fripo 30.09.10, 12:13 polaków, wstyd mi za te durne społeczeństo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ane-tal Re: Nienawidze 30.09.10, 12:24 Widzę dziś pełno napięcia i wulgaryzmów- proponuje pobiegać... Odpowiedz Link
post_mortem.666 Re: Nienawidze 30.09.10, 14:54 Nie ma pieniędzy, nie ma własności Tylko obsesja, nie trzeba mi tego gówna Weźcie moje pieniądze, weźcie moją obsesję Chcę, by mnie słyszano Głośno i wyraźnie me słowa Z wnętrza człowieka Powiedz, co słyszałeś O rewolucji W twym sercu i umyśle Aż znajdziesz rozwiązanie Styl życia i obsesja Pierścionki z brylantem dają tylko lekcję życia I stres dla twych oszczędności na książeczce Jesteś niewolnikiem systemu Prac, których nienawidzisz Opłacanych gównem, którego nie chcesz To źle, że świat zbudowany jest na chciwości Cofnij się i spójrz Przestań myśleć o sobie Zacznij o... Nie ma peniędzy, nie ma własności Tylko obsesja, nie trzeba mi tego gówna Weźcie moje pieniądze, weźcie moją obsesję Nie potrzebuję tego gówna Bo wszystko jest niczym A pustka jest we wszystkim Ta rzeczywistość jest jak spierdolony sen Z ciałem i krwią, który nazywasz swoją duszą Wywróć ją na wierzch I zaistnieje wielką czarną dziurą Weź pieniądze i spal jak asteroidę Własność, choć nigdy nie poczujesz, że zbędna Odrzuć ją i zapamiętaj tę swoją najlepszą lekcję Serce, dusza, życie, pasja Nie ma poeniędzy, nie ma własności Tylko obsesja, nie trzeba mi tego gówna Weźcie moje pieniądze, weźcie moją obsesję Nie potrzebuję tego gówna Pieniądze, własność, obsesja Pokaż się, wyprasuj ciuchy Uczesz włosy i do kieratu Po prostu nie możesz wygrać Nie możesz A rzeczy, które mają ciebie NIEEEEEEEEEEE!!! Weź me pieniądze, weź moją własność Weź moją obsesję, nie trzeba mi tego gówna Pieprzę pieniądze, pieprzę własność Pieprzę twoją obsesję, Nie trzeba mi tego gówna Pieniądze, własność, obsesja Nie trzeba mi tego gówna Odpowiedz Link