malgosia_43 07.10.06, 16:52 co mozna studjowac w kolobrzegu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anoosia2 Re: czy w kolobrzegu sa szkoly wyzsze 07.10.06, 22:07 TAk, jest filia Zachodniopomorskiej Szkoły Biznesu ze Szczecina, politechniki koszalińskień i jakaś łódzka szkoła wyższa :), pewnie coś jeszcze pominęłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
sfi do malgosi 08.10.06, 14:14 Ale musisz wiedziec, ze przyjmuja tylko tych co znaja w miare dobrze jezyk polski, wiec ty odpadasz w przedbiegach!!! STUDJOWAC, dobre sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
elfia4 Re: do malgosi 14.10.06, 23:55 To samo pomyślałam z tym studiowaniem przez "j". Nawet w tak "wielkim" ośrodku akademickim jak Kołobrzeg wymagają pewnego poziomu:) Odpowiedz Link Zgłoś
matyldziostwo Re: do malgosi 22.10.06, 09:49 ja studiuję medycynę a na maturze zrobiłam 20 błędów ort. dla nie wtajemniczonych jest coś takiego jak dysleksja Odpowiedz Link Zgłoś
sfi Re: do przyszlej pani doktor 22.10.06, 21:10 Co pomyslalabys sobie o policjancie czy strazniku miejskim, od ktorego otrzymalabys mandat o tresci np. takiej NIEDOSTOSOWALA PRENDKOSCI SAMOHODU DO WARONKUW NA IEZDNII. Szanowalabys go? Watpie... Nikt nie twierdzi ze zasady ortografii sa zawsze logiczne i spojne, ale pewien standard ( ty pewnie napisalabys STANDART ) obowiazuje. Dzieki Bogu, ze w moich czasach nie bylo dysleksji, a paly sypaly sie gesto i czesto Odpowiedz Link Zgłoś
odietamo1 Re: do przyszlej pani doktor 22.10.06, 21:50 tak a propo tych błędów to raczej nie dyslekcja tylko dysortografia... ale kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
matyldziostwo Re: czy w kolobrzegu sa szkoly wyzsze 26.10.06, 15:25 dysleksja to zesół schorzeń obejmujący dysortografię i dysgrafię. Obydwie te jednostki mogą występować z różnym nasileniem lub pozostawać w porównywalnej korylacji. Robię błędy i co mam się "pochlastać" nic na to nie poradzę wiem że dla was NORMALNYCH to trudne do uwierzenia, ale potrafię nauczyć się książki na pamięć a ortografii NIE... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pia.ed Re: czy w kolobrzegu sa szkoly wyzsze 05.11.06, 00:09 Wyrazy - napisane poprawnie - tez w takim razie powinnas zapamietac, skoro z ksiazku uczysz sie "na pamiec"! Odpowiedz Link Zgłoś