sisterofnight85 17.11.11, 22:29 sobie ze mnie kpi. Nie wydaje się wam, że powiedzenie, iż jesteśmy kowalami własnego losu jest nietrafione? Los to przypadek, a ja z garści kuponów wyciągam zawsze te najfatalniejsze. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 22:32 to prawda, że jesteśmy kowalami własnego losu - uwierz mi. to, że jestem teraz tu i robię to co robię - to tylko i wyłącznie ode mnie zależy. Wyciągasz tylko te najfataljeniesze, bo o takich myślisz, więc takie przyciągasz. Myśl tylko o tych najlepszych - zobaczysz co wtedy się będzie działo!!! Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 22:37 a to Ci się udało, nooooooooooooooooooooooooo!!! się śmiej, też się kiedyś śmiałam no w głowie mi się ostatnio poprzestawiało, za dużo czytam i myślę Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Los 18.11.11, 10:29 Hela, TY też? Dwóch to ja nie dam rady przetrzymać... Odpowiedz Link
green.amber Re: Los 18.11.11, 15:07 to może się zaraź?? może razem raźniej "chorować"?? ale ojtamojtam i ja mam trochę inaczej... jednak... chyba... Odpowiedz Link
green.amber Re: Los 18.11.11, 15:25 i tak Cię kocham aaaaaaa może nie o mnie chodziło... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 18.11.11, 18:42 bez.pokory napisała: > Hela, TY też? > Dwóch to ja nie dam rady przetrzymać... przepraszam ale obiecuję - nie zamierzam wywierać nacisku, abyś się zaraziła do pozytywnego nastawienia każdy musi dojść w SWOIM, odpowiednim czasie. nie zamierzam nikogo nawracać!!! Odpowiedz Link
bez.pokory Re: Los 18.11.11, 18:44 hellish_monster napisała: nie zamierzam nikogo nawracać!!! > AMEN Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 18.11.11, 18:46 bez.pokory napisała: > AMEN i żeby nie było - Moninia doły też miewała [mam nadzieję, że to czas przeszły ] i wie, jaka to potrzeba, by był ktoś, kto potrafi słuchać bez pouczania. wiesz, że na mnie można liczyć? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 22:45 sisterofnight85 napisała: > Powodzenia. Do pierwszego doła proszszszszszsze Cię! dawno mam to za sobą. się napatrzę na taką jedną w domu, co ma doły i na wielu znajomych, co mają doły i ja się teraz od tego odcinam. nie ma dołów. koniec z tym!!! Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: Los 17.11.11, 22:51 Sorry, ale mam depresję od 6 lat, a los się jeszcze na mnie dodatkowo uwziął... Zsyła mi na łeb takie zdarzenia, na które nie zasłużyłam, nawet jeśli miałam niepozytywne myśli. Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 22:54 Sorry też - ale z depresją mam do czynienia też od 6 lat. I to w całkiem extremalnym wydaniu. Stwierdzona depresja? Leczysz się? Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 23:09 Najważniejsze, to być pod stałą opieką lekarza. I brać to, co przepisze. I nie pić % Życie to nie je bajka Nikt nie obiecywał, że będzie łatwo. Każdy z nas radzi sobie na swój sposób... Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 23:27 no właśnie! jedyna porządna jednostka, która nie doszukuje się czegoś tam, gdzie tego zupełnie nie ma! Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 17.11.11, 23:31 i tak trzymaj Szefuńciu! i Twoje zdrowie sprite'em, bo martini już kilka h temu mi się skończyło Odpowiedz Link
hellish_monster Re: Los 18.11.11, 18:40 pozytywne myślenie mnie dopadło! heh nie wiem co się dzieje, niby listopad a u mnie w duszy - wiosna. nie, żeby nie było - nie zakochałam się. po prostu - jakoś tak mi... fajnie...? uwolniłam się od pewnych rzeczy, poszłam dalej, myślę przyszłościowo - POZYTYWNIE!!! - i jest dobrze Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Los 17.11.11, 22:35 Większość tych przysłów nadaje się na landszafcik nad kuchnię. Łącznie ze święcącym tryumfy, a doprowadzającym mnie na skraj histerii 'co nie nie zabije ...' Jedno z niewielu które na moje działa to 'Na św Prota ...' Odpowiedz Link
sisterofnight85 Re: Los 17.11.11, 22:41 "co cie nie zabije, może sprawić, że staniesz się kaleką", to miałeś na mysli? Odpowiedz Link
fallus25cm Re: Los 18.11.11, 10:27 Jestem uzależniony od hazardu a każdy hazardzista wie, że los zawsze sobie kpi, nawet kiedy o tym jeszcze nie wiemy. Parszywe bydle ten los. Odpowiedz Link
tygrysgreen Re: Los 18.11.11, 15:00 to powiedzonko to taki banał, wymyślony po to żeby ci którym jest gorzej nie zawracali doopy i nie psuli humoru tym, którym jest lepiej. Odpowiedz Link
fatalny_kasztan Re: Los 18.11.11, 20:32 > to powiedzonko to taki banał, wymyślony po to żeby ci którym jest gorzej nie za > wracali doopy i nie psuli humoru tym, którym jest lepiej. alez super napisane. od pół godziny siedze i mysle jakby tu napisac ze te wszystkie powiedzonka o "braniu losu w swoje rece" itd. to mozna sobie napisac na kartce i przybic na drzwiach od wychodka a tu w jednym zdaniu streszczone. Odpowiedz Link