06.09.11, 09:47

Co kto będzie macał? suspicious
Obserwuj wątek
    • ilekobietamalat Re: Nowości 06.09.11, 10:03
      new girl bede ogladac, no chyba ze okaze sie totalna szmira, ale watpie;P
      no i widzialam zapowiedzi once upon a time, i wyglada kuszaco. to podobno tworcow losta jest, ale generalnie zapowiada sie ciekawie.
      • lenkaaa Re: Nowości 06.09.11, 13:25
        jak ktos cos obejrzy, to dawajcie znac, bo bede czytac z zainteresowaniem. Nie jestem w stanie obejrzec kazdej nowosci, wiec czekam na recenzje smile
        • agamasia Re: Nowości 06.09.11, 16:46
          Mam w planach Homeland, Prime Suspect i Once Upon a Time.
          • galaxian1 Re: Nowości 06.09.11, 17:04
            Ja zapewne Supernova i American Horror.
            A reszta - zalezy od recenzji. Nie wczytywałem się w nowości, nawet nie wiem co będzie.
            • pszczolaasia Re: Nowości 06.09.11, 20:35
              once upon a time, grimm, American Horror i o tym plejboju mam ochote pomacacsuspicious
    • ka_thy Re: Nowości 07.09.11, 09:21
      Przejrzałam listę nowości, w końcu wink i zainteresowały mnie:
      Once Upon a Time
      American Horror Story
      Prime Suspect
      Unforgettable
      The New Girl

Ale co z tego będę oglądać - czas pokaże smile
      • yvi1 Re: Nowości 07.09.11, 13:53
        Once Upon a Time
        New Girl
        Hart of Dixie
        The Secret circle
        duzo bede ogladac sama,maz moze jedna sie ze mna bedzie patrzal.
        Acha i The Body Farm.
        A pozatym wszystko co juz ulubione.I nareszcie SOA znowu sa,hurra!
    • galaxian1 New Girl 1x01 07.09.11, 19:18
      Już można wypożyczyć ! big_grin
      • aniuta75 Re: New Girl 1x01 07.09.11, 20:12
        To najpierw oblukaj i zdaj nam relację czy warto tongue_outbig_grin.
        • galaxian1 Re: New Girl 1x01 07.09.11, 20:35
          Wg opinie na R24 i filmwebie - to warto.
          Ale to nie ja miałem macać New Girl, tylko kobitki, co się zadeklarowały smile
          Chociaż z drugiej strony, młodsza siostra Bones jest interesująca smile))
          • ka_thy Re: New Girl 1x01 07.09.11, 22:16
            Zoey Deschanel jest bardzo ładna, fajna, i ma coś takiego figlarnego w oczach smile I mówię to zupełnie bez związku z New Girl, którego jeszcze nie widziałam smile
          • ilekobietamalat Re: New Girl 1x01 08.09.11, 07:46
            mnie sie podoba. koszmarnie krotkie jest niestety, bo tylko 25minut.
            nie pokladalam sie ze smiechu na podlodze, ale posmialam sie trochesmile
            moze gdybym ogladala o innej porze niz 6 rano to bym sie bardziej smialasmile
            • galaxian1 Re: New Girl 1x01 08.09.11, 10:32
              Pilot jest spoko, można oglądać dalej.
              Fakt, krótkie, ale przez Hanka Moody jestem przyzwyczajony do krótkich odcinków.
              Wielki plus - że to normalna komedia, a nie debilny sitcom (gdzie śmieję się tylko dlatego, że inni się śmieją). Było kilka zabawnych sytuacji, oczywiście jest milutko, leciutko i sympatycznie. Ciekawe jaki będzie schemat serialu - czy każdy odcinek o czymś innym, czy też wątki będą wieloodcinkowe.
              • aniuta75 Re: New Girl 1x01 08.09.11, 12:08
                No ale o czym to to jest? suspicious
                • ilekobietamalat Re: New Girl 1x01 08.09.11, 12:15
                  a nie widzialas zapowiedzi?smile
                  jest ona, pokrecona rowno, ogladajaca dirty dancing na potege, porzucona, zdradzona i w ogole. i jest trzech facetow;> wszystko w jednym mieszkaniusmile tzn ona sie do nich wprowadzasmile
                  a co bedzie dalej sie okaze;D
                  • yvi1 Re: New Girl 1x01 08.09.11, 19:25
                    Nam sie bardzo podobalo.Miejmy nadzieje,ze bedzie trzymac poziom.Albo,ze nie zdejma nagle z ekranu.
                    • mendosita Re: New Girl 1x01 09.09.11, 09:29
                      A to chybe też obadam tego pilota, brzmi fajnie.
                      • ka_thy Re: New Girl 1x01 09.09.11, 22:47
                        No to się wyłamię, bo mnie się wcale nie podobało sad I w sumie mi szkoda bo uwielbiam Zoey, ale w tym filmie jest taaaka wkurzająca. A na te jej okulary to wprost nie mogę patrzeć. big_grin I szkoda, bo sam pomysł fabuły fajny. Szkoda też, że śmieszność filmu polega na robieniu z dorosłych ludzi kretynów. sad Obejrzę pewnie jeszcze jeden odcinek i jeśli będzie tak dalej to pewnie sobie odpuszczę. Widocznie moje poczucie humoru jest nastrojone na zupełnie inne fale.
                        • stillgrey Re: New Girl 1x01 10.09.11, 19:14
                          podpisuje sie pod ka_thy sad dotrwalam do polowy, nuuuuuudne
      • galaxian1 New Girl 1x02 29.09.11, 11:50
        Słabiutko, ani razu się nie zaśmiałem. Komedia ma być śmieszna, zabawna, a nie senna.
        W dodatku czuje się, jakbym oglądał Bones, bo siostry identycznie mówią, akcentują, mają niemal taki sam głos smile
        Może obejrzę jeszcze 1 odcinek i jak się nie poprawi, to u mnie cancel.
    • paulka25 Re: Nowości 11.09.11, 19:18
      Ringer
      Hart of Dixie

