nie bywasz tam, dzie ja bywam... To bywaj tu! > tworzem plagjat W pocie czola? Epigonograf az skrzypi? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Żyrafka 29.09.04, 15:33 brezly napisał: > To bywaj tu! też bywam... ale nie zawsze odciski palców zostawiam... > > tworzem plagjat > W pocie czola? niekoniecznie... ale z takim przejęciem i skupieniem, że ledwo się za to zabieram - usypiam... Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Żyrafka 29.09.04, 14:51 Sam urok i wdziek! Ten puch niemowlecy! I wyraz spiacej buzi. Pierans, nastawiaj sie duchowo na spotkania 3 stopnia z Dakota czarnobiala w Budzie. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Żyrafka 29.09.04, 14:59 Już o tym myślałam, catnipu jej kupię w prezencie, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Żyrafka 29.09.04, 15:10 pierans napisała: > Już o tym myślałam, catnipu jej kupię w prezencie, czy co? Co to jest catnipu, ze spytam, bom ciemna? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Żyrafka 29.09.04, 15:22 Catnip to kocimiętka, czy jak się to tam nazywa, kocie ziele ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Żyrafka 29.09.04, 14:52 pierans napisała: > Cudo, prawda? i didnające chude nóżki ;-) bo ona tylko do rozpieszczania i noszenia na rękach przeznaczona... śliczniusia Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Żyrafka 29.09.04, 14:56 Szkoda ze koti sa sa tak krotko takie male, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Żyrafka 29.09.04, 15:00 No! Miałam taka czwórkę dzieci kocich w domu, jejś! Ale się działo wtedy! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Żyrafka 29.09.04, 15:16 Jej, jak Ci zazdroszcze! Cia zostala wylowiona z Baltyku w wieku ok 10 dni. Balkiego von Balcony holubilam od 2 tyg. jego zywota. Dakote dostalam jako 3,5 miesieczna podfruwajke, takiego, w wiekach kocich, nastolatka, co to proporcje dzieciece zatracilo, a doroslych jeszcze nie dostalo. Atylla nastal jako mniej wiecej dwulatek. Wiec kocie niemowlectwo przezywalam tylko dwukrotnie w praktyce, i ciagle czuje niedosyt. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Żyrafka 29.09.04, 15:25 Och, to jest jedyne w swoim rodzaju! Jak taki gzubek szedł przez salon, szedł, szedł, szedł, aż usiadł na środku i zaczął miauczeć, bo się zgubił/zmęczył, bidulek ;-) Albo uwieszanie sie całą czwórką na krawatach Pańcia, takie kocie grono ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: Żyrafka 30.09.04, 09:09 Mój Bursztyn łapał autostop wczepiając się w spodnie. Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Kryjówa! 01.12.04, 12:20 My tak nie umiemy www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=88889 Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Kryjówa! 01.12.04, 13:03 Sliczne:-) Pierans opowoedz jeszcze raz i ze szczegolami o tym towim kocim niemowlaku cos sie zgubil na srodku salonu. Rewelacyjne. A ja wam za to podesle zdjecie jedno. Nie kota. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Kryjówa! 01.12.04, 13:36 Była druga podobna sytuacja z Salonem w analogicznym wieku gzubka - zachciało mu się siusiu, a że używał już kuwety (wspinając się do niej, jak na szklaną wieżę), więc zaczął żmudną wędrówkę doń. Szedł, szedł, szedł (na nieszczęście kuweta była po przekątnej = baaardzo daleko), szedł, szedł i ... nie doniósł! Na środku (zawsze mu starczało sił tylko do środka), z autentycznym wstydem i zażenowaniem zrobił si (kałuża średnicy 5-ciozłotówki...). Ukochałam go i wygłaskałam, za to że był taaaki dzielny! Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Kryjówa! 01.12.04, 14:11 frufru napisała: > My tak nie umiemy > www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=88889 -----> byla taka scena w "E.T", kiedy mama otworzyla szafe w pokoju dzieci, i on (ET) udawal, ze jest jedna z zabawek. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Żyrafka 05.01.05, 13:21 Pamietacie Żyrafkę biedactwo? Tutaj dostaje papu www.ratemykitten.com/ratemy/kitten?image=3394 Ciekawe jaka sie teraz miewa? (nie dopuszczam innej myśli) Odpowiedz Link Zgłoś