kawamija Re: Posmucimy??? 24.01.10, 18:54 ..smucenie to nie moje klimaty........ale......skoro propozycja padła to spróbuje...... zimno mi, w robocie siedzie a mi sie nie chce, sama jestem....tzn nie sama bo z Młodą, która juz umie smsować i dzis było: esemesowe mamo kocham cie............ echh nie umiem smucic, bardziej moje klimaty to przekląć soczyście.........ooo.......... Odpowiedz Link
fripo Re: Posmucimy??? 24.01.10, 19:19 Byłem przed chwila na forum dla brzydkich i juz miałem zacząc tutaj swoje wywody, ale że sie wpisałas Kawo więc troche odpuszcze Nie masz pojęcia jak ja chciałbym mieć normalny wygląd, rodzine i żeby choć raz jakaś kobieta powiedziała że mnie kocha tak szczerze......Ale to nie jest możliwe niestety i nigdy nie będzie Mam dośc po prostu dośc Jem, pije śpię ale nie żyje Mam nadzieje, że kiedyś spotkam tego który wymyślił ten cały "sprawiedliwy" śiwt i będę miał mozliwośc zasadzenia kopa w tyłek Odpowiedz Link
robert.83 Re: Posmucimy??? 24.01.10, 19:14 A co Ty tu? Jak tam Ci się wiedzie z tą laską? Odpowiedz Link
robert.83 Re: Posmucimy??? 24.01.10, 19:28 No ale jak to? Przecież "namacalnie" dała Ci do zrozumienia, że akceptuje Twój wygląd. Czyli chodzi o coś innego? Odpowiedz Link
fripo Re: Posmucimy??? 24.01.10, 19:34 Ja nie akceptuje sam siebie i po okresie uspienia i euforii wróciły stare lęki Dla mnie szczęście=brak kompleksów. Nie wiem może cierpie na narcyzm Odpowiedz Link
adamek-2 Re: Posmucimy??? 24.01.10, 19:25 A Wy co w niedziele smucić jazda do roboty Tylko uwaga na drzazgi Odpowiedz Link
mollinari Re: Posmucimy??? 24.01.10, 19:38 nie macie się z czego cieszyć, brak wam poważnych problemów?? Odpowiedz Link
mappi jeny 24.01.10, 20:06 Fripens....co się znowu dzieje??? spadek formy??? no nie dobrze....fatalnie no co się stało?? Odpowiedz Link
listopad02 Re: Posmucimy??? 24.01.10, 21:23 życie jest takie i siakie, jak piosenka poniżej, ale raczej pogodne i takie ma być. Tak życie jest wspaniałe Od razu jak przeczytałem Twój watęk nasunął mi się utwór. KING CRIMSON One Time www.youtube.com/watch?v=v45aBuTcAxk który bardzo lubie. Skojarzyło mi się coś innego, że dopiero teraz na to wpadłem. Frip.. to od Roberta Fipp'a? Odpowiedz Link
kawamija Re: Posmucimy??? 24.01.10, 22:37 fripo napisał: > Trzeba uciec w sen .........na smutno nie uciekaj w sen, bo..........wtedy jest jeszcze zimniej Odpowiedz Link
kawamija Re: Posmucimy??? 24.01.10, 23:32 Fripciu, chciałam jedynie napisać by nie zasypiał smutny....tyle ...i czemu nie odpowiadasz na pytania o metalówe ? Odpowiedz Link
kawamija Re: Posmucimy??? 24.01.10, 23:34 Zabelina to szepnij coś więcej, bo jak widzisz smutnawo jakoś się robi....za dużo rozstań i jeszcze smutny Frip...........echh Odpowiedz Link