robert.83 27.12.09, 10:45 Co myślicie o stylistyce TEJ Alfy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: Pytanie moto 27.12.09, 11:04 Ja tam się nie znam... ale... jakbyś miał cóś takiego... to bym się chyba noooormalnie zakochała... nieeee noooo.. jak się znajdzie "facet" z takim autem to ja... przestanę nawet filozofować Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Pytanie moto 27.12.09, 11:16 Faaaajnie by było gdyby był czarny... ale... wszelkie wariacje też są ciekawe Odpowiedz Link
mappi Re: Pytanie moto 27.12.09, 11:20 a ja przeczytałam pytanie motto i czekam na to motto...i czekam...bo się strona nie chce otworzyć ech Odpowiedz Link
mappi Re: Pytanie moto 27.12.09, 11:29 aaaa....to takie motto na dziś??? no ładne...ładne a w czerwonym nie występuje?? p.s. no światła to jak w mojej kijance....nie wypominając oczywiście Odpowiedz Link
b.wicia Re: Pytanie moto 27.12.09, 12:47 też tak przeczytałam autko ładne..ale kolor...okropny czarny jak Agla pisze...to jest to Odpowiedz Link
tapatik Re: Pytanie moto 28.12.09, 22:33 A ja miałem poważny problem, gdy rejestrowałem samochód. Za groma nie mogłem dojść jakiego jest koloru. W końcu podałem to co było w dokumentach. Odpowiedz Link
aglajaaa Re: Pytanie moto 27.12.09, 11:29 Mappi, brzydkie to jego motto... mówię Ci, moje ładniejsze I z klimatem i z duszą Odpowiedz Link
mappi Re: Pytanie moto 27.12.09, 12:15 Agla nie każ mi wybierać miedzy mottem Twoim a Roberta bo to nie jest możliwe... i będę musiała....w ramach zdrowego środka...pozostać przy swoim a uwierz...to nic szczególnego Odpowiedz Link
uny Re: Pytanie moto 27.12.09, 12:13 ja to Ci powiem tak. włosi, jak mało kto, nadają sie do projektowania samochodów. mają do tego dusze. to auto ma wiele smaczków i na pewno sporo ludzi obejży sie za nim na ulicy. prawdopdobnie długo sie nie zestarzeje. Odpowiedz Link
z_malej_litery Re: Pytanie moto 27.12.09, 13:08 to moim marzeniem jest to auto i zaczynam poważnie mysleć o zmianie Odpowiedz Link
b.wicia Re: Pytanie moto 27.12.09, 13:43 Ja mam C1 jak na ten moment, ale jak zacznę pracować na własną rękę już jako terenowiec, to nie ma bata, muszę pomyśleć o czymś pojemnym nie wiem co, ale wiem jedno... na pewno będzie to coś czarnego Odpowiedz Link
mappi Re: Pytanie moto 27.12.09, 15:29 właśnie za pomocą auta...przeniosłam się ze świątecznej krainy...do swojej własnej....bardzo udomowionej i to byłoby na tyle...w temacie świąt teraz już tylko refleksja została...po świąteczna no i te koszmarne kilogramy które zapewne zdążyłam przez ten okres ...mocno przytulić Odpowiedz Link
srebrnalza Re: Pytanie moto 27.12.09, 21:32 Ja też przeczytałam motto i już nawet zdążyłam się zaintrygować Odpowiedz Link
tapatik Re: Pytanie moto 28.12.09, 22:28 Super. Fajnie by mi się prezentowała pod blokiem. Ciekawe tylko jak długo. Odpowiedz Link