12.07.02, 10:57
...dooo widzenia, dooo widzenia... jak ja nie cierpie
pozegnan...buuu....jeszcze dzisiaj i jutro powinnam byc...a wroce...nie
wiem...oczywiscie jak tylko dorwe sie do jakiegos komputera to wpadne :) papa
mowie dzis bo wiem ze dziewczyny maja net w pracy - a jutro chyba jest wolne...
zycze Wam wiec duzo slonca, duzo dobrego humoru, duzo postow i duzo
sympatycznych gosci :) trzymajcie sie cieplutko!!!! i pamietajcie o
kciukach :) cmok cmok :)
Obserwuj wątek
    • gosia-s Re: papapa :) 12.07.02, 11:05
      Czyżby urlopik? Ojej, jak Ci dobrze! Oczywiście, trzymam kciuki za słoneczko i
      za to, żebyś nas odwiedziła, jak będziesz mogła! ;)))
      • gofa Re: papapa :) 12.07.02, 11:09
        noooo...wakacje :) tez sie ciesze :) i bede tesknic za Wami... wiesz gosia jak
        to jest ;) niech moc bedzie z Wami :)
        • ga Re: papapa :) 12.07.02, 14:50
          Właśnie musiałam się ponownie zalogować. I o co tu chodzi? Gofciu! Wypoczywaj w
          pełnym słońcu, pooddychaj trochę tlenem i wymocz nogi w strumieniu(jeziorze?
          kałuży?)!!! Do usłyszenia:)))
          • wook Re: papapa :) 12.07.02, 19:25
            aż mi się łezka w oku zakręciła, Gofciu!!! duuużo słońca, szampańskich rozrywek i
            myśl o nas, papa:)))
            • gofa Re: papapa :) 13.07.02, 16:56
              kochaniiiii! teraz to mnie sie lezka w oku zakrecila... chlip...chlip...sie
              wzruszylam...bede o Was pamietac - a jak znajde jakis komp z netem to wpadne jak
              nic :) trzymajcie sie mocno i :)))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • millennik1 Re: papapa :) 15.07.02, 00:44
                ...no to czekamy...na relacje z szalonego urlopu...
                • gofa Re: papapa :) 24.07.02, 19:38
                  a qq :) jestem przelotem wiec steskniona wpadam na jeden impulsik :)
                  pozdrawiam slonecznie :) buziaki :)
                  • millennik1 Re: papapa :) 24.07.02, 23:53
                    za dwa dni sie odezwe...
                    • gosia-s Re: papapa :) 25.07.02, 08:30
                      A niech Was... wszyscy na urlopie, a ja utknęłam w Warszawie! Nie mam czasu,
                      żeby się stąd ruszyć! :(((
                      • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.wegorzewo.sdi.tpnet.pl 26.07.02, 17:12
                        To przesyłam Ci Gosiu pozdrowienia z Węgorzewa :)))))
                        Pije pifkiem Twoje zdrófko :)))))
                        • wook Re: papapa :) 27.07.02, 08:09
                          Dzięki Mimunkowi rodzime browary przynajmniej mają ruch w interesie, a
                          Warszawa, jak w piosence, da się lubieć i dlatego haha tam utknęłaś, a wydaje
                          Ci się, że to wbrew Twojej woli :)))
                          • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 27.07.02, 16:54
                            Może nie wbrew mojej woli, raczej na tymczasem - traktuję ją jako etap w
                            życiu... ;)
                            • wook Re: papapa :) 28.07.02, 08:53
                              haha to prawie te etapy jak w Wyścigu Pokoju, a jaką masz koszulkę, lidera?
                              chyba tak bo w żółtym Ci do twarzy:)))
                              • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 12:14
                                Ooo, a zasłużyłam już na koszulkę lidera? :D
                                • wook Re: papapa :) 28.07.02, 18:16
                                  no co ty, chyba żartujesz, czyżbyś nie zauważyła ślicznej żółtości na
                                  ramionkach, a co nie do twarzy Ci w tym kolorze?, blondynka, ciemna opalona
                                  karnacja i ta koszulka - trafiłem co?
                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 28.07.02, 18:18
                                    wook napisał:

> no co ty, chyba żartujesz, czyżbyś nie zauważyła ślicznej żółtości na
                                    > ramionkach, a co nie do twarzy Ci w tym kolorze?, blondynka, ciemna opalona
                                    > karnacja i ta koszulka - trafiłem co?

A niech Cię, trafiłeś.. poza tym, że nie jestem opalona!!! he, he ;)
                                    • wook Re: papapa :) 29.07.02, 07:17
                                      Jak to nie opalona, w Warszawie nie ma słońca?, a od czasu do czasu buziaczka
                                      wystawić za okno na słoneczko, a tak wogóle to co robiła w weekendy gdy grzało
                                      co?,dlaczego nie łapała życiodajnych promieni - no tłumaczyć tu się zaraz!!!
                                      • gosia-s Re: papapa :) 29.07.02, 08:16
                                        Eeeee... Miałam zawalony weekend przeprowadzką (tą tymczasową) ... :)))
                                        • wook Re: papapa :) 29.07.02, 08:27
                                          no to teraz wystawiqć buziaczka do słoneczka, szybciutko!
                                          • gosia-s Re: papapa :) 29.07.02, 08:36
                                            Eee tam, okno na północ, a za oknem uloca - przelotówka... Poczekam do powrotu
                                            z pracy, będę się opalać na balkonie. ;)))
                                            • wook Re: papapa :) 29.07.02, 08:38
                                              no fakt zapomniałem o tym oknie na północ, ale balkon to dobra myśl, pewnie
                                              jeszcze na 10 piętrze?
                                              • gosia-s Re: papapa :) 29.07.02, 09:02
                                                Na drugim, he, he! Mam nadzieję, że złapię trochę słońca po południu... :)
                                                • wook Re: papapa :) 29.07.02, 09:04
                                                  ojoj, ale nisko uważaj na szczebelki bo będziesz wyglądała jak zebra :))), a
                                                  może skorzystasz z dachu?
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 29.07.02, 09:58
                                                    Może... To jest myśl! Chociaż, może po prostu pójdę na Plac Zamkowy i posiedze
                                                    z pifkiem na laweczce... ;)
                                                  • wook Re: papapa :) 29.07.02, 14:12
                                                    ale tylko w ogródku piwnym, bo tak gdzie bądź to podpadasz pod paragraf i
                                                    nawet opalona buzia nie pomoże:)
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 29.07.02, 14:18
                                                    Qrcze, połowa spacerowiczy podpada pod paragraf!!! :D
                                                  • wook Re: papapa :) 29.07.02, 18:56
                                                    a jest tam kamera on-line, co bym sprawdził jak sobie radzisz z używaniem
                                                    kompieli słonecznej w towarzystwie zimnego pifka?
                                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 29.07.02, 20:59
                                                    Nie wiem, czy mamy na Placu Zamkowym podgląd on-line, ale możesz sobie obejrzeć
                                                    Wybrzeże Władysława IV w Ś-ciu. ;)

www.swinoujscie.com.pl/index.php3?send=kamera&kamera=scie
                                                  • wook Re: papapa :) 29.07.02, 21:22
                                                    na placu Zamkowym pewnie nie ma, dzisiaj obserwowałem stolicę przez korkonet
                                                    ale mieliście piekna pogodę i mały ruch, a teraz u mnie juz ciemna noc, a w
                                                    Świnoujściu dopiero szarówka :(
                                                  • wook Re: papapa :) 29.07.02, 21:55
                                                    W Świnoujściu też już noc :(
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.02, 22:05
                                                    Tez to poogladałem :))))
                                                  • wook Re: papapa :) 29.07.02, 22:07
                                                    Może tam zobaczymy Ga, bo sie gdzieś nam zapodziała :)
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.polpak-karton.pl 29.07.02, 22:17
                                                    Myślisz że się po nocach po nabrzeżu szwenda? :))))
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 07:08
                                                    Noce takie są upalne i skowronki spać nie dają...
