pomysl_na_nick 29.08.10, 23:39 praktycznyprzewodnik.blogspot.com/2009/10/oktoberfest-2010-monachium-rocznica.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Lecimy? 29.08.10, 23:48 Taaaa, brzmi fajnie. Daj znać jak było, pls Odpowiedz Link
pomysl_na_nick Re: Lecimy? 29.08.10, 23:50 Nie mam wolnego w tym czasie Ktos inny musi Ci opisać jak było. Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Lecimy? 30.08.10, 15:43 Widziałam podobne imprezy Heinerfest w Darmstadzie i Wurstmarkt w Baddurkheim od drugiej strony. I jakoś nie kręci mnie wizyta takiej imprezy z pozycji widza/ gościa. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Lecimy? 30.08.10, 15:47 Cześć Dayka A coś bliżej ? Boś mnie zaintrygowała Odpowiedz Link
a_day_before_tomorrow Re: Lecimy? 30.08.10, 16:13 Się pracowało tydzień w lipcu i dwa tyg we wrześniu zamiast jechać na urlop w ciepłe kraje Ale te czasy już bezpowrotnie minęły. Przy okazji sobie zajrzałam na stronę: www.duerkheimer-wurstmarkt.de/livebild-festplatz.html Już pomału rośnie miasteczko, za jakiś czas z kamerki będzie widać namioty (Hamelzelt) i wielkie koło, które z daleka widać jak się jedzie kolejką z Manheimu. Odpowiedz Link