kamawi13 27.09.12, 07:50 Witam wszystkich w czwartkowy poranek, oby ten dzień był miły, ciepły i słoneczny. Pozdrawiam i zapraszam na poranną kawkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lesher Re: Słoneczny czwartek 27.09.12, 10:19 Bry, bry. Właśnie zaraz druga porcja kofeiny wejdzie! Odpowiedz Link
princess_in_grey Re: 27.09.12, 15:50 nie wiem, czy sloneczny ale na pewno wietrzny. wiec nie latte tylko cos mocniejszego - espresso i.... ___ Princess_in_grey Odpowiedz Link
kamawi13 Re: 27.09.12, 16:37 No niestety i u mnie pogoda się zepsuła, ewidentnie zbiera się na deszcz princess_in_grey napisał(a): > nie wiem, czy sloneczny ale na pewno wietrzny. > wiec nie latte tylko cos mocniejszego - espresso i.... > ___ > Princess_in_grey Odpowiedz Link
green.amber Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 07:46 ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii już się przeciera a ja się spóźniam... miłego dzionka Odpowiedz Link
zed-is-dead Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 08:35 U nas słoneczko Wczoraj lało, tyle że ja miałem na tyle zabiegany dzień, że nawet nie zauważyłem, że jest mokro Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 09:50 właśnie , u nas piękna jesień - kubek z kawą i buzia do słonka obowiązki za chwilkę ... Odpowiedz Link
duza_madzia Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 13:40 nie znam tego Pana i tej wersji będę się trzymać Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 12:26 A gdzie to słoneczko? Jadę w poszukiwaniu za nim... duza_madzia napisała: > właśnie , u nas piękna jesień - kubek z kawą i buzia do słonka > obowiązki za chwilkę ... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 13:08 pierdole to słoneczko, nie mam dziś humoru i postanowiłem, że nie wyjdę z domu tego dnia. jestem poddenerwowany ;] Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 15:37 z wewnątrz. ps zapraszam do swojego imprezowego wątku pt. 17 latka wszak dziś piątek, to i imprezka Odpowiedz Link
green.amber Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 15:44 impresssska... a ja w domu będę dopiero koło 22ej... ehhh a w tym wnętrzu co?? niestrawność?? Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 15:05 trochę daleko, zanim wyjdę po 17 z pracy, zanim na 18 dojadę do dworca, to już zajdzie... duza_madzia napisała: > Górny Śląsk - tak mniej więcej ; P Odpowiedz Link
green.amber Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 15:45 i caly dzień nic a nic?? bo u mnie nawet teraz się przedziera... Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 15:50 no niestety cały dzień szaro buro, ale jeśli w centrum się coś przedziera, to może popołudniu i do mnie dojdzie... green.amber napisała: > i caly dzień nic a nic?? bo u mnie nawet teraz się przedziera... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 15:57 a podrzucam słoneczne teledyski, to nie chcą skorzystać, poprawić se humor poza tym kamawi.. może niech umyją u was w biurze okna, bo u mnie pod waw niemal cały czas jakieś promyki widzę. Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 16:47 W pracy nie mam głośników, więc sprawdzę co tam powrzucałeś dopiero w domciu... Skoro u Ciebie lepsza pogoda, to może u mnie też będzie, tzn. tam gdzie mieszkam, bo tam gdzie pracuję - znowu się chmurzy tdf-888 napisał: > a podrzucam słoneczne teledyski, to nie chcą skorzystać, poprawić se humor > poza tym kamawi.. może niech umyją u was w biurze okna, bo u mnie pod waw niema > l cały czas jakieś promyki widzę. Odpowiedz Link
green.amber Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 22:01 DESZCZOWA PIOSENKA - w finale programu TYLKO TANIEC.GOT TO DANCE. gdyby kiedyś znów padało... Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 22:28 Ech fajna piosenka... green.amber napisała: > gdyby kiedyś znów padało... Odpowiedz Link
green.amber Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 22:30 tylko wykonawca mógłby byc inny, ale trudnoszszsz się mówi Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 28.09.12, 22:34 to fakt, ale piosenka sama w sobie boska Odpowiedz Link
green.amber Re: Słoneczny czwartek 29.09.12, 08:20 dziędobry myśl na dziś a ja się idę chyba jeszcze drzemnąć Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 29.09.12, 08:30 green.amber napisała: Dzień dobry, na reszcie wyszło słońce, dzień zapowiada się cudowny, niestety mnie czeka mnóstwo pracy, muszę przygotować chałupkę na mały remont, czyli na wymianę rur w łazience, wrrrr > > > dziędobry > myśl na dziś > > a ja się idę chyba jeszcze drzemnąć Odpowiedz Link
kamawi13 Re: Słoneczny czwartek 29.09.12, 08:34 i jeszcze coś na miłe rozbudzenie : Piosenka na poranek kamawi13 napisał(a): > Dzień dobry, na reszcie wyszło słońce, dzień zapowiada się cudowny, niestety mn > ie czeka mnóstwo pracy, muszę przygotować chałupkę na mały remont, czyli na wym > ianę rur w łazience, wrrrr > Odpowiedz Link