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 30.07.02, 08:51
                                                    Skowronki Wam spać nie dają? Mieszczuchy!
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 08:58
                                                    No może nie skowronki ale musiałem sobie odbić braki komputera na miesiecznym
                                                    wypoczynku :))))))
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 09:29
                                                    Gosiu! Muminek stwierdził że pewnie Ga sie szwenda, a ja dodałem że skowronki
                                                    jej spać nie dają, u nas są tresowane śpiewają tylko wtedy jak się im
                                                    każe :)))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 30.07.02, 13:04
                                                    Tresowane skowronki?! No wiecie co, mieszczuchy do kwadratu!!! :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 13:19
                                                    Nie tresowane a nakręcane. Widziałaś kiedyś w mieście skowronki?
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 14:43
                                                    hahaha, a jak miasto leży koło łąki, to co nie może być skowronków?
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 30.07.02, 15:09
                                                    Nakręcane to przeżytek. Nawet jak się człowiek smaży w mieście, od biedy może
                                                    puścić kasetę z nagranymi przez siebię odgłosami natury.
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 16:31
                                                    a są takie specjalne kasety relaksacyjne ze śpiewem ptaszków, szumem fal,
                                                    szmerem strumyków....
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 30.07.02, 17:56
                                                    A, mam taką płytkę, kiedyśbyła w Wyborczej. Z tym, że to, co miało byćodgłosem
                                                    burzy (tak było w tytule), było zaledwie bryzą.
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 18:06
                                                    I teraz w okno północne patrzysz puszczając tę burzę,
                                                    Marzysz przymykajac oczy - że jesteś nad morzem. :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 30.07.02, 20:21
                                                    Żebyś wiedział! Nad morzem upał lżejszy... :(((
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 20:44
                                                    to ja mam taką profesjnalną, dźwięki śpiewu ptaków szumu wodospadu czy odgłos
                                                    padajacego deszczu jest tak naturalny, że wydaje się iż to jest naprawdę.
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 20:56
                                                    Ale nie puszczaj wodospadu bo wywołasz powódź na podkarpaciu :)))))
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 20:58
                                                    nie puszczam na full, więc powódź nie zagraża:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:03
                                                    Ale i nie puszczaj za długo bo ziemia rozmoknie :))))
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 21:05
                                                    nie ma obawy, kolektorem burzowym wszystko spłynie do Sanu :)
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:07
                                                    A co na to reszta Polski ? :)))))
                                                  • wook Re: papapa :) 30.07.02, 21:10
                                                    przecież cały czas się chwalą, że odnawiają wały przeciwpowodziowe:)))
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.02, 21:14
                                                    To daj im trochę czasu, niech zarosną trawą :))))
                                                  • wook Re: papapa :) 31.07.02, 07:03
                                                    nie bój żaby, twierdzą że są wzmacniane, chyba wiedzą co mówią...? Ale jakby
                                                    co, to po prostu wyłączę swojego gramofona:)))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 31.07.02, 08:46
                                                    Na razie cicho go nastaw, bo tu susza, ani kropli deszczu.
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 15:43
                                                    Ale tak lekko, z niewielkimi czasowymi nagłośnieniami :)))))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 31.07.02, 15:48
                                                    Może być bez tych czasowych nagłośnień... Trawa nam usycha.
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:14
                                                    Co Ty Gosia w W-wie jest trawa?
                                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 18:59
                                                    Tak, zwłaszcza dużo tej przyulicznej. Widocznie mutant jakiś, że lubi taki syf.
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 20:12
                                                    Jesli taka szara to ta co lubi ołów :))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 31.07.02, 22:57
                                                    Widocznie roślinkom łatwiej jest się przystosować...
