brezly 28.12.06, 20:05 Trofeum z rodzinnych kontaktów okołoświatecznych. Inny: "ja juz przygotowuje mowę powitalną na tamtym świecie" (kontekst obejmował wygarnięcie Im). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: "Mój pseudoexmąż" 28.12.06, 21:53 :DD Nie ma to jak skomplikowana sytuacja rodzinna, ktorej bez rozrysowania na galezie i listki sie nie da pojac. Wiem o czym mowie, sama bedac wprawdzie tylko dwukrotnie mezatka, ale za to z: 2 tesciowymi, 2 tesciami, 1 vicetesciowa, 1 vicetesciem i 1 tesciowa honoris causa. W nieco bardziej skomplikowanej sytuacji tkwia moi dwaj bracia, ktorzy wprawdzie w bilansie malzenskim wychodza na srednia po 2 malzonki, ale jeden z nich mial ich 3 i chyba wlasnie zanosi sie na 4, gdyz brat jest legalista. Oswiadczylam, ze mimo ze jestem z trojki najmlodsza, to nie bede starala sie wyrownywac statystyki w tej konkurencji. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Mój pseudoexmąż" 28.12.06, 22:25 :-)) Ech, znależc by ten tekst Hemara... :-) "Misia była trzecią żoną Rysia". Fiori, na stronie: doczłapało się? Nie powiem by na ten adres zbyt miło na mojej poczcie patrzyli, yhyhhhyhy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Mój pseudoexmąż" 28.12.06, 22:28 Wiem... widzialam miny mych kum germanskich. Faux-pas calo gembou, prafda? A po drugiej stronie rzeki jeszcze lepiej, bo z dodatkiem "de la bataille" w srodku. Most powinien nosic nazwe Bitwy na Luku Kurskim, co juz chyba pisalam. Co do rzeczy pocztowej - nic, na razie. Mysli pan, ze ziomkostwo przechwycilo? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Mój pseudoexmąż" 28.12.06, 22:30 U pani Fociowej jest ipoteza że FBI zeżarło, ale tu, tak przez Alzację? Owczarki zeżarli? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Mój pseudoexmąż" 28.12.06, 22:32 Inna hipoteza brzmi, ze La Poste zapadlo na sezonowoswiateczna obstrukcje generalna;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: "Mój pseudoexmąż" 28.12.06, 22:37 Znając miejscowe animozje, to moze idąc przez Saary Kraj zostało potraktowane jako tranzyt. Nadrenia to tam taka sama zagranica jak Francja:-) Do dziś Reichem tam zwana. Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: "Mój pseudoexmąż" 29.12.06, 05:49 Przez Saary kraj idziemy dwaj..spiewano. Po prostu pewne rzeczy trzeba wysylac dwa razy, jak listonosz puka;) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Mój pseudoexmąż" 31.12.06, 19:54 Nie masz, nie masz bakalijek tureckich:( Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: "Mój pseudoexmąż" 01.01.07, 16:45 i suszek zabraklo juz dzien przed wigilia ! Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: "Mój pseudoexmąż" 02.01.07, 03:34 Ja OT ale czy Fiori mieszka na Stalingradzie? Bo ja przez poltora roku 2 x dziennie mijalam te stacje metra nie bez drzenia... Kran Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Mój pseudoexmąż" 02.01.07, 10:31 jan.kran napisała: > Ja OT ale czy Fiori mieszka na Stalingradzie? > Bo ja przez poltora roku 2 x dziennie mijalam te stacje metra nie bez > drzenia... Aha, z dobytkiem metalowym wozku z supermarketu, lawka na lewo od wejscia na stacji metra #7. Tam rozkladam spiwor i warsztat, a dziac na laptopie moge dzieki lacznosci satelitarnej, zapewnionej w pakiecie socjalnym. Pani Kranowo, na litosierdzie, czego mi pani zyczy? A, i przeciez nie mieszkam w miescie P.:D Poza tym, gdyby mi kiedys przyszlo zostac na bruku, to na pewno nie wybralabym na miejsce koczowania: a/ miasta, w szczegolnosci zas miasta P i zwlaszcza stacji metra/RER-u tamze b/ Francji. Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: "Mój pseudoexmąż" 02.01.07, 19:00 :))))))) Ja pani , Pani Fiorciu życzę ogólnie jak najlepiej:)) I życzę Pani braku koczowania gdziekolwiek na świeżym powietrzu , no chyba żeby to było dobrowolnie pod Krzyżem Południa na urlopie:)) Kran Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: "Mój pseudoexmąż" 03.01.07, 10:12 Z wzajemnoscia, pani Kranowo!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ab_extra Brezly, a pomnisz genealogię prof. Dońdy? :) 28.12.06, 23:24 Pseudoexmąż to jednak nadal dość poczciwe przy tym, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Brezly, a pomnisz genealogię prof. Dońdy? :) 29.12.06, 05:20 To zostawiam wam kawe na wzmocnienie i odmeldowuje sie na dni kilka. POcztowke moze uda mi sie przyslac. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond karaoke 29.12.06, 12:41 dla mnie przebojem tegorocznego sezonu są; uwaga... "KOLĘDY KARAOKE" :] Odpowiedz Link Zgłoś