ane-tal 09.11.11, 12:06 Rozbawiło mnie to dziś .... A tak poważnie - czy macie przyjaciół? Ja się zawsze jakoś bronie przed tym określeniem relacji między ludźmi, bo i może boje się zawodu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez.pokory Re: Przyjaciele 09.11.11, 12:11 Ja mam. Staż teoretycznie niedługi, bo osiem lat, ale sporo się działo i trwa, więc przyjaźń sprawdzona. Aneta, podeślij linkę raz jeszcze, bo ta, mi jakoś nie działa. Odpowiedz Link
ane-tal Re: Przyjaciele 09.11.11, 12:14 ud.interia.pl/html/getattach,mid,13208340171946594257,mpid,32,uid,646b0725ac49281b?f=inline Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Przyjaciele 09.11.11, 15:45 przyjaciel to duże słowo i zdaje się, że podobnie jak słowa "kocham" nie należy go nadużywać jak wspomniałam mam jedną przyjaciółkę, taką naj, naj, ale nie mogę też nie wspomnieć o kilku innych bardzo ważnych znajomościach. I tu brakuje mi określenia na to, bo nie jest to już zwykła znajomość, jakich wiele, bo te osoby o mnie wiedzą co nieco. Czasem się o mnie martwią, czasem mają mnie dosyć, ale generalnie nie jestem im obojętna (chyba Obracam się w typowo żeńskim środowisku, więc mam deficyt na znajomych płci odmiennej. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Przyjaciele 09.11.11, 17:42 ja potrafię być dobrą koleżanką, ale raczej nie jestem kimś, kto nadaje się na przyjaciółkę. za bardzo pokręcona egoistka ze mnie. dlatego nie mam przyjaciół. dobrych a nawet bardzo dobrych znajomych czy też koleżanki/kolegów - owszem, ale nie przyjaciół. jednak gdybym była materiałem na przyjaciółkę, gdybym się do tego nadawała i mogłabym się komuś odwdzięczyć swoją przyjaźnią, za przyjaźń którą mogłabym zostać obdarzona, to nawet by się kilka kandydatur znalazło Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Przyjaciele 09.11.11, 18:40 hellish_monster napisała: > jednak gdybym była materiałem na przyjaciółkę, gdybym się do tego nadawała i mo > głabym się komuś odwdzięczyć swoją przyjaźnią, za przyjaźń którą mogłabym zosta > ć obdarzona, to nawet by się kilka kandydatur znalazło > a skąd wiesz, że się nie nadajesz? próbowałaś? zacznij TY, a na pewno Ktoś się odwdzięczy Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Przyjaciele 09.11.11, 19:07 oj znam siebie, stąd wiem, że się raczej nie nadaję... próbować, a i owszem Odpowiedz Link
puch_atek Re: link poprawiony :) 10.11.11, 09:43 huehue ach te czasy sledzenia przyjaciol Odpowiedz Link
bez.pokory Re: link poprawiony :) 10.11.11, 10:13 Nie mam wszystkich sezonów, ale oglądałam, nadal oglądam jak są w tv. Taaa, to były czasy... Odpowiedz Link
ane-tal Re: link poprawiony :) 10.11.11, 11:13 No, ale jakoś temat nie zainteresował.... Odpowiedz Link
bez.pokory Re: link poprawiony :) 10.11.11, 11:28 mnie jak zauważyłaś - tak za resztę nie odpowiadam Odpowiedz Link
ane-tal Re: link poprawiony :) 10.11.11, 11:45 Zauważyłam PS . Nie myśl, że zastępcze tulanko załatwi wszystko Odpowiedz Link
bez.pokory Re: link poprawiony :) 10.11.11, 12:32 no wiem mnie się nie da zastąpić, ale to jakaś alternatywa no i namiastka od Krajanki następna raza kiedy będzie? Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: link poprawiony :) 10.11.11, 11:36 temat z gatunku tych bardziej... zwłaszcza dla samotnika Odpowiedz Link