Te dwa planuje oblukać. Ale nie wykluczone, że wkręce się w zupełnie co innego.

A
      • galaxian1 Re: Nowości 14.09.11, 18:33
        paulka25 napisała:

> Ringer
        > Hart of Dixie
        >
        > Te dwa planuje oblukać. Ale nie wykluczone, że wkręce się w zupełnie co innego.

Trza tylko uważac, aby się nie wkręcić w coś, co skasują po 3 odcinkach smile
        • paulka25 Re: Nowości 14.09.11, 18:55
          Parę razy już się tak wkręciłam. Ostatnio w Off The Map, które nie przetrwało nawet sezonu smile Nie dziwne bo głupawe to to było. W sumie oglądałam to tylko dla blondyny córki gwiazdy big_grin
          • ka_thy Re: Nowości 14.09.11, 20:15
            > W sumie oglądałam to tylko dla
            > blondyny córki gwiazdy big_grin

A ja dla rudej wink I paczpani, żaden facet nam nie wpadł w oko big_grin
            • paulka25 Re: Nowości 14.09.11, 21:17
              Bo faceci to im się wybitnie nie udali. Dziewczyny nie miały może typowej urody amantek serialowych ale były ciekawe. A faceci jak dla mnie bezpłciowi totalnie.
              • ilekobietamalat Re: Nowości 14.09.11, 21:55
                paulka25 napisała:

> Bo faceci to im się wybitnie nie udali. Dziewczyny nie miały może typowej urody
                > amantek serialowych ale były ciekawe. A faceci jak dla mnie bezpłciowi totalni
                > e.

