bemark76 15.11.05, 18:52 od stycznia 2006 r., do 6-cio miesiecznego dziecka, informacje i kontakt pod nr tel. 0604 95 33 43 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta_spiewak Re: PIASECZNO - niania pilnie potrzebna 16.11.05, 10:34 Witam, mam na imie Marta mam 24 lata studiuje psychologie kliniczna oraz pedagogike.opiekowala sie dziecmi obcokrajowcow przebywajacych na placowce dyplomatycznej w kraju.Posiadam referencje prawo jazdy oraz samochod wiec dojazd nie stanowi dla mnie ptoblemu.MOje oczekiwania finansowe to 150zl dziennie,bede wdzieczna za konatakt 0 500 167 444 marta_spiewak@interia.pl Z powazaniem Marta Spiewak Odpowiedz Link
andziolek23 Re: PIASECZNO - niania pilnie potrzebna 16.11.05, 10:39 Witam jestem zainteresowana ogłoszeniem i chciałabym dowiedziec sie czy jest mozliwosc zamieszkania z panstwem?Czekam na szybka odp pod adresem e-meil andziolek23@wp.pl mam 24 lata opiekowałam sie dziecmi w róznym wieku Odpowiedz Link
monipuzan Re: PIASECZNO - niania pilnie potrzebna 17.11.05, 15:23 Witam, Ja także szukam niani do mojego brzdąca w Piasecznie od stycznia 2006 (teraz tez ma skonczone 6mcy). Bylabym bardzo wdzieczna jesli moglabys przeslac mi jakiekolwiek informacje czy spostrzezenia z efektow dotychczasowych poszukiwan.A tak wogole to gdzie mieszkasz? My na osiedlu Slowicza i najpierw tutaj rozpoczelismy poszukiwania! Pozdr. Moni monipuzan@buziaczek.pl Odpowiedz Link