Dodaj do ulubionych

Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):)

18.01.12, 22:56
Gratulacje za stuknięcie 250-kilowego pościaka !

Wygrałeś kartkę z życzeniami (jutro Ci wyślę) i prawo do zamieszczenia swojej złotej myśli zaraz pod Ryśkiem Riedlem (Tysia, za późno by się miglancować, że się nie da)

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaam !

PS Czytałeś Regulamin konkursu i wiesz, że stawiasz flachę ?
Obserwuj wątek
    • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 22:59
      a autografy na tę kartkę to mamy Ci mmsem wysyłać? big_grin
      • gyubal_wahazar Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:01
        Wolałbym mailem, ale jak kto nie umie, to da radę mmsem. Czekam jutro do uszatka
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:02
          nimom skanera
      • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:01
        na imprezce sie podpisy zlozy smile
    • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 22:59
      gubi, w emocjach zapomniales dodac ze trumfator organizuje impreze dla forumowiczow smile
      hehe
      • czarny.onyks Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:03
        a wszystkim chętnym robi masażyktongue_out
        • flirting.shadow Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:06
          Ale przed imprezą i masażykeim wszyscy muszą podesłać roznegliżowane fotki, żeby móc przy wejściu robić selekcję. w końcu nie chcemy żadnych obcych, tak? wink
          • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:08
            uuu.... kolego, coś kombinujesz... tego nie było w warunkach brzegowych imprezy!
          • czarny.onyks Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:09
            roznegliżowane??? a po czym poznasz że to czarny.onyks a nie podróba???suspicioussuspicious

ciał tutaj raczej nie widzisz tylko język giętkitongue_out

no chyba, że selekcja po to, by wyłuskać same najlepsze....towarywink
            oj, Flirtek....oj....
            • flirting.shadow Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:13
              To proste oczywiście bardzo jest. Każdy, kto podeśle podróbę, nie będzie figurował w imprezowej bazie fotek i nie zostanie wpuszczony ani wymasowany wink Tak więc wysylanie podrobek jest zwyczajnie nieoplacalne. Na koniec zostaje nam zwykla ludzka uczciwosci i przyzwoitosc wink
              • czarny.onyks Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:16
                no to ja wypadambig_grin

idę szukać masażysty gdzie indziej...

może se na NFZ załatwiębig_grin
                • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:48
                  uwazaj carna, bo ktos sie tam pomyli w tym NFZ i skieruja sie do masarza... ;P
                  a to szkoda bedzie...
                  chociaz takie onysie pieczone udka tez moga byc calkiem si.
                  ale to tak tylko se tylko pomyslalem... nie zebym ci zle zyczyl... zadnych pomyłek, zadnych pieczatek, zadnych decyzji NFZ smile
                  • czarny.onyks Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 00:00
                    myślisz???
                    to masarz ociosa to i owo...i wyjdzie w sam raz...

a pieczone też wytopitongue_out

pamiętaj jednak o jednym....nie życz drugiemu co Tobie niemiłe...suspicioussuspicious
                    • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 00:10
                      przecia napisal wczesniej ze se tylko tak pomyslal
                      nikomu zle nie zyczy, no a juz na pewno nie tobie czarna smile
                      mowie, ze uwazac trzeba ino, bo to wiesz z tym enefzetem nigdy nic nie wiadomo,
                      juz my cie carna wymasujemy, ty sie nie boi ! smile
                      papa
                      • czarny.onyks Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 10:28
                        nie wiem czy się bać czy cieszyć na to wymasowanie...big_grin

ale zapamiętam...
                        jak mnie będzie coś łamało to poproszę wtedy o leczniczy masażtongue_out
          • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:11
            a jak ci wysla takie fotki, ze ho ho... i hohoho, uffff.... ja bym panie nie ryzykowal, tera te dziewuchy panie zboczone som, zebys nie byl za bardzo spiety pozniej na imprezce smile
            • pzkpfw-vi-b-konigstiger MAM!!! :):) 18.01.12, 23:25
              propozycję, jak ten problem rozwiązać i wyjść z impasu:
              zdjęcia - ok
              roznegliżowane - ok
              ale stópek li i jedynie
              po tym - jak w bajcie o kozie i koźlętach - poznasz, kto zacz
              wejście na imprezę tylko za okazaniem "kopytka", czyli stopy
              może być?
              • maniek2000 Re: MAM!!! :):) 18.01.12, 23:35
                tia a takie stopy to naprawde potrafia cisnienie podniesc (i wcale nie mowie o stopach procentowych...smile)
                te piec paluszkow i cztery sczelinki, te poduszeczki pod paluszkami, te kosteczki...
                nie beddzie mial latwego zadania smile
                • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: MAM!!! :):) 18.01.12, 23:38
                  no wiem, wiem, nie bez powodu uważam swoje osobiste stopy za wyjątkowo reprezentacyjną część mego ciała wink
          • mnop2 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:26
            Gratuluję!
            ale czy Ty się cieszysz w końcu, czy nie? bo nie widać ;
            I nie zapomnij o rundce honorowej wokół stadionu, jaaasne, że może być w negliżu ;
    • flirting.shadow Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:00
      Niczego nie podpisywałem wink
      • gyubal_wahazar Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:02
        Spokojnie, mam kupionych naocznych świadków wink
        • pzkpfw-vi-b-konigstiger Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:03
          a, jak kupieni, to luz, wszystko w porządku big_grin
        • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 18.01.12, 23:05
          r to na komisyi sledczej sie nie wymiga
          • stefcia41 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 06:32
            Gratuluję zwycięzcy smile
            kiedy te swawole?wink
            • flirting.shadow Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 06:54
              Spokojnie, spokojnie. Nie wszyscy(wszystkie wink ) na raz! Parami! wink
              • maniek2000 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 09:18
                hehe, taki to pozyje smile
                gratulancje
              • tygrysgreen Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 10:06
                niesamowite
                Flirtek to ty naprawdę istniejesz?
                i będzie można cię zobaczyć? na własne oczy? to ja mogę fotkę kopytka wysłać, nawet całej tacy kopytek.
                • czarny.onyks Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 10:13
                  hehe....teraz się nie wyłgatongue_out

to znaczy, że jego prawie nikt na oczy nie widział???
                  • flirting.shadow Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 17:16
                    Szczęśliwi, którzy nie widzieli, a uwierzyli.

Jakoś tak to chyba szło. Nie pamiętam dokładnie smile
                  • to_ja_pisze Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 19:18
                    Wydało się.
                • flirting.shadow Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 17:15
                  tygrysgreen napisała:
                  > Flirtek to ty naprawdę istniejesz?

Nieee... To tylko plotki. Na dodatek mało sprawdzone wink
                  • tygrysgreen Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 18:06
                    ale nie dasz się tym plotkom i browary postawisz?
              • stefcia41 Re: Dełyner yyyyyyyyyyyyz : FLIRTEK !! :):) 19.01.12, 10:12
                Parami?
                Trójkątów się zachciewa?

proszę

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c6/Triangle_instrument.png/200px-Triangle_instrument.png

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka