bialostoczanka35 11.10.09, 21:25 Do wszystkich zainteresowanych, W najbliższą sobotę wieczorową porą w Białymstoku siamese i ja wybieramy się na bilard. Jeżeli ktoś ma czas i chęć dajcie znać, to dogramy szczegóły. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialostoczanka35 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:31 17lipiec1976 napisała: > za daleko Żartujesz, 2 godziny pociągiem z W-wy Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:37 17lipiec1976 napisała: > hehe > i bede spala na dworcu? Takie okrutne to nie jesteśmy Odpowiedz Link
raf.1 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:46 ja te mam 2h i tak "po złości" może nawet bym się pojawił, ale po 22 powrotnych transportów ni ma, a kierowcę brać.. no to chyba mnie jeszcze nie stać jak jest taka odległość. Odpowiedz Link
tapatik Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:48 raf.1 napisał: > ja te mam 2h i tak "po złości" może nawet bym się pojawił, ale po 22 > powrotnych transportów ni ma, a kierowcę brać.. no to chyba mnie > jeszcze nie stać jak jest taka odległość. A skąd jesteś? Odpowiedz Link
raf.1 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:57 " a skąd jesteś?" północny wschód.. niedaleko.. naprawdę.. ale pomimo, że mam do dyspozycji 8 samochodów, to prawka niet mogę prosić.., a i kiedyśniejszy kumpel ma chałupkę w Białym, choć sam w England działa.... w sumie.., tylko, że ja cholernie nie lubię być zależny.. chyba musze sie leczyć jakoś z tego, czy jak? Odpowiedz Link
kawamija Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 22:11 Raf a może jakiś casting forumowy na Twojego kierowcę .... Odpowiedz Link
raf.1 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 22:51 "Raf a może jakiś casting forumowy na Twojego kierowcę " padłem.. ze śmiechu.. i wcześniej piosenke wrzuciłem.. no co? to mam iść siedzieć jak mnie złapią?? Odpowiedz Link
kawamija Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 23:05 raf.1 napisał: > > padłem.. ze śmiechu.. i wcześniej piosenke wrzuciłem.. podnoś się szybciutko ....a co do kierowcy - piosenka mniam, mniam....ale sugerowałabym jednak do castingu przyjmowac jedynie Panie i to ze zdjęciem.....w takiej czapeczce jak ten pan z teledysku Odpowiedz Link
raf.1 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:52 no chyba, żeby coś takiego było.. : www.youtube.com/watch?v=pixzMy7iD2A Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: Bilard w Białymstoku 11.10.09, 21:47 znaczy sie, jakas meta by sie znalazla?? Odpowiedz Link
siamese67 Re: meta... 11.10.09, 23:24 O, to masz pociąg o 14.15 i o 16.15 z Centralnej... Pierwszy przyjeżdża tuż przed 17, drugi tuż przed 19-tą. Odpowiedz Link
tapatik Ślicznie 12.10.09, 08:40 Teraz jeszcze dopisz gdzie i kiedy chcecie się spotkać i jak ewentualnie mają dobić do Was inni. Odpowiedz Link
bialostoczanka35 miejsce 12.10.09, 10:37 Proponuję bilard w Astorii na 2 piętrze, bo samo centrum i łatwo trafić przyjezdnym, a godzina? Wcale nie musi być późno jeśli z powrotem problem, można ustalić tak, aby każdy zdążył na swój transport. Co sądzicie? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Bilard-reaktywacja :-) 15.10.09, 15:04 To jak z tym bilardem w sobotę Astoria, 2 piętro, godz 20.00? Sobota tuż tuż. Czekać na was? Zmobilizujcie się proszę Odpowiedz Link
tapatik Astoria? 16.10.09, 08:45 W googlu znalazłem adres Sienkiewicza 4. Zgadza się? O ile pamiętam inne spotkania, to zdarza się, że przybywał ktoś "niezapowiedziany", kto decydował się na przyjście w ostatniej chwili pod wpływem postów na forum. Stąd moje pytanie - jak taka osoba Was rozpozna? Odpowiedz Link
bialostoczanka35 Re: Astoria? 16.10.09, 09:23 Dzięki za wsparcie i wszelkie sugestie, ale jak widać lepiej marudzić na forum i opisywać swoje depresje niż spotkać się w tzw realu. Mam wrażenie , że tak naprawdę to ci ludzie nie chcą. A mnie łatwo poznać: wysoka, szczupła , sympatyczna , a tak na serio to może po kręconych ciemnych włosach do ramion. Siamese natomiast to blondynka w okularach. Odpowiedz Link
siamese67 Re: Astoria? 16.10.09, 15:05 A zamierzasz Tapatiku przyjść? Będzie nam bardzo miło. Dla ułatwienia uzupełnię swój opis - niska blondynka, absolutnie nie szczupła, włosy w paski, stały uśmiech na gębie. I na pewno założę coś fioletowego z duuużym dekoltem. Odpowiedz Link