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 23:29
                                                    No ludziom jednak gorzej czego Ty jesteś przykładem.. hihihi
                                                  • wook Re: papapa :) 01.08.02, 19:48
                                                    ale nie jest tak źle skoro mozna sie poruszać bez masek pgaz.:)))
                                                    ale Ty Gosia jednak uważaj, nie oddychaj "pełną piersią":(
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 01.08.02, 21:02
                                                    wook napisał:

> ale nie jest tak źle skoro mozna sie poruszać bez masek pgaz.:)))

Obawiam się, że już niedługo... :(((
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:05
                                                    Pojedzie do Świnoujścia odetchnie morskim powietrzem i zrobi sobie przewiew
                                                    płuc :))) po tym jakoś jeszcze w W-wie pociągnie ;))
                                                  • wook Re: papapa :) 01.08.02, 21:05
                                                    tak źle nie będzie, coraz więcej autobusów jeździ na gaz, a i samochodów
                                                    osobowych coraz więcej jest zasilanych gazem.
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 01.08.02, 21:17
                                                    Nic z tego, wydaje się, że Polacy wciąż nie grzeszą świadomością ekologiczną.
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:20
                                                    np. nie zbieraja plastikowych kufli po piwie w domu... hihihi
                                                  • wook Re: papapa :) 01.08.02, 21:23
                                                    no i zamiast puszki wrzucać do odpowiedniich kontenerów to składowują je na
                                                    biurkach :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.02, 21:28
                                                    A potem mówią że są kolekcjonerami.. hahaha .... też sobie kupię siedem puszek
                                                    piwa, a niech mi ktos powie ze się rozpijam....
                                                  • wook Re: papapa :) 01.08.02, 22:15
                                                    haha i w dodatku postawisz pełne, a nie puste.
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 02.08.02, 09:26
                                                    Musiałby się chyba przywiązać do fotela przymocowanego do przeciwległej ściany,
                                                    żeby te puszki pozostały pełne. :D
                                                  • wook Re: papapa :) 02.08.02, 18:55
                                                    i to w dodatku liną stalową:)))
                                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 02.08.02, 20:03
                                                    Zresztą jak w pracy nie można pić, co to za sens gapić sięna pełne puszki? :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.polpak-karton.pl 03.08.02, 09:41
                                                    Ale za to w pracy czas szybciej płynie, bo po pracy .... :)))))
                                                  • Gość: gosia-s Re: papapa :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 03.08.02, 09:56
                                                    Jak nie ma sięroboty i siedzi się bez celu (u mnie niestety często tak jest),
                                                    to czas się dłuuuuużyyyyy :(((
                                                    A to bardziej męczące niż najgorsza harówa!
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.swiecie.sdi.tpnet.pl 03.08.02, 18:19
                                                    Już nie kłam ostatnio twierdziłaś że masz tyle roboty że nie masz czasu
                                                    pogadać... oj nieładnie mówić coś innego :)))))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 05.08.02, 08:21
                                                    Prawdęmówiąc, miałam, taraz na razie cisza, a ja przyzwyczaiłam siędo pracy w
                                                    temperaturze wrzenia. Teraz nie mam co ze sobą zrobić, koszmar!!! A co do
                                                    pogadanki - muszę sobie na nowo tlen zainstalować, wyczyścili mi podczas
                                                    formatowania dysku. :)))
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 11:38
                                                    No to postaraj się zanim Gofcia i inni wrócą :)))
                                                    Zreszta na co czekasz - masz sporo czasu ;)))))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 05.08.02, 12:14
                                                    Miałam! Dziś znowu robota... ;)))
                                                  • wook Re: papapa :) 05.08.02, 21:34
                                                    Znowu się robota do Ciebie przyczepiła? a kysz maro nieczysta!
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 06.08.02, 09:02
                                                    NO cóż, za coś muszą płacić... :)))
                                                  • wook Re: papapa :) 06.08.02, 09:31
                                                    a przynajmniej dobrze płacą?
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 06.08.02, 11:08
                                                    wook napisaý:

> a przynajmniej dobrze płacą?

Buhahahahaha!!!
                                                  • wook Re: papapa :) 06.08.02, 17:47
                                                    ... zrozumiałem, buuu!!!
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 07.08.02, 08:45
                                                    Nie ma co buczeć, trza łapać wiatr w żagle. Tylko najpierw urlop, rany, muszę
                                                    odetchnąć!
                                                  • wook Re: papapa :) 07.08.02, 08:58
                                                    Najpierw trza te żagle mieć, potem je postawić, a potem czekać na wiatr, a
                                                    urlop trzeba wyszukać w grafiku :) a buczenie hihi było na płace:)
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 07.08.02, 10:22
                                                    Żagle, to ja zawsze mam, tylko czasem flauta... Co do płac, to i tak było
                                                    nieźle, ale tylko na początek. ;)))
                                                  • wook Re: papapa :) 08.08.02, 08:31
                                                    znaczy jesteś żeglarką? ...hi chyba dobrze żeglarz, żeglarka - nie?
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 08.08.02, 15:29
                                                    No tak, kiedyś się w to bawiłam... Teraz już nie. :(
                                                  • wook Re: papapa :) 08.08.02, 18:30
                                                    szkoda, Kadecik już dla Ciebie za mały:)
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 19:58
                                                    Gosi tylko maczka :)))))
                                                  • wook Re: papapa :) 09.08.02, 07:15
                                                    Gosia! musisz roztrzygnąć na czym pływałaś na Maczku czy Kadeciku, a może w
                                                    balii z masztem?
                                                  • Gość: Muminek Re: papapa :) IP: *.polpak-karton.pl 09.08.02, 07:27
                                                    albo tratwie z puszek po piwie ;))))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 09.08.02, 08:58
                                                    Na Ω. :)))
                                                  • wook Re: papapa :) 09.08.02, 11:42
                                                    niemożliwe, na Omedze?, przecież Ty byłaś wtedy malutka, nie zgubiłaś się?
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 09.08.02, 12:22
                                                    No, nie taka malutka... :)))
                                                  • wook Re: papapa :) 09.08.02, 12:33
                                                    wiesz tak sobie pomyślałem że byłaś malutka, mówiłaś że się bawiłaś, no bo to
                                                    malce lubią się bawić :)))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 09.08.02, 12:49
                                                    A co, starsi nie lubią się zabawić?
                                                  • wook Re: papapa :) 09.08.02, 12:55
                                                    no pewnie że lubią, a teraz dlaczego w to się nie bawisz, z braku czasu?
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 09.08.02, 13:01
                                                    Prawdę mówiąc, z czasem odkryłam fajniejszy (jak dla mnie) sposób spędzania
                                                    czasu, na przeróżnych imprezach. Były wspólne wypady, ale z towarzystwem, które
                                                    nie żeglowało... :)))
                                                  • wook Re: papapa :) 09.08.02, 13:02
                                                    acha, czyli wolisz bardziej życie szczura lądowego?:)
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 09.08.02, 13:07
                                                    Taak, zresztą i tak stać by mnie było tylko na żeglowanie po jeziorach.
                                                  • wook Re: papapa :) 09.08.02, 13:13
                                                    ale żeglowanie po jeziorach jest ciekawe, co chwila zmiana krajobrazu, zmienne
                                                    wiatry, ciekawe zatoczki.
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 12.08.02, 08:54
                                                    Ale te zmienne wiatry rozpraszają uwagę, grota i steru trza pilnować, a nie
                                                    gapić się na krajobrazy.
                                                  • wook Re: papapa :) 12.08.02, 14:01
                                                    cały urok w tym że trza pilnować żagli, ale starcza czasu na widoki, chyba że
                                                    jest dziesiątka :)))))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 12.08.02, 14:20
                                                    No nie, w miesiącach letnich na keziorach raczej trudno trafić na
                                                    dziesiątkę... :)))
                                                  • wook Re: papapa :) 12.08.02, 15:08
                                                    no własnie.... dlatego można jescze ogladać widoki :))), a często jest flauta i
                                                    wtedy można się opalać :))
                                                  • gosia-s Re: papapa :) 12.08.02, 15:17
                                                    I tylko leżeć i byczyć się? Ale nuuuuda...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka