Dodaj do ulubionych

witam w Nowym Roku

02.01.11, 21:51

sorki, ale nie udało mi się wszystkiego przeczytać, co napisaliście wink............jestem, wróciłam z zasypanych Mazur, pogadałam, potańczyłam, pośmiałam się, popłakałam, spacery, zimno w nos, bez telewizora, bez budzika, bez laptopa............ze zdziwieniem odkryłam jak moja córka śpiewa Kobranocki "I nikomu nie wolno się z tego smiać", po raz kolejny zaszkodził mi rum - to jakiś znak wink, odkryłam lubelską miodówką - coś fantastycznego, zwłaszcza na kuligu.........i co ?

muszę się ogarnąć i od rana do roboty....

Życzę najlepszego.........smile

Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 21:55
      Kaaawcia smile

A jam Cię tu wołał nieszczęsny gdyś mnie na pastwę wygłodniałych harpii ze średniej i studiów porzuciła. Dobra, fajne te Twoje opisy, ale to dla Koleżanek. Od sekcji męskiej za to pytanie : wyrwałaś coś ? wink
      • madalenka25 Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 22:02
        Kawuś wszystkiego najlepszegowink
      • kawamija Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 22:12

Ale poradziłeś sobie ? Nadal możemy liczyć na czas dla nas, czy w szale nocy sylwestrowej obiecałeś jakieś ślicznej pani w małej czarne to i owo ? hę smile

Czy wyrwałam ?? gdzież miałabym cokolwiek wyrywać, jak ja wierna jestem jedynie pierwszej części nazwy naszego forum............a tym łączeniem się niech się inni zajmą
        big_grin......
        • gyubal_wahazar Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 22:22
          W czystości się uchowałem, dzięki strategicznie rozmieszczonemu tuzinowi świętych obrazków. Opowiadaj jak skandalicznie się reszta załogi zachowywała smile
          • kawamija Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 22:41

big_grin

no tak.......przezorny zawsze zabezpieczony wink.....

ja się skupiłam na tym, by dzieci (sztuk 2 a lat łącznie 18) bezpiecznie wracały do swoich łóżek, zwłaszcza jak ich mamusie miały "gorszy moment" ....... i jeszcze żeby pies był na spacer wyprowadzony.............dorosłymi się nie zajmowałam........wink......bo czego oczy nie widzą i takie tam big_grin
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 22:02
      Hej, kochana, jesteś big_grin
      No to fajnie, żeś się dobrze bawiła i że cało wróciłaś.
      Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
      • kawamija Re: witam w Nowym Roku 02.01.11, 22:17

Cześć Dziewczyny smile.........Dzięki za życzenia.....napiszę szczerze, że dzisiejszy powrót przebiegał spokojnie ale ................ droga na Mazury była bardzo niebezpieczna, albo lód albo zaspy.........tragedia.....;-(

wracającym życzę Szerokości.........oj przyda się wink

a na forumowym sylwestrze kto padł ostatni ? wink.......i czy już wszyscy wstali big_grin big_grin
        • tastefully7 Re: witam w Nowym Roku 03.01.11, 17:13
          Kawunia! kisskisskiss

Wszystkiego NAJlepszego w Nowym Roku - spełnienia najskrystszych marzeń! kiss
          • kawamija Re: witam w Nowym Roku 03.01.11, 17:21

Dzięki......i Tobie Wszelkiej Pomyślności.....zrobiłam krewetki ze szpinakiem na sylwestra.....och smakowały.....a zapach czosnku unosił się jeszcze 2 dni łaskawie niwelując inne zapachy wódkopodobne smile

big_grin big_grin.......

p.s. zaczełam gotować..........to chyba jakiś znak wink wink
            • tastefully7 Re: witam w Nowym Roku 03.01.11, 17:25
              Kawuś! Brawo!!! smilesmilesmile

Nie no, super sprawa gotowanie - a jeszcze jak inni zaczną Cię chwalić, to już w ogóle frajda i niesamowita motywacja smile

Zatem życzę Ci kuchennych rewolucji big_grin w tym roku big_grinbig_grin
              • kawamija Re: witam w Nowym Roku 03.01.11, 17:26

Smakusiu ratuj - jeszcze zacznę bloga pisać o gotowaniu big_grin big_grin big_grin

ajaaaaaaaaaaaaaaaajaj smile
                • tastefully7 Re: witam w Nowym Roku 03.01.11, 17:29
                  Kawuś, to przecież zacznę Ci kibicować! smile Fajnie by było smile))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka