ewa9717 26.09.06, 23:15 Szukam Uli (rocznik 1953, mieszkała w Boguszowie-Gorcach na Dolnym Śląsku, w 1978 skończyła filologię polską na Uniwersytecie Wrocławskim) lub jakichkolwiek wiadomości o niej. Sprawa naprawdę poważna. Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet2.Gawex.PL 02.10.06, 23:38 Podniosę. Może jednak ktoś przeczyta i pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 11.11.06, 11:02 Nadzieja mała, ale może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 24.11.06, 23:29 Jeszcze raz spróbuję... Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: Urszula z domu Smelik 26.11.06, 05:31 znam Urszule... wspomnialam jej ze szukasz jej, ucieszyla sie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Urszula z domu Smelik 26.11.06, 14:37 A czy mogłabyś mi przesłać wiadomość? Twój post to pierwsza iskierka nadziei! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 16:00 Do debollica: po loginie mnie nie rozpozna, ale podaj jej hasło:plac Staszica 22, obie dziewczyny. Będzie wiedziała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 20:12 I co??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 20:13 Czy możesz dać jakąś informację na gg6401893? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urszula z domu Smelik IP: 195.136.49.* 26.11.06, 20:36 nie łudź się! Debollica Cie wystawia.Wpisz w wyszukiwarkę jej login-dowiesz się ciekawych rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 26.11.06, 20:54 Tonący brzytwy się chwyta... Dziękuję za informację. Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: Urszula z domu Smelik 27.11.06, 04:27 rozmawialam z nia....pyta po co jej szukasz??? ona nie chce kontaktu z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
myszka2250 DEBIL ICO 28.11.06, 17:43 chyba przeginasz??????????????? jak możesz kim ty jestes?? masz jakies uczucia widze że jestes na forum szukam krewnych czyżby twoi rodzicie niewytrzymali z tobą i cie do bidula dali?? teraz dobra córka szuka mamusi niełudz sie itak cie niechcą ( jak dietka:) a maluszek zdrowy???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: DEBIL ICO IP: *.CNet.Gawex.PL 03.12.06, 16:07 Prawie bez nadziei, ale podniosę, może odezwie się ktoś oprócz debilicy. Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-narzeczona Re: Urszula z domu Smelik 03.12.06, 18:14 ja tez ja znam, ona nie dawno za granice pojechala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 03.12.06, 19:51 debilico, daj sobie spokój. A jeśli Ula wyjechała, to raczej bardzo dawno temu. Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: Urszula z domu Smelik 05.12.06, 00:19 dalam ULI Twoj nr gg, odezwie sie do Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-z-piekla Re: Urszula z domu Smelik 08.12.06, 04:56 i co odezwala sie? jesli nie to nie martw sie ,ona czasu teraz nie ma, choinki w kosciele ubiera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Urszula z domu Smelik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 07:24 bardzo łatwo cię rozpoznać po tym jadzie,którym wszędzie ziejesz - zmiana nicka nic nie da!W tym poście już się pogubiłaś nawiązując do poprzedniego listu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 12.12.06, 10:27 Jeszcze raz spróbuję, może przed świętami więcej osób tu zajrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Urszula z domu Smelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:39 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Urszula z domu Smelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:42 Ewa proszę odpowiedz. Czy aby kogoś znależć na tym forum trzeba zapłacić 30 zł/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Urszula Re: Urszula z domu Smelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 10:46 To znaczy chodzi mi o to czy ty jak szukasz p. Smolik będziesz musiała za to zapłacić/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Urszula z domu Smelik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:09 nie, płacić nie trzeba - ludzie odzywają się sami, bezinteresownie ( chyba,że są jacyś popaprani jak niejaka debollica vel czarownica-z-piekła vel piekielna narzeczona, której inetencje są przedziwne... - musi kobieta zaistnieć, bo inaczej sczeźnie, oparszeje i przyprószy się kurzem!). Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Urszula z domu Smelik 12.12.06, 11:44 Dzięki, gościu, Twoja odpowiedx dodaje mi nadziei, że jednak ktoś oprócz tej sfrustrowanej debillicy czyta te wpisy. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 12.12.06, 12:12 czytam,czytam i wszędzie gdzie widzę tę psychopatkę - tępię. Chciałabym jakoś pomóc z ta Urszulą, ale nie znam nikogo o tym nazwisku. A tak w ogóle to chyba mieszkamy niedaleko siebie (jeżeli Twoje gg jest aktualne). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 12.12.06, 16:29 Dzięki za szczere chęci i pozdrowienia. Nawet nie wiedziałam, że z numeru gg można mniej wiecej poznać miejsce zamieszkania. Jesli chcesz, możesz się odezwać sprawdzimy celność Twoich przypuszczeń. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
piekielna-narzeczona Re: Urszula z domu Smelik 12.12.06, 23:18 eska58 , z alkoholikow Cie juz wylali to teraz tu przyszlas sie madrzyc , gruba glupia babo Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 13.12.06, 08:54 Do piekielnej-narzeczonej: OOOO!! Zabolało?? Duża dziewczynka jesteś, musisz to znieść. A swoją drogą dla mnie jesteś ciekawostką zoologiczną ( jak baba z brodą)- Ty mnie nie wkurzasz, Ty mnie bawisz! Odpowiedz Link Zgłoś
baba45 Re: Urszula z domu Smelik 13.12.06, 09:41 Fakt, też mnie śmieszy ta debilica. Wydaje się sobie demonem, a jest czymś w rodzaju insekta. Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica-z-piekla Re: Urszula z domu Smelik 14.12.06, 04:02 baba45 napisała: > Fakt, też mnie śmieszy ta debilica. Wydaje się sobie demonem, a jest czymś w > rodzaju insekta hahah...masz kompleksy babo, fakt ze na tych fotkach co kazdy zobaczyc moze wygladasz zaniedbanie, nawet wlosy masz niumyte,pamietaj ze zlosc pieknosci szkodzi i za niedlugo rzeczywiscie bedziesz wygladala jak baba45-letnia pojdz do pracy, zadbaj o siebie, od razu lepiej ci bedzie nie bedzesz wyzywala sie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
troll_ona Śmieszy? 14.12.06, 23:49 A mnie jej w sumie chwilami szkoda. Tak rozpaczliwie pragnie być zauważona.... musi mieć bardzo smutne życie. Ślęczy po nocach, ślepiąc w monitor, sama w pustym domu.... Uśmiechnijcie się do niej czasami, niech poczuje się akceptowana. Choćby wirtualnie, skoro jej fizjonomia najwyraźniej wyklucza akceptację w realu... Odpowiedz Link Zgłoś
gazdela409 Re: Śmieszy? 15.12.06, 00:17 troll_ona napisała: > A mnie jej w sumie chwilami szkoda. Tak rozpaczliwie pragnie być zauważona.... > musi mieć bardzo smutne życie. > Ślęczy po nocach, ślepiąc w monitor, sama w pustym domu.... > Uśmiechnijcie się do niej czasami, niech poczuje się akceptowana. Choćby > wirtualnie, skoro jej fizjonomia najwyraźniej wyklucza akceptację w realu... ja tez tak mysle jak ty..., szkoda mi tej eski58, myszy2250 , dedektywa,itd,dziewczyna sobie obciach na forum i nie tylko zrobila, no coz skoro taka wulgarna i ordynarna jest, musiala ponies konsekwencje, troszke nierozsadna dziewczyna bo swoje i rodziny zdjecia ujawnila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll_ona Re: Śmieszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.06, 15:47 > troszke nierozsadna dziewczyna bo swoje i rodziny zdjecia ujawnila Rozsądna, czy nie rozsądna, ale przynajmniej ma rodzinę i nie musi po nocach z komputerem dyskutować. Jest w tej rodzinie szczęśliwa, bo inaczej nie czułaby potrzeby pokazywania jej zdjęć. A że swoje pokazała? To znaczy, że się akceptuje i lubi. Tylko pozazdrościć ;-) No, chyba, że Ty właśnie z zazdrości ją atakujesz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa-w-czerwonym1 Re: Śmieszy? IP: 195.136.49.* 17.12.06, 18:07 To mogłoby być fajne forum. Ludzie maja potrzebę zasięgnięcia informacji o bliskich, a ktoś inny chce pomóc. I chyba po to to forum zostało stworzone. Trafiają się jednak takie dziwadła, które właściwie nie wiadomo po co siadają do pisania - nic z niego nie wynika, pomocy żadnej, tylko niewybredne komentarze i obelgi. Żałosne to wszystko. Myślę,że masz rację co do motywów działania tego "trolla", do którego wypowiedzi nawiązujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia_z_gdanska Re: Śmieszy? 15.12.06, 01:34 troll_ona napisała: > A mnie jej w sumie chwilami szkoda. Tak rozpaczliwie pragnie być zauważona.... > musi mieć bardzo smutne życie. > Ślęczy po nocach, ślepiąc w monitor, sama w pustym domu.... > Uśmiechnijcie się do niej czasami, niech poczuje się akceptowana. Choćby > wirtualnie, skoro jej fizjonomia najwyraźniej wyklucza akceptację w realu... ojj, daj juz spokoj tej eska58, myszy2250 w koncu przyznala sie ze wredna jest, przestan jej juz dokuczac, biedaczka nie spi po nocach przez twoje docinki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: showmustgoone Re: Śmieszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.06, 13:57 Zwariowałaś? Sama ze soba rozmawiasz? A głosy jakieś słyszysz? Odpowiedz Link Zgłoś
mysze2250-zabamowali Re: Urszula z domu Smelik 14.12.06, 03:06 moje drogie: myszka2250,eska58, baba45 i inne twoje niki...hahah/ bo sama do siebie piszesz na tym forum/, niezmiernie mnie zaszczycasz ze jako jedyna mnie czytasz i mi odpisujesz..heheh nudzisz strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
mysze2250-zabamowali Re: Urszula z domu Smelik 14.12.06, 03:37 mysza forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43947&w=52949519&a=52996154 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 23.12.06, 13:20 Debollico(wiem, że zajrzysz, ukrywszy się pod którąś z licznych ksywek), również tobie życzę wesółych świąt. I dziękuję za mimowolną współpracę- swoimi ...hm...komentarzami wytrwale podnosiłaś mój wątek. Uli wprawdzie nie znalazłam, ale więcej ludzi tu zerkało i być może kiedyś, jakoś dzięki temu spełni się moje życzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: Urszula z domu Smelik 23.12.06, 21:16 EWA- dziekuje za zyczenia ja Tobie rowniez zycze wesolych Swiat i wszystkiego najlepszego w Nowym Roku, zycze Ci abys odnalazla swoja kolezanke Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 23.12.06, 23:01 No widzisz EWo - to działa!! Ściskam świątecznie i odezwij się na gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 27.12.06, 10:24 Dziękuję, debollico!:-) Eska, spaprałam sobie gg, znajomy się trudzi nad tym, co też mogłam zrobić, odezwę się, jak tylko mi coś wymodzą! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 29.12.06, 08:52 Ups! Nadal nie mam gg! Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 30.12.06, 00:57 wiem,wiem - widzę Ciebie jako "niedostępną".Pozdrawiam przedsylwestrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 31.12.06, 10:22 Esko, gg już działa, ale straciłam całe archiwum, więc nie gniewaj się, jak Cię nie rozpoznam, gdy się do mnie odezwiesz. Ja do Ciebie pierwsza zagadać nie mogę, bo numeru nie pamiętam. Mnóstwa dobroci wszelakich w Nowym Roku życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 14.01.07, 10:21 Może jeszcze raz spróbuję... Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 16.01.07, 07:53 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=54871967&v=2&s=0 EWo zajrzyj na to forum.Jest tam wypowiedź niejakiej Icusi nt Uli. Oby nie była prawdziwa. Pozdrawiam. A jak tam weekendowe wichury - nie zerwało Ci dachu? Dawno nie widziałam takiego sztormu. Debollico - fajnie,że żyjesz.Pozdrawiam noworocznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 17.01.07, 18:40 Dziękuję Wam obu, dziewuszki! Jakoś boję się zajrzeć, ale... Żyję, czasem duje strasznie, pozrywało druty wysokiego napiecia, zginął człowiek. Moje gg w dalszym ciągu szwankuje, ale w ten weekend ma się nim zająć fachowiec. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 17.01.07, 18:42 No i zajrzałam... Lecę po fachowca , bo za wszelką cenę muszę się skontaktować z tą osobą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:11 Nieukrywam,że jestem ciekawa jak dalej potoczyłą się srawa z Ulą, więc jeśli możesz Ewo to napisz. Pozdrawiam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 21.01.07, 15:24 Na razie mam tylko tę wypowiedź Icusi w jednym z wałbrzyskich wątków. Prośba o kontakt chyba do Icusi nie dotarła, ale nie tracę nadziei, że jednak się skontaktujemy i dowiem się czegoś więcej. Dzięki za wsparcie duchowe! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:50 Życzę powodzenia w poszukiwaniach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 22.01.07, 19:11 Też ze ściśniętym sercem czekam na wiadomość od Icusi, ale się nie odzywa. Pozostaje mi tylko czekać. Fajnie, że jakoś jesteście ze mną... Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 23.01.07, 14:21 EWo, Icusia się odezwała!!!Zajrzyj na na forum regionalne. Trzymam kciuki, chociaż trochę powiało smuteczkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Urszula z domu Smelik IP: *.CNet.Gawex.PL 23.01.07, 20:11 Tak, powiało smutkiem. Znalazłam Ulę, potwierdziły się wiadomości o jej śmierci. Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
eska58 Re: Urszula z domu Smelik 23.01.07, 21:35 Wszystko, co się teraz napisze zabrzmi banalnie...Myślę,że Ula wie jaka była dla Ciebie ważna, bo jeżeli jest jakieś niebo - to Ona już tam jest... i wie! To mój ostatni wpis, bo "mignęło życie niby letnia błyskawica". Jesteś niesamowita EWo. Fajnie byłoby mieć taką przyjaciółkę... Odpowiedz Link Zgłoś
debollica Re: Urszula z domu Smelik 27.01.07, 16:36 Gość portalu: EWa napisał(a): > Tak, powiało smutkiem. Znalazłam Ulę, potwierdziły się wiadomości o jej śmierci > . > Bardzo dziękuję wszystkim za pomoc i wsparcie. przykro mi Ewo Odpowiedz Link Zgłoś