khinga 25.06.08, 12:47 Niezawodna Madonna) Zawsze czymś zaskoczy www.youtube.com/watch?v=K-ZJ9gcIpIE Posłuchajcie)) mną zawładneła) ...taka do wyginania ciała;PP Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 13:43 Dziewczyna sie dobrze trzyma to fakt Ja wole to Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes www.youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY&feature=related tiktaktiktak ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 13:51 dziewczyną to ona była jak stawałem sam na własne nogi ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 13:58 okay, kobieta sie dobrze trzyma, moze powinnam powiedziec babcia? im starsza ja robisz tym lepiej dla niej...chyba ech, nie mnie ja oceniac, w koncu osobiscie jej nie znam, ale utwor mi sie podoba, a Tobie nie musiPPP Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 14:00 yyyyyy, jakoś ostatnimi czasy zapodaję sobie inna muzę, a nawet całkiem inną;-P Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 14:20 www.youtube.com/watch?v=D3AhWmFCGBA w ten deseń taka Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 18:40 Tez mi sie podoba maja power DZIEWCZYNY ))) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 21:41 hmmm, to sa dwa rozne kierunki w muzyce i kazda wykonawczyni ma inna sile przebicia, ale obie sa dobre w swojej dziedzinie )) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 21:54 cóz za dyplomacja ;-P a ja jednak optuję za tym że nie ważne jakiego rodzaju jest dany kawałek, może to i być nawet coś z muzyki klasycznej, to jego POWER możemy określić w bardzo prosty sposób - jak mocno kiwa nam sie głowa, jak mocno poddajemy się rytmom, siedząc możemy nawet bujać nogą czy też wybijać rytm rękoma im mocniej, intensywniej tym wiecej POWERA niesie muza i co? Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 21:59 No tak, niby masz racje ale wlasnie w zaleznosci jaka muzyka na Ciebie dziala, tak bedziesz na nia reagowal i odczuwal wiekszego power`a ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 22:13 jeśli jesteś wielbicielką tylko jednego wykonawcy, gatunku muzyki to tak, ale w przypadku kiedy Twoje horyzonty słuchacza muzyki są szerokie to jeśli muzyka ma w sobie moc i rytm która pobudza to może to być czy kawałek metalu, punka, hip hopu, techno czy Haydn lub niejeden hymn, nieważne! Czujesz jak Cie niesie, porywa i pobudza, ma to cos co sprawia że jak pisałem powyżej, głowa sama się kiwa Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 22:18 Zgodze sie z Toba, masz racje, wygrales, tak wlasnie jest) ...... ale jazz`u nie rozumiem ani ani, nie potrafie sie przy nim kiwac, chyba tylko moglabym przy nim zasnac...to nie jest moja fala, probowalam, ale nie pojmuje tego rytmu, pomimo wielkiej checi) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 22:31 bo jazz zupełnie odmiennie jest grany, w sensie melodyki itp. no, ale wielką modę na jazz mamy juz za sobą Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 22:36 Potrafisz przkonywac, to musialam Ci przyznac te racje ) Jazz, moda czy nie, obojetne mi to jest zupelnie) ... jedynie co mnie dziwi, ze ten rodzaj muzyki mnie nie interesuje, bo jak tak kocham muzyke...a jednak sa w niej dzwieki, ktorych nie rozumiem, na ktore nie reaguje, dla mnie to jest niewytlumaczalne, moze Ty mi to wytlumaczysz, dlaczego tak jest???? Drogi Specjalisto ) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 22:52 Synkopa....pamiętasz taki film Deja vu? ;-P tam własnie tłumaczą ten rytm jako podstawę żeby zagrać jazz pewnie to sprawia że nie czujesz tej muzy mimo ze do ucha płyną dźwięki Odpowiedz Link
anika44 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 22:59 Deja vu znam, ale filmu sobie nie przypominam....szkoda(( No coz musze z tym zyc i przyjac to jako jedna wielka dla mnie niewiadoma...) Dobranoc Jacku, dzieki za mila pogawedke) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 26.06.08, 23:23 to komedia ze Stuhrem, akcja dzieje się w Hameryce a potem w odessie Dobranoc, wzajemnie btw.no nie wiedziałem że używasz takiego nicka ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 27.06.08, 07:30 Ech Jacku, to nie moj nick To jest nick mojej kochanej ale duzo starsze siostruni. Ona juz od dluzszego czasu nie ma dostepu do kompa. Pare dni temu byla u mnie na odwiedzinach i "spotkala" sie przy tej okazji z ludzmi w gazecie, z ktorymi ja wiaze stary sentyment Niestety doszly jej teraz do obowiazkow zawodowych takze prywatne i nawet gdyby komp posiadala nie mialaby czasu na wyglupy w necie. Tja, proza zycia Prosila mnie jednak o sprawdzanie jej poczty pod koniec dnia zanim wylacze kompa no i tym sposobem zalogowalam sie i juz chcialam tam zajrzec ale najpierw zobaczylam Ttwoja odpowiedz no i szybko bez zastanawiania odpisalam, bo myslami bylam przy TobieP.... no i stalo sie Przepraszam za to zamieszanie. Teraz wyszlo szydlo z worka dla pewnych znajomych)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 27.06.08, 20:28 ależ nie musiałaś tego tak szczegółowo wyjaśniac wystarczyło napisać że to nie Twój nick ;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 10:57 Jacku, to Ty nie wiesz, ze kobieta gadatliwa jest i zaninm dojdzie do sedna sprawy, wszystko z siebie musi wyrzucic? ))) Ale jak chcesz, to moge i milczec?.....no sprobowac zawsze mozna) Odpowiedz Link
khinga Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 11:37 tini_1 napisała: > Ale jak chcesz, to moge i milczec?..... To jest niemożliwe!!!!! )))))))))))))))) Przepraszam, że się wtrąciłam Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 14:28 Ale Ty mnie znasz!!! prawie jak moja rodzoma siostra moze Ty sie z nia pokumalas za moimi plecami? CO? )))))))))) Odpowiedz Link
khinga Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 15:15 Kochana, nie znam Cię od wczoraj Tooo jaaa Twojaaa siostra)))))) Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 23:53 Siostrunia Ty moja kochana:).... juz tego nigdy nie zapomne)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 17:32 > Jacku, to Ty nie wiesz, ze kobieta gadatliwa jest i zaninm dojdzie do >sedna sprawy, wszystko z siebie musi wyrzucic? ))) wszystko? z siebie? wyrzucić? ups...znaczy że zwymiotować?;-PPP > Ale jak chcesz, to moge i milczec?.....no sprobowac zawsze mozna) no weź! na forum nie ma miejsca na milczenia;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 28.06.08, 23:52 W takim razie powiem ostanie zdanie na dobranoc Zbyt doslownie zrozumiales moja wypowiedz Jacku, bo wymioty to bardzo niesmaczny temat( a ja takich nie znosze...( ale udala Ci sie ta prowokacja) Tego nie moglabym zostawic bez odpowiedzi... Teraz moge spokojnie zasnac, czego i Tobie zycze)) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 29.06.08, 20:20 no nieeee, o smaczności wymiotów nie ma co dyskutować;-P i dzisiaj zaśniesz spokojnie Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 30.06.08, 08:26 jacko1971 napisał: > i dzisiaj zaśniesz spokojnie Jacku, troche sie pomyliles z prognoza, bo nie bylo spokojnie, tylko burzliwie!!! )) a Tobie milego tygodnia zycze Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 30.06.08, 11:54 > Jacku, troche sie pomyliles z prognoza, bo nie bylo spokojnie, >tylko burzliwie!!! )) a to pech!!! > a Tobie milego tygodnia zycze wzajemnie Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 30.06.08, 13:47 jacko1971 napisał: > a to pech!!! hmmm nie rozumiem, dlaczego pech?????? dla mnie to bylo okay) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 30.06.08, 14:08 jak miałaś ochotę zasnąć to burza to pech, jak było burzliwie to zasypianie nie było ci w głowie o!;-P Odpowiedz Link
tini_1 Re: Symbol seksu:))) 30.06.08, 17:03 hmmm, nie powiem Ci ktora czesc zdania byla prawdziwa, bo tutaj zbyt publiczne forum jest P Odpowiedz Link
khinga Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 14:10 tini_1 napisała: > Dziewczyna sie dobrze trzyma to fakt > > Ja wole to > Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes > www.youtube.com/watch?v=nfUjfioAnKY&feature=related > tiktaktiktak ) > Czytam Twój post i właśnie grają to w radio)))))) Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 13:44 eeeee, jakoś nie widzę w niej żadnego symbolu ;-P Odpowiedz Link
khinga Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 14:11 jacko1971 napisał: > eeeee, jakoś nie widzę w niej żadnego symbolu ;-P ...bo widzisz Jacku, każdy ma inny gust Odpowiedz Link
jacko1971 Re: Symbol seksu:))) 25.06.08, 14:22 ależ ja tego nie neguję, ale wyrazić swoje zdanie mogłem? Odpowiedz Link