no bez przesady, jak by mi ktory w drzwiach stanal to bym nie wyrzucila;P
                ale fakt, ze w off the map jakos "ciach" do ktorych mdlalam nie bylo zbyt wiele;D
                za to blodnyna corka gwiazdy mi sie bardzo, i mi smutno ze juz nie ma tego durnego serialu i nie moge sobie jej poogladacwink
                • paulka25 Re: Nowości 14.09.11, 22:05
                  A ja nie wyrzuciłabym może jednego. Reszte bym pogoniła bez żalu smile
                  A blondyna pojawiała się gościnne w The Good Wife. Mam nadzieję, że jeszcze się pokaże bo tam tez mi się podoba smile
    • galaxian1 The Secret Circle 16.09.11, 09:21
      Kto maca, Aniuta ? smile
      • aniuta75 Re: The Secret Circle 16.09.11, 09:34
        Nastolatki jako wiedźmy? Chyba spasuję tongue_out. Wolę te supkowe big_grin. Zresztą cały serial tylko o wiedźmach? No nie wiem... tongue_out
        • galaxian1 Re: The Secret Circle 16.09.11, 09:35
          aniuta75 napisała:

> Nastolatki jako wiedźmy?

No to, a nastolatki jako wampiry to oglądasz big_grin
          • aniuta75 Re: The Secret Circle 16.09.11, 10:03
            Oj tam, oj tam tongue_out. Się czepiasz tongue_out.
        • pszczolaasia Re: The Secret Circle 16.09.11, 10:02
          to ejst kniga autorki pamietnikow wampirow. zamiast wampirow wklejta se wiedzmy i mozna leciec.. ja nie bede ogladac.
          • aniuta75 Re: The Secret Circle 16.09.11, 10:02
            big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
          • ilekobietamalat Re: The Secret Circle 16.09.11, 10:56

pszczolaasia napisała:

> to ejst kniga autorki pamietnikow wampirow. zamiast wampirow wklejta se wiedzmy
            > i mozna leciec.. ja nie bede ogladac.

no jeszcze tylko od tego wszystkiego trzeba odjac dejmonkawink bo ten secret circle to nawet zadnego zlego przystojnego chlopca nie mauncertain
            • galaxian1 Re: The Secret Circle 16.09.11, 11:02
              ilekobietamalat napisała:

> bo ten secret circle to nawet zadnego zlego przystojnego chlopca nie mauncertain

A skąd wiesz, jak żeś nie widziała ? tongue_out
              Na pewno jakieś klaty się pojawią big_grin
            • pszczolaasia Re: The Secret Circle 16.09.11, 11:03
              o tak tak. brak daj,m0ona to powazny minus ktoren deprecjonuje ten serial na wieki...
              www.popcorner.pl/blogi/movingon/2011/09/the_secret_circle_wszelkie_podobienstwa_do_pamietnikow_wampirow_zamierzone?bo=1
              cytata:
              "Pamiętniki Wampirów mają swoje wady, właciwie około 2/3 każdego sezonu wad, jednak posiadają także jedną cechę, której nie potrafię się oprzeć: Damona."
              i to jest wsio co moze podsumowac ten serial. co prawda o PW tez to mwoilam;->no ale przedtem nie wiedzialam wqrwionego na elene dajmonka...suspicious
              • ka_thy Re: The Secret Circle 16.09.11, 11:09
                Jak będą napisy to ja pomacam na ochotnika. Lubię nastolatkowe seriale smile Tyle, że większość z nich jest taaaka głuuuupia - tych oczywiscie nie oglądam tongue_out
    • lenkaaa Ringer 16.09.11, 13:24
      I jak tam wrazenia po pierwszym odcinku ? Sprawdzal juz ktos ?
      • paulka25 Re: Ringer 16.09.11, 13:32
        Ja już wypożyczyłam ale jeszcze nie obejrzałam. Może uda mi się dzisiaj.
    • galaxian1 Up All Night + Free Agents 17.09.11, 16:02
      Macanko ktoś zrobił ? big_grin
      Ponoć Up All Night jest bardzo fajne, a i Free Agents też spoko... ale osobiście nie sprawdzałem.
      • ilekobietamalat Re: Up All Night + Free Agents 18.09.11, 20:01
        up all night to jakas nedza. 20minut a czuje sie jak by to ze dwie godziny trwalo, przy okazji nic sie nie dzialo. nie wiem, moze nie jestem targetem, ale generalnie fo mnie to nie przemawia.
        ide zoabczyc free agentssmile
        • galaxian1 Re: Up All Night + Free Agents 18.09.11, 20:16

> 20minut a czuje sie jak by to ze dwie godziny trwalo

No to git! Zapodajesz 2 odcinki, mija cały wieczór, a jeszcze ile czasu zostało ! big_grin wink
          • ilekobietamalat Re: Up All Night + Free Agents 18.09.11, 20:26
            galaxian1 napisał:

> ilekobietamalat napisała:
            >
            > > 20minut a czuje sie jak by to ze dwie godziny trwalo
            >
            > No to git! Zapodajesz 2 odcinki, mija cały wieczór, a jeszcze ile czasu zostało
            > ! big_grin wink

to wykracza daleko poza moja logikesmile)

obaczylam free agents,i wpisuje sobie do tabelki,bo fajno sie ogladalosmile a ze to tez 20min to wcisne sobie gdzies w moj napiety grafik;D
            • ka_thy Re: Up All Night + Free Agents 26.09.11, 08:46
              > obaczylam free agents,i wpisuje sobie do tabelki,bo fajno sie ogladalosmile

Akurat tu w ogóle Cię nie rozumiem - wg mnie Free Agents jest głupie, nieśmieszne i zupełnie o niczym.
              • ilekobietamalat Re: Up All Night + Free Agents 26.09.11, 09:38
                ka_thy napisała:

> > obaczylam free agents,i wpisuje sobie do tabelki,bo fajno sie ogladalosmile
                >
                > Akurat tu w ogóle Cię nie rozumiem - wg mnie Free Agents jest głupie, nieśmiesz
                > ne i zupełnie o niczym.

ale to juz od dawna zauwazylam taka tendencje, ze mamy skrajnie rozne gusta;P
                ja lubie ja, i lubie jego. fakt jets o niczymwink ale fajnie sie ogladabig_grin
    • pszczolaasia a czy ktos tknal juz 23.09.11, 09:42
      unforgettable i homeland?
      ciakwam jak opinie...bo nie wiem czy pozyczacsuspicious
      • lenkaaa Re: a czy ktos tknal juz 03.10.11, 23:43
        pszczolaasia napisała:

> unforgettable i homeland?
        > ciakwam jak opinie...bo nie wiem czy pozyczacsuspicious

Homeland goraco polecam ! Nawet osobny watek zalozylam. bo licze, ze wiecej z nas bedzie to ogladac smile
    • galaxian1 Revenge 23.09.11, 17:23
      macanko ? wink big_grin
      • pszczolaasia Re: Revenge 23.09.11, 18:07
        na to tez czekam
    • galaxian1 Person of Interest 23.09.11, 17:23
      macanko ? big_grin
      • rodzynia Re: Person of Interest 24.09.11, 00:45
        Ja na pewno będę oglądać, chociażby z powodu dobrze rokujących producentów smile
        • galaxian1 Re: Person of Interest 24.09.11, 09:02
          rodzynia napisała:

> Ja na pewno będę oglądać, chociażby z powodu dobrze rokujących producentów smile

