hellish_monster 24.10.11, 13:02 Przypomnij mi ten o wizycie króliczka w burdelu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish_monster ZiElonooka, oczywiście! 24.10.11, 13:03 no nie idzie mi dzisiaj od rana nic.... Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 13:07 przychodzi zajączek do burdelu no i chce laskę ale nie umie się zdecydować więc burdel mama poleca - może słonica -eeeee miałem - może antylopa - eeeee miałem hm... zając a może anakonda????? dawaj leży anakonda na łóżku otwierają się drzwi i wchodzi zajączek hm... klient czy przekąska - mysli anakonda eee przekąska - i łyk ale zastanawia się kurna a jak klient - wypluła a zając otrzepując futerko ej maleńka uważaj jak bierzesz do buzi Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 13:12 dzięki ci, dobra kobieto!!! od razu mi lepiej Odpowiedz Link
hellish_monster ;) ;) ;) 24.10.11, 13:29 -jak zrobić ze zmywarki odśnieżarkę? -dać żonie łopatę do śniegu. Odpowiedz Link
uny Re: ;) ;) ;) 24.10.11, 13:40 tutaj też się pośmialim. ale co za cholera szowinistyczny dowcip! Odpowiedz Link
oblocznosc Re: ;) ;) ;) 24.10.11, 13:42 Boskie Mina mojej "ulubionej" zony nie wyrazala usmiechu, czyzby ? Odpowiedz Link
hellish_monster hihihi 24.10.11, 14:05 a jak!!! a dlaczego kobieta ma o jeden zwój mózgowy więcej od kury? - żeby nie srała jak się krząta po kuchni... [mój szef takie....] i jeszcze jeden: - czym się różni sex pozamałżeński od sexu małżeńskiego? - tym czym polowanie od świniobicia Odpowiedz Link
puch_atek Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 13:59 przypomnial mi sie o zajaczku, 18+ wbiegl zajaczek na laczke, zauwazyl pasaca sie slonice, 'poruchalbym sobie' pomyslal, wiec wskoczyl na slonice i daje. Nagle ziemia zaczyna drzec, slychac odglos krokow, slon nadchodzi "oh shit, co zrobic, srodek polany" mysli przerazony zajaczek, z braku opcji wskoczyl do srodka slonicy. Slon zobaczyl pasaca sie slonice, pomyslal "poruchalbym sobie". totez zabral sie do rzeczy. Ale cos nie idzie, uwiera cosik go tam, zeskoczyl ze slonicy, mysli "trzeba sprawdzic" , rozwiera intymna czesc slonicy, patrzy, a tam w ciemnosci dwa slepia lypia na niego "A ktos ty???" pyta. Zajaczek na to "syfilis!" Odpowiedz Link
pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 14:15 to sie pośmialim w robocie Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 14:13 o czym myślą podczas seksu nastolatka, kochanka i zona ? nastolatka - żeby się mama nie dowiedziała kochanka - ciekawe czy będzie mógł jeszcze raz zona - ot sufit trzeba pomalować Odpowiedz Link
tapatik Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 21:49 Pewne małżeństwo pojechało do teatru, zostawiając w domu nastoletniego syna. Niestety spektakl został odwołany i musieli wrócić. Po powrocie zastali w salonie syna z dziewczyną w niedwuznacznej sytuacji. Co każde z nich sobie pomyślało. Syn: No tak, do tej pory staruszkowie mieli do mnie zaufanie, zostawiali mnie samego w domu, teraz się zacznie szlaban na wszystko. Dziewczyna: Miał mnie przedstawić rodzicom, przy obiedzie, a tak to wyszłam jak ostatnia dziwka. Ojciec: KOGUT. Moja krew. Matka: Jak ta dziwka trzyma nogi. Przecież Jemu jest niewygodnie. Odpowiedz Link
tapatik Koniec świata 24.10.11, 21:37 Ostatnie chwile... zaraz wszystko zniknie, w puszczy jedno wielkie kopulowanie, każde zwierzę z każdym. Do słonia kopulującego z żyrafą podchodzi lew. - Ty, słoń. A po kiego Ci kondon, przecież to i tak nie ma znaczenia, czy zrobisz żyrafie dzieciaka, bo i tak za chwile wszyscy zginiemy? - To nie kondon, to wąż mi obciąga. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:08 Po dobrej imprezce wracają trzy podpite koleżanki, w pewnym momencie zachciało im się sikać a ze na ulicy był duży ruch i przechodziły obok cmentarza zdecydowały się przeskoczyć przez mur. Kucnęły jedna tu, druga tam i sikają nagle zrywa się wichura, burza pioruny, więc wystraszone uciekają przez cmentarz, krzaki, płot i do domów. Następnego dnia ich mężowie spotykają się przy piwku, po paru mocnych jeden zaczyna: - Znamy się już długo to powiem wam chłopaki że wydaje mi się że mnie żona zdradza! Wczoraj wieczorem wróciła do domu późno, podpita a na dodatek w podartych rajstopach. Drugi mówi: - Eeee, to nic moja chyba też mnie zdradza, mało że wróciła późno i w podartych rajstopach to jeszcze bez majtek! Trzeci mówi: - Panowie to wszystko nic: moja wróciła, późno, podpita, bez rajstop i majtek, a na dodatek miała taka fioletowa szarfę na sobie: "Nigdy Cię nie zapomnimy - Koledzy z Gdyni" Odpowiedz Link
puch_atek Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:10 "Nigdy Cię nie zapomnimy - K > oledzy z Gdyni" haha oj dzieki Onyks Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:20 stary, ale jary przecież nie mogłam napisać koledzy z ....Krakowa Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:38 I tak wiemy, że to nie o Ciebie chodzi. Bo to nie mąż by narzekał Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:57 czarny.onyks napisała: > jeśli nie mąż to... kto? Nie wiem. Ty nam powiedz Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:01 dziś to jest trudne pytanie........ Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:40 Pytanie trywialne - odpowiedź może nie być łatwa. Ale skoro tak jest, to znaczy, że ktoś tam się kręci. Spowiadaj nam tu się szybko! Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:49 czarny.onyks napisała: > tratatatata.... Bo będę zmuszony nasłać na Ciebie Gubisia! Nie zmuszaj mnie do podjęcia tak drastycznych kroków. Mów! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:52 do łóżka marsz! Gubisia się bać powinnam? przecież to chyba dusza nie człowiek Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:53 czarny.onyks napisała: > do łóżka marsz! Przeganiasz czy zapraszasz? > Gubisia się bać powinnam? przecież to chyba dusza nie człowiek Tacy są najgorsi Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:56 no przecież, że przeganiam trzeba się wyspać przed jutrzejszym dniem masz rację...zabójcy sa zawsze mili i sympatyczni.... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:59 czarny.onyks napisała: > no przecież, że przeganiam > trzeba się wyspać przed jutrzejszym dniem foch > masz rację...zabójcy sa zawsze mili i sympatyczni.... I pukają zawsze 2 razy... A nie, to listonosz Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:52 cos jest na rzeczy....na gg zamilkła...od dwóch dni nie pisze ... MÓW ! Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:55 bo ja do tych małomównych raczej należę .......na dobranoc kochani... Odpowiedz Link
stefcia41 Re: Zilonooka! Kawał, please... 25.10.11, 00:04 no popatrz ....a ja się nic a nic nie poznałam...dobrze sie kamuflujesz Odpowiedz Link
puch_atek Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:44 ja jestem jak dziurawe sito na kawaly, dla mnie wiekszosc nowych pamietam moze 2-3, to chyba z czasow kiedy jeszcze nim nie bylem hihi Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 22:48 ja za to pamiętam koncówki Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:35 Chorobliwie nieśmiały chłopak dostrzegł przy barze piękną dziewczynę. Przez godzinę zbierał się, wreszcie podszedł do niej i zapytał cicho: - Czy możemy chwilę porozmawiać? Dziewczyna popatrzyła na niego i wrzasnęła: - Nie! Chcę się z Tobą przespać!!! Wszyscy w knajpie zamilkli i zaczęli im się przyglądać. Przerażony chłopak wrócił chyłkiem do stolika. Po chwili dziewczyna podchodzi do niego i przeprasza: - Jestem studentką psychologii i badam jak ludzie zachowują się w kłopotliwych sytuacjach. Na to chłopak ile sił w płucach: - Dwie stówy Ci wystarczą !?! Bal przebierańców. Jeden przebrany za Zorro inna za królewnę. Nagle wchodzi kobieta: cała goła i pomalowana białą farbą. Podchodzi do niej koleżanka: - Ty za co się przebrałaś? - Tamta podnosi wysoko nogę i mówi: - Za DZIURĘ W ZĘBIE... Odpowiedz Link
flirting.shadow Re: Zilonooka! Kawał, please... 24.10.11, 23:41 czarny.onyks napisała: > - Dwie stówy Ci wystarczą !?! Ja zaraz idę się przespać i nie wezmę za to od nikogo ani grosza. Zawsze byłem łatwy i tani Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zilonooka! Kawał, please... 25.10.11, 10:27 Lekarz do pacjenta: - Muszę Pana zmartwić, Pan umiera. Jest rak z przerzutami. - Tego się obawiałem, A czy nie mógłby Pan Doktor powiedzieć po mojej śmierci, że umarłem na AIDS? Na pytanie lekarza - Dlaczego?!?! Pacjent odpowiada: - Wie Pan, Panie Doktorze, po pierwsze będę we wsi pierwszy, co umarł na AIDS. Po drugie nikt już nie ruszy mojej baby. A po trzecie wszyscy, co ją już mieli się powieszą. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zilonooka! Kawał, please... 25.10.11, 11:41 Siedzi przy barze w knajpie facet. Jest już mocno wstawiony, ciągle zamawia nowe kolejki i przy tym coraz mocniej płacze. W końcu zaintrygowany barman nie wytrzymał i zagadał. -Słuchaj stary, co jest, czemu płaczesz? - A bo widzisz moja żona chyba nie żyje. - A dlaczego tak myślisz- spytał barman? - Bo, bo jeśli chodzi o seks to między nami się nic nie zmieniło, ale w kuchni pojawiła się sterta brudnych naczyń. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: najkrótszy kawał;) 28.10.11, 12:19 Co robi polski kibic, gdy nasza reprezentacja wygrywa Mistrzostwa Europy? Wyłącza Playstation. Odpowiedz Link
czarny.onyks feministyczny;) 28.10.11, 11:53 W pieknym lesie, nieopodal zamku, królewna spotkała żabkę. Zabka poprosiła królewnę: - Piękna królewno, pocałuj mnie. Jestem zaklętym królewiczem. Jak mnie pocałujesz będziemy żyli długo i szczęśliwie. Ja będe jeżdził na polowania, Ty będziesz czekała na mnie w zamku, będziesz mi gotowała, prała i sprzątała. - No, nie sądzę - powiedziała królewna przygotowując żabie udka w sosie własnym. Odpowiedz Link
czarny.onyks dla mających koty... 28.10.11, 11:58 Do drzwi puka akwizytor. Otwiera mu kobieta. Akwizytor zaczyna nawijać o swoim produkcie, a kobieta widać, że jest wkurzona jego wizytą: - Spadaj pan - i trzaska mu drzwiami przed nosem. Jednak drzwi się nie domknęły, uchylają się lekko, więc akwizytor dalej nawija o swoim wspaniałym produkcie. Kobieta już cała w nerwach, nawet nic nie powiedziała tylko znowu trzaska mocno drzwiami. No, ale drzwi znowu się nie domknęły, więc akwizytor dalej nawija. Baba już nie wytrzymała, wzięła zamach i z całej siły trzasnęła drzwiami. Jednak drzwi znowu się nie domykają, a akwizytor pokazując w dół mówi: - Może pani najpierw kotka zabierze... Odpowiedz Link
czarny.onyks o magazynierze... 28.10.11, 12:12 Przedział w pociągu. Naprzeciwko siebie siedzą: młoda kobieta i czytający gazetę pan w średnim wieku. W pewnym momencie dziewczyna zauważa, że facet ma rozpięty rozporek. Lekko skrępowana, postanawia delikatnie zwrócić mu uwagę: - Przepraszam najmocniej, ale kramik się panu otworzył. Mężczyzna podnosi wzrok i zza gazety ponętnym głosem mówi: - A co, może chciała by pani porozmawiać z kierownikiem? Oburzona kobieta bez zastanowienia ripostuje: - Wie pan to chyba niemożliwe, na razie widzę tylko lichego magazyniera leżącego na worach. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zilonooka! Kawał, please... 28.10.11, 12:18 listonosz odchodzi na emeryturę ludzie go znają, szanują i wszyscy chcą mu dać jakiś prezent na pożegnanie i tak, na ostatnim obchodzie, dostaje od każdego a to bombonierkę, a to koniak czy coś innego w pewnym domu otwiera mu ponętna kobieta w peniuarach, z uśmiechem prowadzi do sypialni gdzie uprawiają dziki seks, potem podaje kawę i kładzie na stół 10 zł listonosz trochę zakłopotany -było bardzo miło, naprawdę jestem wzruszony, do tego jeszcze ta pyszna kawa, ale 10 zł? - a wie pan, zastanawialiśmy się z mężem jaki prezent panu sprawić i mąż stwierdził "pieprz go, daj mu dychę". a kawa to mój pomysł. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 28.10.11, 12:21 Stary, czemu, ty taki brudny jesteś? Bo żona mi wpadła pod pociąg No ale czemu Ty taki umorusany? Z radości uściskałem lokomotywę. Odpowiedz Link
puch_atek Re: Zilonooka! Kawał, please... 28.10.11, 13:26 taki sofcik ze sie mozna usmiechnac Przychodzi Jasiek do spowiedzi: - Proszę księdza uprawiałem seks . - O cieżki grzech. A z kim? - Nie mogę księdzu powiedzieć! - Może z Kryśką od Nowaków? - Nie - A może z Kaśką od Kowali? - Nie - Powiedz bo rozgrzeszenia nie dostaniesz! - No naprawdę nie mogę proszę księdza. - To może z Zośką od Graboszy? - Nie - Idź, nie dam Ci rozgrzeszenia. Wychodzi chłopak z kościoła - czekaja na niego kumple: - I co? Dostales rozgrzeszenie? - Nie. Ale mam parę namiarów. Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Zilonooka! Kawał, please... 28.10.11, 18:42 Same starocia z brodą. Nawet Onyksia starocia zapodaje? Jak coś nowszego mi się przypomni, to przypomnę przez przypomnienie Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 29.10.11, 08:15 a Ty nie wiesz, że stare, ale jare? i ponarzekał, a sam nic nie napisał i co to ma znaczyć...nawet Onyksia? nie mam głowy do dowcipów Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Zilonooka! Kawał, please... 29.10.11, 08:17 a to zna? Idzie Czerwony Kapturek przez las. Nagle z krzaków wyskakuje wilk - stary zboczeniec i się drze: - Ha Ha Kapturku, nareszcie cię pocałuję tam, gdzie jeszcze nikt cię nie całował! Kapturek patrzy na niego zdziwiona i mówi: - Chyba, k*rwa, w koszyk... Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zilonooka! Kawał, please... 29.10.11, 10:03 też stare ale jare a Marchewa najzwyczajniej się czepia z zazdrości Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 19:40 Marchewka z zazdrości to ewentualnie pazurami po gołej klacie przejedzie ale sie nie czepia Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: a takie tam;) 30.10.11, 19:29 Dziewica pospolita - roślina krótkotrwała, wymagająca szczególnej pielęgnacji. Chętnie poddaje się flancowaniu. Po przepikowaniu przestaje być dziewicą. Stara panna - roślina długotrwała i pnąca, czepiająca się wszystkiego i wszystkich. Żyje w miejscach odosobnionych nie wiadomo z kim. Kochanka - roślina kwitnąca, pasożytnicza, z gatunku motylkowatych. Z uwagi na duże koszta, w naszych warunkach trudna do hodowli domowej. Rozkwita nocą. Żona - pożyteczne zwierzę domowe, pociągowe, bardzo nerwowe, ale wytrwałe. Żywi się odpadkami, w hodowli domowej bardzo opłacalna, przynosi duże korzyści. Kawaler - ptak przelotny. Dzieci swoje podrzuca innym i wówczas zmienia miejsce pobytu. Jest trudny do uchwycenia w sidła. Stary kawaler - grzyb jadowity o gorzkim smaku. Żyje przeważnie sam lub w symbiozie z purchawką pospolitą. Mąż - zwierzę domowe z gatunku leniwców. Ze względu na dużą żarłoczność w warunkach domowych przynosi duże straty. W hodowli nieopłacalny. Pochodzenie - skrzyżowanie trutni Odpowiedz Link
uny Re: a takie tam;) 30.10.11, 19:36 takie znalazłem: Żona do męża: - W telewizji mówili, że woda podrożała... - No, wreszcie i abstynentom się do dupy dobrali! Odpowiedz Link
ane-tal Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 13:34 - Dobry wieczór, mam na imię Wanda, jestem Pana nową sąsiadką. - Miło mi, Dawid. - Chcę dziś poszaleć: popić, popalić i dymać się całą noc! Masz wolny wieczór? - TAK!! - Uff, super. To zostawię ci mojego pieska. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 18:50 Aneta, przebijasz wszystkie seksizmy Zeda Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 20:41 Seksizmy??? Czy Tygryska widziała kiedyś seksizm??? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Zilonooka! Kawał, please... 04.11.11, 13:21 a pewnie, pewnie pełno ich tu nieco niżej, w postach niejakiego Zeda i Marchewy za to posty koleżanek są jak najbardziej poprawne, lekkie i dowcipne Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 13:53 Dlaczego kobieta nie liczy do 70 ??????? Bo przy 69 ma pełne usta... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 13:58 - Czemu płaczesz? - Był pożar w biurze mojej żony. Wszyscy zginęli. - Przecież twoja żona wyjechała na delegację… - No właśnie. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 13:58 - Mamo, jak poznałaś tatusia? - Dzięki nowoczesnej technologii. - Przez Internet? - Nie kochanie, testy DNA. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 14:01 - Nie chcę wyjść na chama, ale bym cię ruchnął. - Nie chcę wyjść na kurwę, ale się zgadzam. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 14:25 - Kochanie, jak wrócisz z pracy będę leżała nago w łóżku… - Dzieci zostają dziś u dziadków? - Tak… - Świetnie. Położę się w ich pokoju. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 14:32 Co to za humor dopisuje coooo? Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 14:46 Wszystko jest subiektywne i umowne. Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 14:41 Zawsze będę pamiętać ostatnie słowa mojej umierającej żony… „Nie umiem pływać, ty pieprzony zasrańcu!” Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Zilonooka! Kawał, please... 03.11.11, 15:01 Uliczna ankieta wśród pań. Szukamy odpowiedzi na pytanie „Co należy nosić, aby partner uznał Cię za atrakcyjną?” 20-latka: - Bikini 30-latka: - Miniówę 40-latka: - Versace 50-latka: - Skrzynkę piwa… Odpowiedz Link
zed-is-dead Ten jest seksistowski: 03.11.11, 20:42 Co to jest kobieta? Złośliwa narośl dookoła c.ip.ki Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Ten jest seksistowski: 03.11.11, 20:55 no,no... rozkręcamy się jak widzę Dlaczego faceci chcą się żenić z dziewicami? - Bo nie mogą znieć krytyki. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Ten jest seksistowski: 03.11.11, 20:56 Dlaczego mężczyźni wolą blondynki? - Ponieważ lubią towarzystwo kobiet na swoim poziomie intelektualnym. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Ten jest seksistowski: 03.11.11, 20:58 ulala.....jak Cię kiedyś która złośliwa dopadnie Dlaczego mężczyźni są jak kosiarki do trawy? - Trudno je uruchomić, emitują nieprzyjemne zapachy i co chwila nawalają. Odpowiedz Link
zielonooka38 Re: Ten jest seksistowski: 03.11.11, 21:01 Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby tlen miał którędy dotrzeć do mózgu. Czy wiesz dlaczego bankierzy są dobrymi kochankami? - Bo wiedzą z pierwszej ręki, jaka jest kara za wczesne wycofanie się. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Faceci .. 04.11.11, 11:24 Faceci są jak strumyki - fajni, ale nie każdy odpowiednio bystry... Odpowiedz Link
kapitan_marchewa Re: Faceci .. 04.11.11, 13:06 Baaardzo stare i bardzo be W trakcie stosunku: -Ona: Myślisz, że jest we mnie coś pięknego? -On: Akurat jest, ale zaraz wyjmę... Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Ten jest seksistowski: 04.11.11, 13:19 zielonooka38 napisała: > Dlaczego mężczyzna ma dziurkę na końcu penisa? - Żeby kobiety też mogły się czasem podłączyć do mózgu Odpowiedz Link