nago.po.rosie 08.04.11, 22:10 ciepłe wino i zimne lody!! zajebista sprawa!! (można wykasować ZAJEBISTA!!) wszysccy się tu dopieszczają przy piątku?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:13 Lodów mi dzisiaj zabrakło ale wina też nie było... hmmmm... wolę piwko Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:23 Przyłączam się Oprócz piwa czipsy i orzeszki Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:29 już się zaczęłam o Ciebie martwić, nawet dzwonić chciałam, hehehe chipsów już dzisiaj się nawpierdzielałam ostał mi się ino ciechan niepasteryzowany Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:31 o mnie sie kurwa nikt nie martwi!!! tylo o flirtka!!! no tak, bo ja nie mam wielbłada!!! Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:34 głupio ci....o, z Tobą piszę - to wiem, że jesteś! Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:35 martwią się, martwią! a wielbłąda akurat najłatwiej zastąpić... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:32 ja czpisy też skończyłem... teraz zastanawiam się, czy trzecie piwo pomoże na lekki ból głowy teraz dla odmiany Żywe Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:35 piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiwo, czy pomoże na ból głowy....? trzecie nie wiem, ale czwarte na pewno! Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: ciepłe zimne 08.04.11, 23:03 czwartego nei ma w zapasie, wiec sie nie dowiemy ale w sumie chyba troche pomoglo Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:28 o!!!!!!!!! jest heliszka i jest flirtek -mnoje kochane dopieszczacze!!! ) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:30 też Cię uwielbiam robimy jakąś rozpierdziuchę na forum?! Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:32 co rozumiesz przez rozpierdzicuhę??? bo ja grzeczna jestem. ) Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:37 no nie wiem, jakaś myślowa rozpierdziucha mi się marzy. żeby towarzystwo rozruszać. żeby zaczęli myśleć, marzyć i takie tam Odpowiedz Link
green.amber Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:53 od marzenia to się ma sińce na siedzeniu dobranoc może sobie cuś wyśnić by tak... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:42 ooooooooooooooooooooooooo!!! władza przyszła! Odpowiedz Link
uny Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:44 tak jest. wadza! szara eminencja, pan na włościach i srata tata.... i co tam jeszcze chcecie. Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: ciepłe zimne 08.04.11, 23:11 przecież nkie będziesz mnie kasował, bo grzeczna słodka i ułożona jestem. ) Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ciepłe zimne 08.04.11, 23:16 od...pukać.... na razie jest grzeczna.... ale jak się to licho rozkręci to kto wie;P Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:32 wyjaśnijmy zebranym, że tylko wirtualne Odpowiedz Link
nago.po.rosie Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:34 nie wnikam jak wy sie tam i czym dopieszczscie!! :d Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:35 a czy to kogoś w sumie obchodzi? każdy dźwiga swego wielbłąda.... i robi co chce........... więc macie ochotę to się dopieszczajta... Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:39 Onyksowa, a nie masz ochoty dołączyć do dopieszczania? możemy słownie się dopieszczać, albo muzycznie... ale ja z muzyką nie wyskakuję, bo marny gust mam Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: ciepłe zimne 08.04.11, 23:13 ja tam wolę łóżko dziś zresztą jak pomyślę, co się teraz za mną ciągnie w wizytówce to mam ochotę zamilknąć na amen.... a ja lubię różne gusta...niekoniecznie to co jest modne, co wypada, i co wg innych jest dobre... Odpowiedz Link
coelka Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:38 Ja wole wino czerwone wytrawne , ale piwem tez nie pogardze . często w knajpie pije z butelki i wszyscy sie dziwnie patrza a juz najlepeij jak sie z jakims gosciem umowie i pyta przelac nie ja wole z butelki to wzrok takiego co nie łapie klimatu bezcenny.Mam w lodówce dwa po ostatniej posiadówce, ale dzisiaj sobie daruje nie pije sama nigdy za to w towarzystwie zdarza mnie sie przegiąc i szwędacz mnie sie włacza i jest nieciekawie. zawsze mnie na stołeczku sadzaja i sie dra masz siedziec i za chwile juz mnie szukaja hehe poźniej sie musze tylko morałów nasluchać. Odpowiedz Link
hellish.monster Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:41 Coelka, z butelki się najfajniej pije, hehehe - coś o tym wiem. A szwędacz? No coż, mi isę czasem też włącza, więc rozumiem Cię doskonale! Odpowiedz Link
coelka Re: ciepłe zimne 08.04.11, 22:51 hellish.monster napisała: > Coelka, z butelki się najfajniej pije, hehehe - coś o tym wiem. A szwędacz? No > coż, mi isę czasem też włącza, więc rozumiem Cię doskonale! > No z butelki najlepiej wchodzi a szwedacz to jakas masakra po prostu jest... > Odpowiedz Link