Dodaj do ulubionych

ilość partnerów seksualnych

26.05.10, 17:33
wiem że najlepiej żeby kobieta w moim wieku miała dotychczas jednego ewentualnie dwóch. ale życie to nie bajka i trochę się po drodze pieprzy.
dlatego zapytać chciałam bardzo poważnie tym razem i tylko na poważne odpowiedzi liczę. wink
jaka jest dopuszczalna liczba partnerów seksualnych dla kobiety parę kroków przed trzydziestką?
dopuszczalna -to znaczy w oczach faceta który mysli o niej nieco poważniej i dla którego ma znaczenie ilu ich było wcześniej.
nie ukrywam że sprawa dotyczy bolka od trampek. bo on inny niż faceci z którymi byłam, chyba taki bardziej pasujący do was -nieśmiały lekutko, ułożony i gładziutki. czyli dla niego pewnie to ma znaczenie.
jak to jest? kwalifikujecie pannę jako puszczalską i niegodną was przy jakiej liczbie? 5? 15? 50? big_grin
zaczęłam się wkręcać w coś fajnego i boje się że spieprzę wszystko na starcie.
Obserwuj wątek
    • bugelka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 17:40

nie mówi się o byłych obecnemu/obecnej a zwłaszcza o "ilości byłych
      w sztukach".
      chyba że chcesz się "pochwalić" tongue_out

• czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 17:44
        chwalić to się nie ma czym. wiem że sie nie mówi i zazwyczaj o tym nie mówiłam
        bo faceci mieli to gdzieś.
        ale ten jest inny i może to mieć dla niego znaczenie. i podobno dla facetów ma,
        to znaczy dla pewnego rodzaju mężczyzn ma.
        dlatego pytam.
        • bugelka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 17:53
          jak wiesz że się nie mówi to o co chodzi?
          temu akurat powiesz?
          albo zaświadczenie przyniesiesz?

???

PS
          "temat z dupy":
          posłużę się parafrazą powiedzenia Korwin-Piotrowskiej i Kina "nius z
          dupy"
          • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:04
            laska nie kumasz czy jak?
            nigdy cię facet nie zapytał?
            faceci w mojej fabryce pytają bo to dla nich ważne albo nie pytają bo nie ma to
            dla nich znaczenia ale ci to łapią wszystko co się rusza.
            nie mówi się -ale jeżeli ktoś zapyta odpowiadasz.
            a ja z ciekawości pytam tu was czy to rzeczywiście ma dla fcaetów takie
            znaczenie. ale widzę że odpowiedzi nie dostanę. bo albo nie kumają albo nie
            odpowiedzą bo nie na poziomie pytanie bo nie o słoneczku.
            • bugelka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:09
              a ty kumasz czy nie?
              taka wyszczekana jesteś a odpowiadasz prawdę jak cie pytają?
              jak mówilam - żeby sie pochwalić.

• czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:14
                zawsze mówię prawdę -tak mnie babcia nauczyła i wyszczekanie nie ma tu nic do
                rzeczy. na kłamstwie niczego nie zbuduję. a dla związku prwada do podstawa.
                nie rozumiesz że nie ma się czym chwalić?
              • ligea_6 Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:16
                pytanie rzeczywiscie tak wysokich lotów,ze trzeba by bardzo inteligentym by je
                zrozumieć wink
                • czarnooka.temperufka [...] 26.05.10, 18:20
                  Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                  • ligea_6 [...] 26.05.10, 18:22
                    • czarnooka.temperufka [...] 26.05.10, 18:28
                      • ligea_6 [...] 26.05.10, 18:33
                        • czarnooka.temperufka [...] 26.05.10, 18:36
                          • ligea_6 [...] 26.05.10, 18:44
                            • uny [...] 26.05.10, 18:46
                              • ligea_6 Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:54
                                ja nie ublizylam zadnej grupie zawodowej,nie uwazam by ktos byl glupszy tylko
                                dlatego ze jest np pielegniarka.
                                • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 19:18
                                  wiem.
                                  chodziło mi o nienakręcanie sie w tej rozmowie.
                          • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:46
                            1. nie obrażamy innych forumowiczów. pamiętaj o tym!
                            • czarnooka.temperufka [...] 26.05.10, 18:49
                              • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:51
                                własnie w tej chwili ją obrażasz. po co?
                                aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa coooooooo mi tam!
                                róbta co chceta. niech bedzie anarchia!
                                • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:54
                                  bo pieprzy głupoty. widziałeś kiedyś żeby odezwała się merytorycznie? żeby cos z
                                  sensem napisała od siebie i żeby nie było to najeżdżanie na kogoś innego albo to
                                  bidne: nie rozumiem?
                                  • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:56
                                    temperufeczko a skąd ty ją tak dobrze znasz? przeciez od niedawna tu
                                    jesteś wink
                                    • czarnooka.temperufka [...] 26.05.10, 20:25
                                      • bugelka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:00
                                        Uny, to nadaje się do wykasowania.
                                        Żenujące.

• one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:18
                                          a Uny widocznie dobrze się bawi big_grin
                                          • hellish.monster Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:22
                                            czas najwyższy na dobrą zabawę wink
                                          • rafae Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:22
                                            "a Uny widocznie dobrze się bawi big_grin"

Uny to zaczyna mi się podobać, sporo w nim racjonalności, itepe wink
                                            tak trzymać. wink
                                            • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:27
                                              racjonalności???

ciekawe
                                              • z_malej_litery Przecież Uny nie siedzi tu non stop na etacie! 26.05.10, 21:42
                                                • uny Re: Przecież Uny nie siedzi tu non stop na etacie 26.05.10, 22:10
                                                  dzięki literko.
                                              • rafae Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:40
                                                "mappi napisała: racjonalności??? ciekawe"
                                                A teraz Uny uległ/poległ pod presją.. big_grin

Prawda jest taka, że kilka panien z tego foruma rozwydrzyło się, nie mając naturalnych przeciwwag (czyt: wrogów ) w postaci OdMiEnNeGo niz one zdania. Taki kurnik i swojskie kokoko..
                                                Takie inteligęgęgętne gęganie.

Nicki z wysokim ilorazem intelektu juz tu o tym pisały. I poodchodziły.
                                                I żeby nie było za słodko, pisałem Temperówce, że walka z wiatrakami nie ma sensu. Chyba ze dwa razy. Ze trzy? big_grin
                                                Ale Ona też pewnych rzeczy nie dostrzega.. Cóż..
                                                "Czas nas uczy pogody."
                                                Rozbieżności.. Nie trzymanie się tematu autora wątku.. błędne interpretacje..
                                                Ja wiem, że większość nie umie zadać sobie nawet prostego pytania: "Co poeta miał na myśli".
                                                Ale nie oznacza to wcale, że ni można omijać "nie swoje klimaty".
                                                Dochodzi do kardynalnej cenzury..
                                                To jest dla mnie obrzydliwe, gdyż to jest bezpośredni zamach na osobowość człowieka. To dla mnie dno. Bezpośrednia i wynaturzona forma czystki wynikająca tylko i wyłącznie z syndromu wieży babel.
                                                • mi-l-ja Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:55
                                                  Prawda jest taka, że kilka panien z tego foruma rozwydrzyło się, nie
                                                  mając naturalnych przeciwwag (czyt: wrogów ) w postaci OdMiEnNeGo
                                                  niz one zdania.
                                                  .Taki kurnik i swojskie kokoko..
                                                  > Takie inteligęgęgętne gęganie.

>Nicki z wysokim ilorazem intelektu juz tu o tym pisały. I
                                                  poodchodziły.

nie martw się, część tych "rozwydrzonych i głupich" też sobie
                                                  niedługo pójdzie smile i nareszcie będzie tak, jak chcesz...
                                                  • rafae Re: ilość partnerów seksualnych 27.05.10, 10:21
                                                    Milja, wiesz czego chcę? big_grin Dość to ciekawe.. big_grin
                                                    No to czego? big_grin

Zobacz.. reagujesz tylko na tą część jarmarczną, a i to tylko i wyłącznie w
                                                    swojej interpretacji.. do reszty.. reszty to w ogóle nie zobaczyłaś chyba. Sens
                                                    dalszych stosunków - brak. wink
                                                • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 27.05.10, 08:53
                                                  rafae napisał:

> "mappi napisała: racjonalności??? ciekawe"
                                                  > A teraz Uny uległ/poległ pod presją.. big_grin

taaaa.....jasne...przypalane stopy rozgrzanym żelazem

>
                                                  > Prawda jest taka, że kilka panien z tego foruma rozwydrzyło się, nie mając natu
                                                  > ralnych przeciwwag (czyt: wrogów ) w postaci OdMiEnNeGo niz one zdania.
                                                  > Taki kurnik i swojskie kokoko..
                                                  > Takie inteligęgęgętne gęganie.
                                                  >
                                                  > Nicki z wysokim ilorazem intelektu juz tu o tym pisały. I poodchodziły.
                                                  > I żeby nie było za słodko, pisałem Temperówce, że walka z wiatrakami nie ma sen
                                                  > su. Chyba ze dwa razy. Ze trzy? big_grin
                                                  > Ale Ona też pewnych rzeczy nie dostrzega.. Cóż..
                                                  > "Czas nas uczy pogody."
                                                  > Rozbieżności.. Nie trzymanie się tematu autora wątku.. błędne interpretacje..
                                                  > Ja wiem, że większość nie umie zadać sobie nawet prostego pytania: "Co poeta mi
                                                  > ał na myśli".
                                                  > Ale nie oznacza to wcale, że ni można omijać "nie swoje klimaty".
                                                  > Dochodzi do kardynalnej cenzury..
                                                  > To jest dla mnie obrzydliwe, gdyż to jest bezpośredni zamach na osobowość człow
                                                  > ieka. To dla mnie dno. Bezpośrednia i wynaturzona forma czystki wynikająca tylk
                                                  > o i wyłącznie z syndromu wieży babel.

Raf nie podoba Ci się gdakanie w kurniku?
                                                  teraz nie podoba Ci gdakanie....
                                                  ...teraz jest bleee???

że dno mówisz?
                                                  posłuchaj.....skoro taki z Ciebie erudyta to proponuję zajrzyj na stronę
                                                  PWN....tam mają pewnie formu z nikami o bardzo wysokich ilorazach inteligencji

dostatecznie denne to było??????????
                                                  mam nadzieję że tak
                                                  ...starałam się
                                                  zniszczyłam kolejną ludzką osobowość

i qużwa.....koniec tego tematu......bo mnie zawstydzają takie dyskusje....

obrażajcie się wszyscy.....róbta co chceta
                                                  ja wysiadam!!!
                                                  • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 27.05.10, 09:04
                                                    no i się porobiło
                                                    ostatni kurs
                                                    zjazd do zajezdni wszyscy wysiadają

wciąż atakuje, wszędzie widzisz jego dłonie
                                                    wciąż ci coś mówi, wciąż uderza każdym słowem
                                                    czujesz na skórze jego spojrzeń ślad
                                                    on zna twój strach

przechodzisz obok, zawstydzona własnym cieniem
                                                    czujesz, że widzi, choć się wcale nie odwraca
                                                    czemu nie idziesz, tylko otwórz drzwi
                                                    on wie, ty wiesz

twoje wahanie - nie idziesz
                                                    jest jego kartą, którą nauczono go grać
                                                    jest jego bronią
                                                    GO!

otwórz drzwi - niech wieje
                                                    otwórz drzwi - bądź sobą
                                                    niech ich nagość twoja porusza
                                                    niech ich nagość twoja szokuje
                                                  • rafae Re: ilość partnerów seksualnych 27.05.10, 10:31
                                                    Mappi.. nie moja jest winą, że coś nie ma czegoś i że czuję się samotny. big_grin
                                                    A co do obrażania, szacunek należy się wszystkim, nawet kurnikowi. big_grin ,
                                                    Tylko jeśli taki zaistnieje, mam święte prawo o tym pisać..

Przed wczoraj dałem tu przykład prostego i dziecinnego flirciku z jakąś panną..
                                                    Można? Widać Można.. I mnie to cieszy.
                                                    Zresztą.. co ja tu piszę.. :LD

Popatrz: Napisałaś:
                                                    "Raf nie podoba Ci się gdakanie w kurniku?
                                                    teraz nie podoba Ci gdakanie.... teraz jest bleee???"

Nie wiem o co chodzi.. Naprawdę... Odniosłaś się do mojego wpisu? big_grin

Next:
                                                    "dostatecznie denne to było?????????? mam nadzieję że tak ...starałam się
                                                    zniszczyłam kolejną ludzką osobowość"

Do czego to? Coś <wycenzurowałaś>? big_grin Nic o tym nie wiem. big_grin Pisałem ogólnikowo
                                                    o wolności wypowiedzi. Za cienka jesteś, żeby coś takiego sobie przywłaszczać.

P.S. Mam wrażenie, że jakieś leki albo nie skutkują, albo są zbyt silne. No
                                                    cóż.. i tak czasem bywa.
                                                  • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 27.05.10, 11:29
                                                    smile
                                        • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:20
                                          dokładnie
                                          gdyby napisał to Cwaniak...Finka
                                          czy choćby Raf lub Mortis.....kasacja postu pewna

gówno mnie obchodzi jakaś tam temperufka...czy inny nick
                                          ale chodzi o zasady....
                                          może było nudno na forum...ale zasady jakies obowiązywały

to tyle
                                          • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:29
                                            a może Unemu już dziś nie wychodzi [...]
                                            może ta flaszka rudej pękła i klawy nie widać wink
                                          • czarny.onyks Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:30
                                            bo zakręciła facetom we łbach...głośnym gadaniem

a obrażanie innych ludzi jakoś mnie nie bawi...
                                            odechciewa się czytać takie wątki....
                                          • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:31
                                            to se laska przesledź ile razy w ciągu dwóch tygodni pod moim adresem
                                            wystosowane zostały milutkie obraźliwe słowa na waszym cholernie gościnnym
                                            forum. nie prosiłam o kasację czy o przeproszenie.
                                            napisałam prawdę o jednej lasce i pewne aspekty rozciągnęłam na część pozostałej
                                            damskiej populacji. o męskiej też już chyba coś było i też używali dosadnych słów.
                                            co jest? wesoło o słoneczku mozna w innym watku.
                                            • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:37
                                              słuchaj LASKA!!

Twoja sprawa...prosiłaś nie prosiłaś
                                              obrażałaś...czy byłaś obrażana
                                              nie wiem

ja stwierdziłam coś co mieć miejsce powinno teraz

a pozwolisz że o słoneczku to będe pisać gdzie mi się podoba i kiedy uznam za
                                              stosowne

będę pisać choćby i o dupie maryny....bez obrażania ludzi.....nie wyłączając w
                                              tym i Ciebie
                                              • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:42
                                                teraz to żadne kasacje mieć miejsca nie powinny bo nikogo nie obraziłam.
                                                napisałam to co dla wszystkich jest widoczne na forum. może troche luzu i
                                                dystansu do siebie? może to wam pomoże powatrzymywać się przed atakami na innych.
                                                laska jedna i druga się wpieprzyły w wątek i zamiast konkretnie na temat waliły
                                                po głowie. to jest w porządku? jest -bo to wasze laski mimozowe?
                                                • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:46
                                                  wiesz co?
                                                  dziękuję...ale ja naprawdę nie przepadam za kisielem

i to też tyle w temacie

pozdrawiam smile
                                              • robert.83 Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:49
                                                mappi napisała:

> słuchaj LASKA!!
                                                >
                                                > Twoja sprawa...prosiłaś nie prosiłaś
                                                > obrażałaś...czy byłaś obrażana
                                                > nie wiem
                                                >
                                                > ja stwierdziłam coś co mieć miejsce powinno teraz
                                                >
                                                > a pozwolisz że o słoneczku to będe pisać gdzie mi się podoba i kiedy uznam za
                                                > stosowne
                                                >
                                                > będę pisać choćby i o dupie maryny....bez obrażania ludzi.....nie wyłączając w
                                                > tym i Ciebie

Mappi, wg mnie zachowujesz się z wielką klasą.
                                                Tak tylko chcę, żebyś znała moje zdanie.
                                            • czarny.onyks Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:43
                                              to po co tu wchodzisz skoro czujesz się źle??
                                              tyle forów jest
                                              sama obrażasz, krytykujesz....więc czasem ktoś się odwdzięczy tym samym...
                                              a czasem prowokujesz....

no właśnie rozciągnęłaś inne aspekty....
                                              a ja znam takie kobiety...ciężko pracują.....
                                              a Ty potraktowałaś je jak śmiecie.......
                                              łatwo ludzi obrażać....
                                              • czarnooka.temperufka [...] 26.05.10, 21:49
                                                • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:52
                                                  wyluzuj temp
                                                  takie to już czasem jest że pytasz o godzinę a potem obdukcję musisz zrobić big_grin
                                                  • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:00
                                                    nie wyluzuję bo mnie wkurwiają.
                                                    najpierw one zaczęły obrażać bo myślały że im chłopów zza monitora chcę
                                                    wytemperufkować -chociaż każdy z facetów może zaświadczyć że nie miałam na to
                                                    najmniejszej ochoty. big_grin
                                                    a teraz obrażają zamiast odpowiedzieć na pytanie i twierdzą że to one są
                                                    obrażane. sory -jak ktoś pluje to nie mówię że ptaki srają.
                                                  • mi-l-ja Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:05
                                                    >najpierw one zaczęły obrażać bo myślały że im chłopów zza monitora
                                                    chcę wytemperufkować

napisz, że to był żart, błagam
                                                • mi-l-ja Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:56
                                                  tak sobie czytam te Twoje posty i jedna rzecz nie mieści mi się w
                                                  głowie uncertain
                                                  za każdym razem jest tak, że to TY obrażasz, atakujesz, wyzywasz od
                                                  głupich pind etc. a mimo tego cały czas piszesz, że to atakujemy
                                                  Ciebie
                                                  moim zdaniem masz problem i to poważny
                                                • robert.83 Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:04

Fakty są takie, że bierzesz udział w pyskówce - to samo w sobie porażka, nie? Co
                                                  za różnica kto zaczął? Widać tylko to, że dym jest i że poziom "dialogu" średni.
                                      • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:07
                                        no trzeba mieć zasady.
                                        • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:13
                                          dlaczego zostało wykasowane to co napisałam?
                                          jakieś racjonalne uzasadnienie -kogo czym obraziłam?
                                          głupia temperufka na mądrośc i racjonalnośc liczy -jak się dopieprzy całe
                                          forumowe twa złożone z mimoz wszelkiej maści to nawet temperufka nie ma szans
                                          żeby racjonalność zobaczyć.
                                          proszę to przywrócić bo żadnego obrażenia nie było. i przeanalizować
                                          wcześniejsze teksty obrażające. kto kogo kiedy i dlaczego.
                                          • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:21
                                            a mówiłem że obdukcja
                                            big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
                                            się przyzwyczajaj
                                            • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:26
                                              się nie przyzwyczaję!
                                              ten czupurek jest tu administratorem?
                                              • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:28
                                                zapomnij olej odpocznij wink
                                                • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:31
                                                  dokładnie
                                                  "zapomnij"
                                                  "olej"
                                                  "odpocznij"
                                                  to tyle w tym temacie.
                                                  • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:35
                                                    nie tyle bo należy mi sie uzasadnienie wykasowanie moich słów.
                                                    i idiotyczne pozostawienie tego jak ktoś mnie obraża. big_grin
                                                    siwa też forami prywatnymi?
                                                  • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:35
                                                    siwa też trzęsie forami prywatnymi?
                                • tapatik Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:32
                                  uny napisał:

> własnie w tej chwili ją obrażasz. po co?
                                  > aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa coooooooo mi tam!
                                  > róbta co chceta. niech bedzie anarchia!

Ciekaw jestem, kto będzie płacić alimenty, gdy się przekształci w orgię.
                                  • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:34
                                    może Frip ?
                    • tapatik Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 23:32
                      ligea_6 napisała:

> jestes nieprawdopodobna idiotka

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuz.
                      Ona na prawdę nic nie kapuje, ale jest przez to śmieszna.
            • tapatik Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:59
              > jeżeli ktoś zapyta odpowiadasz

