orzechvermut
01.07.10, 16:59
Witam!
W zeszłym roku trafiłam na urlop w niesamowite miejsce w Kołobrzegu. Mieści się ono przy Aleji Nadmorskiej. Lokale to dużo powiedziane. Całe to miejsce przypomina molo, lecz jest ono zabudowane drewnianymi przestrzeniami do spania. Inaczej tego nie można opisać. Jeśli ktoś spacerował po plaży w Kołobrzegu, szedł brzegiem morza na lewo od głównego mola, to na pewno napotkał te dziwne zabudowane mniejsze molo. Najdalej wysunięty segment mieszkalny tego mola znajduje się metr od morza.
Moja prośba:
Potrzebuję kontaktu do tej Pani, ponieważ zgubiłam jej numer i nie mogę ponownie zarezerwować miejsc w jej placówce. Proszę o pomoc w nawiązaniu z nią kontaktu, ponieważ ja mieszkając w Warszawie poruszyłam niebo i ziemię aby go zdobyć i proszę mi uwierzyć, nie udało się. Jedynym wyjściem jest pojawienie się tam osobiście, co na razie w mym wykonaniu jest niemożliwe. Bardzo mi zależy, aby tam ponownie wrócić pewnego dnia. Jeśli ktoś jakims cudem zdobędzie ten kontakt ( numer telefonu do właścicielki za mojego pobytu, był przyklejony do drzwi jednego z pomieszczeń na tym molo. Od razu po wejściu po schodkach po prawej stronie, pierwsze drzwi należą do ludzi opiekujących się tym miejscem) proszę się nim podzielić i przesłać mi go na andres mailowy: anna.wereta@gmail.com
Pozdrawiam serdecznie
i z góry dziękuję!!!!