I oczywiście Benia Rybie Oko ! big_grin
          • pszczolaasia Re: Person of Interest 29.09.11, 11:38
            mnie troche niezainteresował.... ale ejszcze go nie skresle...o.
    • galaxian1 Prime Suspect 23.09.11, 17:24
      macaneczko ? big_grin
      • agamasia Re: Prime Suspect 25.09.11, 12:05
        Widziałam i dodaję do listy, podobało mi się smile
        • lenkaaa Re: Prime Suspect 16.10.11, 14:02
          Jestem po 4 odcinkach i bede ogladac dalej. Niby zwykly serial detektywistyczny ale jest napiecie pomiedzy bohaterami, ktore daje przyjemnosc ogladania.
          • ka_thy Re: Prime Suspect 17.10.11, 08:35
            Obejrzałam pierwszy odcinek. Nie ukrywam, że ciężko mi się oglądało i mocno się zastanawiam czy brnąc w to dalej. Może jeszcze jeden odcinek aby przekonać siebie, że nie warto. Drażni mnie główna bohaterka, zarówno jej wygląd jak i sposób bycia, sposób prowadzenia akcji jest też taki jakiś, nie wiem czy to dobre słowo, chaotyczny, szarpany. Zdaję sobie sprawę, że jest to inne spojrzenie na pracę policji, nie takie ładne jak w Castle czy Mentaliście, ale nawet to bardziej realne może być jakoś fajniej pokazane, tak jak w Blue Bloods.
            • lenkaaa Re: Prime Suspect 17.10.11, 11:24
              ja po pierwszym tez mialam mieszane uczucia. Obejrzyj jeszcze jeden dla pewnosci smile Merytorycznie wole ten serial od Mentalisty. Blue Bloods nie ogladalam wiec nie porownam
    • galaxian1 Charlie's Angels 23.09.11, 17:25
      A to ja sam pomacam big_grin
      • galaxian1 The Fades 23.09.11, 17:29
        BBC new supernatural horror smile

Aniuta, macanko wspólne ? big_grin
        • pszczolaasia Re: The Fades 23.09.11, 18:06
          ja nie Aniuta ale czekam na napisy wlasnie.. jestem analfabeta jezykowy i musze meic napisycrying
        • aniuta75 Re: The Fades 23.09.11, 20:01
          galaxian1 napisał:

> BBC new supernatural horror smile
          >
          > Aniuta, macanko wspólne ? big_grin

A chętnie, chętnie big_grin.
          • galaxian1 Re: The Fades 25.09.11, 11:08
            aniuta75 napisała:

> A chętnie, chętnie big_grin.

No to macaj, bo są już literki smile
            Ja jeszcze najpierw Fringa i Aniołki macam big_grin
          • pszczolaasia Re: The Fades 25.09.11, 14:04
            wiec ja juz po macanku i niniejszym oswiadczam ze zdziieniem calym na jakie mnie stac, ze dobre toto...kurde. na pewno obejrze nastepne odcinki.
            • aniuta75 Re: The Fades 25.09.11, 21:50
              No nie wiem... Mocno średnie dla mnie. Pewnie zobaczę jeszcze jeden odcinek, ale nie wiem co by mnie mogło przy tym serialu przytrzymać. Nie kręci mnie nic a nic smile.
              • galaxian1 Re: The Fades 26.09.11, 00:27
                No to obadaj jeszcze jeden.
                Ja w takim razie poczekam i zajmę się czymś innym.
                Benia Rybie Oczko obejrzę zdecydowanie, bom stęskniony big_grin
                • aniuta75 Re: The Fades 26.09.11, 09:22
                  Wiesz, Ty się tak mną nie sugeruj. Np Psiole się podobało smile.
                  • galaxian1 Re: The Fades 03.10.11, 13:00
                    Mnie się podoba, fajne toto jest !
                    Nie takie amerykańskie, nic tu nie jest podane na tacy (że bohaterowie wyjaśniają, co w danej chwili właśnie robią: "teraz rzucam zaklęcie, które sprawi, że... bla bla bla").
                    Sposób kręcenia serialu jest bardziej realistyczny, a dialogi nie są tak wyuczone - są po prostu naturalne (cięte, kwieciste riposty z amerykańskiej szkoły - tu tego nie ma, uczniowie rozmawiają ze sobą naturalnie, tak jak się rozmawia w życiu, nie w filmie).
                    Pierwszy odcinek może trochę dziwny, ale jak się poczuje klimaty, to warto - jest mrocznie, jest też zabawnie (teksty czarnego rozbrajają!) i jest naturalnie. Dla mnie super!
                    • aniuta75 Re: The Fades 03.10.11, 18:35
                      Wobec tego miłego oglądania smile. Ja może zobaczę jeszcze jeden odcinek ale jakoś mnie nie porwało tongue_out.
                      • galaxian1 Re: The Fades 03.10.11, 20:54
                        aniuta75 napisała:

> Wobec tego miłego oglądania smile. Ja może zobaczę jeszcze jeden odcinek ale jakoś
                        > mnie nie porwało tongue_out.

Wiem dlaczego - nie ma w serialu ciach.
                        Które to są zazwyczaj głównym powodem oglądania idiotycznych seriali big_grin
                        Jakby grał tak jakiś Damon czy inny Eryczek - to by się oglądało, co ? wink hehe
                        • aniuta75 a 2gi odcinek? 07.10.11, 22:37

Dalej się podoba?
                          • galaxian1 Re: a 2gi odcinek? 10.10.11, 21:24
                            aniuta75 napisała:

>
                            > Dalej się podoba?

Jeszcze bardziej ! Teksty Murzyna wymiatają big_grin
                            Czekam na napisy do 3ciego smile
                          • pszczolaasia Re: a 2gi odcinek? 11.10.11, 23:26
                            ja jestem po 3 i zostaje na pewno. niecodziennie podczas wytrysku wyrastaja skrzydlatongue_outbig_grin ha! big_grin
                            • aniuta75 Re: a 2gi odcinek? 12.10.11, 09:19
                              No właśnie widziałam na zajawce, że skrzydeł dostał. Po wytrysku powiadasz? hmmm suspicious.
                              • pszczolaasia Re: a 2gi odcinek? 12.10.11, 10:13
                                po prostu sie nastaw ze nie jest to hamerykanska sieczka nic tam nie dzieje sie rajt nał na wszystko przychodzi powoli czas...mi sie to oglada fajnie. ale ja bardzo lubie brytyjskie filmy np. gaya ricziego czy np. jak dla mnie genialny 28 dni pozniej... lubie brytyjskie filmy . maja swoj niepowtrarzalny uroksmile
                                • galaxian1 Re: a 2gi odcinek? 12.10.11, 15:14
                                  pszczolaasia napisała:

> po prostu sie nastaw ze nie jest to hamerykanska sieczka nic tam nie dzieje sie
                                  > rajt nał

I to mi się podoba, bo serial jest nieprzewidywalny.
                                  Nie ma z góry określonej akcji, że już na początku wiem, jaki będzie koniec smile
                                  Każdy bohater może w każdej chwili zginąć, a nie tak, że wszyscy są nietykalni.

A mnie rozwalił tekst:
                                  - śnił mi się trup jakiejś tam panny (nie pamiętam imienia)
                                  - skorzystałeś?

O dziza big_grin hahaha
                                  • pszczolaasia Re: a 2gi odcinek? 12.10.11, 17:27
                                    joł. ten czarny za teksty poinien dostac normlanie nagrode emmysmile nie to bylo najwazniejsze ze widzial swoja martwa rodzine tylko ze jego siostra byla POLNAGA. to bylo najwazniejsze. nie ma to jak miec odpowiedni punkt widzenia i widziec wszystko w odpowiedniej perspektywiebig_grin
      • galaxian1 Re: Charlie's Angels 27.09.11, 10:19
        Jak dla mnie - kolorowe głupotki smile
        Wszyscy piękni i uśmiechnięci, jeżdżą super furami i maja wypasione jachty... i oczywiście z dowcipem na ustach załatwiają przeciwnika.
        Nie wiem czy oryginał był w podobnych klimatach, bo go już nie pamiętam - ale z tego remaka zrobiono przesłodzonego cukierka.
        A jednym z Aniolków jest pani ginekolożka z Greysa, co to nie chciała Alexa big_grin
    • galaxian1 A Gifted Man 24.09.11, 09:01
      Kto m... ? wink
      • aniuta75 Re: A Gifted Man 24.09.11, 09:22
        Byś napisał o czym to tongue_out. Krótko i na temat tak jak z the fades smile.
        • galaxian1 Re: A Gifted Man 24.09.11, 10:25
          aniuta75 napisała:

> Byś napisał o czym to tongue_out. Krótko i na temat tak jak z the fades smile.