Po co?
              Strefa seksualności to strefa na tyle intymna, że - moim zdaniem - nie powinno
              się zadawać takich pytań, bo to jest niegrzeczna.
    • fripo Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 17:45
      Ile wleziebig_grin
    • puch_atek Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:08
      kopnij bolka w pupe jesli z takim pytaniem wyskoczy zanim sie naprawde poznacie i zblizycie do siebie - odpowiednie rozwiazanie a poza tym zyskasz troche czasu na zebranie opinii wink

a jakbym byl Bolkiem to bym nie pytal, po kiego niby wiedziec?
      niby teraz jest teraz, a co bylo to bylo, ale nie przepadalem jak moja byla mi tam cos o swoim bylym opowiadala, a szczegolnie myslenie o tym ze ja dotykal mnie wkurzalo - wniosek : graj prawie dziewice big_grin wink
      • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:18
        ale pytanie może paść kiedy już się zblizymy i kiedy się emocjonalnie
        zaangażuję. wówczas będzie na miejscu. i zastanawia mnie od niedawna jak to z
        wami -facetami jest. kiedy potraktujecie pannę jako puszczalską i niegodną.
        i może odejdźmy już ode mnie, żeby nie było że się chwalę bądź wstydzę, chociaż
        nie napisałam czy był jeden czy stu.
        • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:32
          stu?! phiii setke to bym wybaczył.
          ale z dwiema setkami to miałbym już problem.
          a poważnie.
          nie mów facetowi ilu partnerów (czy tam przydupasów) miałaś
          wcześniej. niektóre egzemplarze sie po takiej wiadomości rozsypują
          bo une to by chcieli mieć taką wiesz jeszcze "zapieczętowaną" (że
          się tak wyraże).
          • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:39
            a jeżeli był tylko jeden? po takiej informacji tez się moga rozsypać. bo ciągłe
            porównywanie do tego jednego może byc męczące. wink
            • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:43
              to zależy od egzemplarza. mnie nie interesują byli. bo i po jaką
              cholere?
              kobieta jest ze mną tu i teraz. reszta może mi tylko zazdrościć. a
              ja mogę warczeć na wszystkich innych spoglądających na moją dame
              (warczeć zazdrośnie).
              ale trafiąją się tacy co to marnieją w oczach jak sie dowiedzą, że
              nie byli pierwsi (tu i tam)
              • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:45
                i się kurwa dało z sensem i bez obrażania?
                ale nie panny nie potrafią -pannom się majtki podwinęły i skrzeczą.
                • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:48
                  piekielnico #2.
                  spokojniej ciut.
              • bugelka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:47
                sie uśmiałam smilesmilesmile
                warczący Uny big_grin
                a tak z zaciśniętymi zębami czy z odsłonietymi?
                wink
                • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:50
                  zaciśnięte. oczywiście
    • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:31
      podobno facetów najbardziej kręcą dziewice!!!

a że....również podobno....narząd nieużywany zanika

to poczekaj kilka lat z "pieprzeniem"...to i defloracja się sama cofnie
      • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:37
        wiadomości z pierwszej ręki? sprawdziłaś na sobie czy wyczytałaś?
        • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:44
          hahaha
          no i sie ubawiłem poraz drugi.
          eszzzzzz
          CHOPYYYYYYYYY CHODŹTA BABY SIE LEJO!!!!
          • mappi Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:47
            Uny...zapasy w kisielu mnie nie interesują smile
            • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:47
              mapciu! ale ze mną?!
          • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:47
            z ta panią jeszcze nie. grzecznie zapytałam skąd wiadomości ma. bo jak wyczytane
            to jakis odnośnik do badań bym poprosiła a jeśli to wynik doświadczeń własnych
            to bardziej prywatnie bym zapytała. wink
            • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:52
              ty mi tu nie kombinuj. pytanie miało jasne cele swe.
              • czarnooka.temperufka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:57
                pytanie miało cele jak wyżej wskazano.
                wyście sie do mnie uprzedzili i myslicie ze każde moje słowo ma na celu
                prowokowanie bądź obrażanie. a ja naprawdę grzeczna jestem.
                • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:59
                  ależ ja nie uważam inaczej. jesteś najgrzeczniejszą temperufką jaką
                  znam (faktem jest że nie znam innej).
              • puch_atek Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:58
                watek wygrywa Mappi smile big_grin
      • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:43
        ehehehehe
        sie ubawiłem
        hahaha
        • ligea_6 Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:51
          nie tak naprawde to ja juz skonczylam,zal czasu na takie bzdury.ale smiac mi sie
          chce z tego wszystkiego.laska oczekuje konkretnych odpowiedzi no wiec po tym jak
          zenek napisze jej ze powinno byc 5 partnerow,zdzisiek 1 partner,heniek 10 to ona
          to podliczy a potem wyciagnie srednia z ktorej wyjdzie czy jest godna czy nie godna.
          • bugelka Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:53
            Ligea!
            żółwik big_grin
            • ligea_6 Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:55
              smile
          • uny Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 18:54
            hahaha big_grin big_grin big_grin
            bardzo mi sie ten post podoba. jakoś mi sie wesoło zrobiło w tym nie
            do konca wesołym dla mine dniu.
            ale czasami pozwólmy sobie na żart, nawet w odpowiedzi. bo jak to
            wszyscy zauważają NUDA nam sie tu robi.
            pzdr! wink
          • mi-l-ja Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:01
            hehe dobre, dobre smile
          • tapatik Ważne pytanko 26.05.10, 23:14
            ligea_6 napisała:

> a potem wyciagnie srednia z ktorej wyjdzie czy jest godna czy nie
            > godna.

Jaką średnią? Arytmetyczną czy geometryczną? big_grinbig_grinbig_grin

Na początku zamiast "godna" przeczytałem "głodna".
            • pzkpfw_vi_b_konigstiger Mediana 26.05.10, 23:29
              Sądzę, że najlepszą średnią będzie tu mediana.
              Mediana znalazła szerokie zastosowanie w statystyce jako średnia znacznie bardziej odporna na elementy odstające niż średnia arytmetyczna.
              Mediana z próby jest zgodnym i asymptotycznie nieobciążonym estymatorem wartości oczekiwanej w populacji dla dowolnego rozkładu.
              Tako rzecze Wikipedia big_grin
            • robert.83 Re: Ważne pytanko 27.05.10, 07:34

Myślę, że przydałyby się wszystkie średnie potęgowe o rzędach ze zbioru (-1,0,1,2}
    • kawamija Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 19:18

nie interesuje mnie ilośc partnerów seksualnych ani żadnych innych
      faceta mego....interesuje mnie to, co czuje....interesuje mnie jak
      czuje i interesuje mnie co by dobrze było nam w chwili tej...do
      reszty rozmyślań i do statystyki to ja nie mam serca ani rozumu.....
    • rafae Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 19:42
      Nie wiem.. Uprzedzenia jakieś..

Wiecie co to jest poczucie własnej godności?

Temperówka po prostu dostała własnych, osobistych wyrzutów i zaczęła się
      zastanawiać.
      Mi się taka postawa bardzo podoba i licznik w tym momencie przestaje mieć
      znaczenie.
      • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 19:49
        a z facetami to tak różnie
        bo to niby chce ale woli nie wiedzieć
        jak się rozwinie w coś taki związek to co za różnica ilu
        ważne że teraz jego
        a jak spowiedź ci potrzebna o wiesz gdzie z tym...
        (choć ciężko może być wink)
        a wy panny jak?
        chcecie wiedzieć ?
        • aretah Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 20:05
          panna którą znam najlepiej wiedzieć nie musi, nie chce
        • hellish.monster nigdy nie... 26.05.10, 20:16
          chciałam wiedzieć...
          ale zawsze się dowiadywałam. bo albo chciał pokazać jaki z niego ogier, albo
          udowodnić mi jaka z niego porządna jednostka.

ja mam zbyt bujną wyobraźnię, ale o tym to rozmawialiśmy wink
          • iwona.ana1 Re: nigdy nie... 26.05.10, 20:21
            powiedz ilu ich miałaś
            ocenimy czy dużo czy mało smile
            • hellish.monster Re: nigdy nie... 26.05.10, 20:35
              ja niestety nie mam się czym chwalić smile
              a może na szczęście smile
              • iwona.ana1 Re: nigdy nie... 27.05.10, 07:56
                hellish.monster napisała:

> ja niestety nie mam się czym chwalić smile
                > a może na szczęście smile
                >
                >

he he to było pytanie do załozycielki watku
                tyle tylko, ze nie w tym miejscu napisałam no trudno tongue_out
    • z_malej_litery Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 20:49
      ciekawe, czy to świadczy że jestem dziwna (?), ale zawsze chciałam
      TO wiedzieć. i wypytywałam się ostro - ale bez goryczy czy
      zazdrości. no zwyczajnie ludzka ciekawość big_grin. czasem wiem że potrafię
      być w tym męcząca.
      • tapatik Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 23:10
        z_malej_litery napisała:

> ciekawe, czy to świadczy że jestem dziwna (?), ale zawsze chciałam
        > TO wiedzieć. i wypytywałam się ostro - ale bez goryczy czy
        > zazdrości. no zwyczajnie ludzka ciekawość big_grin. czasem wiem że potrafię
        > być w tym męcząca.

- Kochanie, ilu mężczyzn miałaś przede mną?
        ...
        - Czemu nie odpowiadasz?
        - Nie przeszkadzaj. Liczę.
        • z_malej_litery Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 23:24
          tapatik napisał:

Nie przeszkadzaj. Liczę.

wiesz, w życiu liczy się to czego się doświadcza, nie to, o czym się
          tylko myśli ;D.

prawda? smile
          • tapatik Re: ilość partnerów seksualnych 28.05.10, 12:35
            z_malej_litery napisała:

> tapatik napisał:
            >
            > Nie przeszkadzaj. Liczę.
            >
            > wiesz, w życiu liczy się to czego się doświadcza, nie to, o czym się
            > tylko myśli ;D.
            >
            > prawda? smile

No i pomyliłem się sad
    • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 21:47
      ale o co ten dramat ?
      to tylko słowa ktoś się przejmuje
      a trochę dobrego też jest
      wyzwala emocje agresję np.
      obraza ?
      i po co
      przecież ważne jest to co samemu sięo sobie myśli a nie to co ktoś gdzieś tam...
      nie wchodzić nie czytać i luz
      tylko zostaje jeszcze ta jebana ciekawość
      kto z kim i dlaczego tak big_grin
    • waganiemama Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:16
      'dopuszczalna liczba'? jest coś takiego?
      czego to się człowiek na stare lata dowiaduje... wink

wiadomo, że w życiu różnie bywa - a jak ktoś tego nie rozumie i stwierdzi 'o!
      nie, o jednego za dużo!', to chyba nie ma o czym z takim gadać

albo się akceptuje takiego, jakim jest, albo waży, mierzy, przycina do swojej
      ramki i stwierdza czy pasuje czy nie do schematu - tylko co to ma wspólnego z
      miłością?
      • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:22
        cześć Waga
        elegancko ujęte smile
    • tapatik Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:50
      > jaka jest dopuszczalna liczba partnerów seksualnych dla kobiety
      > parę kroków przed trzydziestką?

Fyfnaście.
      • pzkpfw_vi_b_konigstiger Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 22:58
        tapatik napisał:

> Fyfnaście.

I to jest prawidłowa odpowiedź, wygrał Pan złotą lutownicę i lokówkę z wodotryskiem... big_grin
    • one.kozie.death Re: ilość partnerów seksualnych 26.05.10, 23:02
      dobra ludkowie czas wyluzować przespać się jutro nowy dzień
      każdy zacznie pieprzyć swoje głupoty i wrócimy do normy
      pochowajcie noże na dziś wink
      pozdro for all
    • zarovich Re: ilość partnerów seksualnych 28.05.10, 16:40
      Heh znowu frustrujący temat
    • bugelka chyba znalazłam odpowiedź na nurtujący... 28.05.10, 19:28
      cię problem...

Re: kobieta dajaca dupska bez zobowiazan.....
      jamesonwhiskey 25.04.10, 15:12 Odpowiedz na dziewczyne jak
      najbardziej

zreszta jakby to porownac do samochodow
      co lepsze fajny sportowy samochod ale z jebczym przebiegiem , nie
      serwisowany i
      po nie zliczonej ilosci wlascicieli
      czy moze cos nie tak fajnego na pierwszy rzut oka ale z historia
      serwisowa,
      zadbane przez jednego wlasciciela

wiec jakby sie trafila okazja to pojezdzilbym chwile tym fajnym ,
      liczac ze to
      nie ja bede placil za wszykie zaniedbania poprzednich wlascicieli