Nie mądraluj, lepiej sama napisz tongue_out big_grin
          • ilekobietamalat Re: A Gifted Man 24.09.11, 16:47
            "A Gifted Man", nowy dramat stacji CBS, ma być połączeniem psychologicznego thrillera i wielkiej historii miłosnej. Opowiada o mężczyźnie, który zaczyna widywać swoją zmarłą żonę.

Michael Holt (w tej roli Patrick Wilson) jest znakomitym, trochę zbyt skupionym na sobie chirurgiem z Nowego Jorku. Jego życie zmienia się na zawsze, kiedy zaczyna mu się pokazywać jego zmarła żona Anna (Jennifer Ehle), która przychodzi do niego z zaskakującą prośbą.

Serial ma być połączeniem wspaniałej historii miłosnej z psychologicznym thrillerem. Jego debiut w USA przewidziany jest na piątkowy wie
            czór (23 września).

jak ktos macnie to dajcie znac;> czy to bardziej historia milosna czy trilerwink bo jak triler to postoje, ale historie milosne to ja zawsze;>
            • galaxian1 Re: A Gifted Man 24.09.11, 19:33

> jak ktos macnie to dajcie znac;> czy to bardziej historia milosna czy trile
              > rwink bo jak triler to postoje, ale historie milosne to ja zawsze;>

Ja mam nadzieję że jednak "tila", bo historie miłosne to mnie tyle kręcą... wink tongue_out big_grin
              • ilekobietamalat Re: A Gifted Man 24.09.11, 19:52
                galaxian1 napisał:

> ilekobietamalat napisała:
                >
                > > jak ktos macnie to dajcie znac;> czy to bardziej historia milosna czy
                > trile
                > > rwink bo jak triler to postoje, ale historie milosne to ja zawsze;>
                >
                > Ja mam nadzieję że jednak "tila", bo historie miłosne to mnie tyle kręcą... wink
                > tongue_out big_grin
                >

koniec koncow, ktores z nas bedzie ogladac;P
    • ka_thy Unforgettable 26.09.11, 08:43
      No i mam mieszane uczucia. Bo podobało mi się, choć nie jest to nic odkrywczego. Kryminał jak wiele, z przewodnią zagadką, pani detektyw z genialną pamięcią. I własnie te odwołania do pamięci jakoś zgrzytają - gdy śledztwo staje w martwym punkcie, pani odwołuje się do obrazu w pamięci i znajduje kolejny ślad. A nawet osobę mordercy. Dla mnie to takie pójście mocno na skróty. A podobało mi się, bo sympatyczna bohaterka, pan z Nip/Tuck, do którego zawsze miałam słabość wink i fajnie go sobie znów pooglądać. big_grin Na pewno chciałabym zerknąć jeszcze na kilka odcinków, zobaczyć w którą stronę się serial rozwinie.

I jeszcze jedno, może to przesyt w oglądaniu na ekranie zakrwawionych zwłok tongue_out, ale zaczęłam też oglądać Prime Suspect i on mnie znużył po kilku minutach - Unforgettable wydało mi się przy tym znacznie sympatyczniejsze w odbiorze.
      • ka_thy Re: Unforgettable 10.10.11, 20:25
        Po drugim odcinku podoba mi się jeszcze bardziej. smile Nie jest to serial wybitny, ani jakoś szczególny, ale ma to "coś", że się fajnie ogląda.

Aha, i nie widzę tej pozycji w tabelce.
    • galaxian1 pan am 26.09.11, 10:08
      A pilotach i samolotach to chyba jeszcze serialu nie było.
      Może wreszcie coś nowego niż serial lekarski/policyjny/prawniczy/... smile
      Ktoś maca?
      • ilekobietamalat Re: pan am 26.09.11, 10:25
        to jest to co sie dzieje w latach 60 czy 70? to ja to mialam sobie zobaczycwink
        • thorgalla Re: pan am 27.09.11, 14:23
          Z Christiną Ricci.Jeszcze nie oglądałam bo Desperatki mają pierszeństwo.
          • ilekobietamalat Re: pan am 27.09.11, 14:58
            obejzalam wvxzoraj wieczorem. zobacze sobie kolejny odcinek, bo moze byc ciekawie wink no i muzycznie serial mnie kupilwink
            • galaxian1 Re: pan am 27.09.11, 19:12

> obejzalam wvxzoraj wieczorem.

A to drama, comedy a może horror ? wink
              • thorgalla Re: pan am 27.09.11, 19:41
                Warto zobaczyć chociaż jeden odcinek aby zobaczyć jakie to kiedyś luksusy w samolotach bywały.Pasażerowie nie ściśnięci jak puszki w sardynkach wink darmowe drinki,jednym słowem "francja elegancja".
                Ale raczej go sobie odpuszczę.Niby jakaś tam tajemnica jest bo "zaginiona" stewardesa i druga coś kombinująca ale ogólnie nuda.
                I Ricci wychudzona sad
            • aniuta75 Re: pan am 27.09.11, 19:53
              Ale muzycznie, to znaczy że co? suspicious
      • galaxian1 Re: pan am 30.09.11, 10:23
        Fajnie się to ogląda!
        To takie połączenie obyczajówki z dramatem, romansem, komedią i filmem szpiegowskim smile
        Wreszcie coś nowego niż oklepane schematy policyjno/lekarsko/prawnicze.
        Oczywiście nie brakuje pięknych stewardes i przystojniaków za sterami samolotów big_grin
        Może trochę to takie... bajeczkowate, ale ma swój urok. Ja jestem na TAK!

https://sezon.s3.amazonaws.com/2011/07/600pan_m.jpg
        • ka_thy Re: pan am 02.10.11, 23:24
          Mnie ten film totalnie zauroczył smile Panowie w mundurach, panie w mundurach wink, fryzury, makijaże, stroje, styl bycia, samochody, muzyka. Dla mnie wielkie WOW smile
          • galaxian1 Re: pan am 03.10.11, 10:31
            Ubiory i całe pokazanie epoki - świetne!
            Może nie aż tak perfekcyjne jak w Man Menie, ale i tak świetne.
            Zachowanie ludzi też zupełnie inne niż obecne - z klasa, a nie na zasadzie "yo men!", czym że to lata 60te. Niestety w Polsce te lata kojarzą się z głęboką komuną i szarością życia, a na zachodzie pełen koloryt smile

No to lecimy z 2gim odcinkiem !
            • ka_thy Re: pan am 03.10.11, 22:05
              No to może się skuszę jeszcze na Mad Mena?
              • galaxian1 Re: pan am 08.10.11, 17:56
                ka_thy napisała:

> No to może się skuszę jeszcze na Mad Mena?

Dziwne że jeszcze się nie skusiłaś.
                Ale uprzedzam, w pierwszym odcinki to nie robią nic innego tylko siedzą i jarają fajki smile
                To serial slow tempo - ale jak się w to wciągniesz, to pokochasz smile
                • ka_thy Re: pan am 10.10.11, 20:29
                  > ka_thy napisała:
                  >
                  > > No to może się skuszę jeszcze na Mad Mena?
                  >
                  > Dziwne że jeszcze się nie skusiłaś.

Oj tam dziwne. Wiesz ilu seriali jeszcze nie widziałam? Nawet kultowych na tym forum? Takiego np. Dextera albo Supernaturala.
    • ilekobietamalat hart of dixie 26.09.11, 20:12
      nie zaskoczylo mnie jakos zbytniowink bylo tak jak i w zapowiedzi. mile do ogladania w jesienne wieczorywink
      • paulka25 Re: hart of dixie 26.09.11, 22:27
        Klimatem przypomina mi trochę Men In Trees. Wpisuję do tabelki smile

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka